28 Δεκ 2009

O διαιτητής Έβρεμπο έγινε μοναχός!

O διαιτητής Έβρεμπο έγινε μοναχός!Σε μία απόφαση ζωής προχώρησε ο διάσημος διαιτητής Τομ Χένινγκ Έβρεμπο. Ο 43χρονος Νορβηγός αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια προκειμένου να γίνει μοναχός Ο Έβρεμπο επιθυμεί να κυρήξει το θέλημα του Θεού παίρνοντας μέρος σε ιεραποστολές.

Ο Σκανδιναβός ρέφερι, ο οποίος παράλληλα με την διαιτησία εργάζονταν και ως ψυχολόγος επιβεβαίωσε την έρπουσα φημολογία των τελευταίων ημερών ζητώντας παράλληλα συγνώμη απ'όσες ομάδες αδίκησε με τις αποφάσεις του.

"Ναι, θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Ζητώ δημόσια συγγνώμη για την Τσέλσι, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο. Θα γίνω ιεραπόστολος".

Οι "Ερινύες" εξακολουθούν να καταδιώκουν τον Έβρεμπο που αποζητά αποκούμπι στην εκκλησία ως "πατέρας Κνουτ"!

"Επιχείρησα να βρω κάποια εξήγηση στα κείμενα του Φρόιντ ή κάποιου άλλου ψυχολόγου, αλλά δεν τα κατάφερα. Έχω ζήσει κάτι σαν κόλαση, αφού κάθε μέρα νιώθω ότι με κυνηγούν ο Ντρογκμπά, ο Μπάλακ και ο Εσιέν. Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.

Το λάθος μου είχε πολλές συνέπειες, επειδή η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League, το Σουπερ Καπ Ευρώπη και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων" τόνισε χαρακτηριστιά αναφερόμενος στον περυσινό ημιτελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στους "μπλε" του Λονδίνου και την Μπαρτσελόνα που στιγμάτισε την καριέρα του.

Δείτε στιγμιότυπα και αντιδράσεις από το ματς που σημάδεψε τη ζωή του Έβρεμπο.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Από την Ένωση Β&Γ Εθνικής ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Το εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Κέρκυρα με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρί
ΠαναιτωλικόςΚέρκυρα
ου, στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με ώρα έναρξης τις 15:00 και με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το Conn-X TV.

Βλέπουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Κυριακή 3 Ιανουαρίου (15:00):
Δόξα Δράμας - Εθνικός Αστέρας
ΟΦΗ – Αιγάλεω
Ηλιούπολη - Εθνικός Πειραιά
Διαγόρας - Αναγέννηση Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας – Θρασύβουλος
ΑΣΚ Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός
Καλαμάτα – Ιωνικός

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου:
Παναιτωλικός - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (15:00, Conn-X TV)
Πιερικός – Ρόδος (18:00, ΕΤ-3)

Χρήστος Γραμμένος

Τον νέο χρόνο η συνάντηση

Την επόμενη εβδομάδα, άρα… τον νέο χρόνο μετατέθηκε η συνάντηση του Νικόλα Πατέρα, Κώστα Αντωνίου και Νίκου Νιόπλια για να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία ότι το «ραντεβού» θα γινόταν την Δευτέρα αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Και αυτό γιατί ο Κώστας Αντωνίου επιστρέφει από το εξωτερικό, την στιγμή που ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας αναχωρεί…
Ακόμη και έτσι, η πρόθεση του Νίκου Νιόπλια είναι γνωστή και στους δύο άνδρες. Ο προπονητής των «πράσινων» έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνει τη …διαφορά.

Πάντα, προτεραιότητα της διοίκησης είναι η αποχώρηση κάποιων παικτών (Μάντζιου, Τζιόλη, Κλέιτον) για να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ και στη συνέχεια να γίνει μεταγραφή αμυντικού.
Καθιερώνει Νίνη

Να καθιερώσει τον Σωτήρη Νίνη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σκοπεύει ο Νίκος Νιόπλιας. Ο τεχνικός του τριφυλλιού θεωρεί ότι ο νεαρός άσος μπορεί να δώσει μεγάλη βοήθεια τόσο στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και …λύσεις στην επίθεση. Έτσι, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να γίνει κίνηση για μέσο…

Χατ τρικ Ζίκο σε φιλικό ανθρωπιάς

Δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου συναντήθηκαν την Κυριακή σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο οποίος έγινε στο Μαρακανά. Ζίκο και Ρομάριο ξεδίπλωσαν για άλλη μια φορά το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, σε αγώνα που παρακολούθησαν 72.000 άτομα περίπου και συγκεντρώθηκαν 253.298 δολάρια (176.000 ευρώ).

Η αναμέτρηση ήταν μεταξύ της Φλαμένγκο και μιας ομάδας που απαρτιζόταν από φίλους του προπονητή του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι έληξε με σκορ 5-5 με τον Ζίκο να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Ρομάριο να σημειώνει δύο τέρματα.

Στον αγώνα πήραν μέρος και οι: Γκιλμάρ Ρινάλντι, Αντίλιο, Αντράντε, Τζούνιορ, Ρενάτο Γκαούτσο, Ίμπσον, Λεονάρντο Μούρα, Αντριάνο, Φαλκάο, Εντμούντο, Κλαούντιο Αντάο, Γκονσάλβες, Κάρλος Γκερμάνο, Ντζαλμίνια, Βάγκνερ Λοβ.

O Ζίκο σκοράρει:



Παρουσίασε αποδείξεις ο Κοζώνης

Αυτό που του ζητούσαν όλοι έκανε ο Χαράλαμπος Κοζώνης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας παρουσίασε στην κάμερα χρεόγραφα της πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρίας Allianz ύψους 95.000.000 δολαρίων (66. εκατ ευρώ).

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Κοζώνης πρότεινε να πάρει την ΠΑΕ ΑΕΚ άμεσα και να κάνει ο ίδιος οικονομικό έλεγχο. Αν το ποσό των χρεών φτάνει τα 35.000.000 ευρώ τόνισε ότι τα αναλαμβάνει ο ίδιος, ενώ αν είναι μεγαλύτερο θα ζητήσει να καλύψουν τη διαφορά οι νυν μέτοχοι.

*Η συνεντευξη παραχωρήθηκε στην ιστοσελίδα sport24

«Τρέχει» για να «δέσει» Ταχτσίδη

Τις προθέσεις του Παναγιώτη Ταχτσίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του καλείται να μάθει ο Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος φέρεται να έχει λάβει εντολή από τους μετόχους της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για αυτό το λόγο αναμένεται να υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών μέσα στις επόμενες ημέρες. Το περασμένο καλοκαίρι ο 18χρονος μεσοεπιθετικός δεν είχε συμφωνήσει με τις προτάσεις που του είχαν γίνει από τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι του πρόσφεραν κλιμακούμενο τετραετές συμβόλαιο (περίπου 100.000 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές σε μέσο όρο) συν μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης στόχων.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε διαφωνήσει με τους όρους που πρότεινε η «Ένωση» και η άλλη πλευρά δεν θέλησε να βελτιώσει την πρότασή της «για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια». Για λόγους δικαιοσύνης θα έπρεπε να ανεβάσει και τις αποδοχές παικτών όπως οι Γκέντσογλου και Παυλής. Από τότε δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και η ΑΕΚ καλείται να «τρέξει» για να «δέσει» τον Ταχτσίδη, πριν να είναι αργά…

Εκτός του Ταχτσίδη, υπάρχουν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς λήγουν τα συμβόλαιά τους. Στην κορυφή βρίσκεται το όνομα του Γκουστάβο Μαντούκα, το συμβόλαιο του οποίου αγγίζει τις 400.000 ευρώ ετησίως.

Ακολουθεί ο Χουανφράν, ο οποίος είχε δηλώσει στη «SportDay» ότι μένει και με... λιγότερα (εισπράττει περίπου 700.000 ευρώ ετησίως), αλλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Ισπανό μπακ. Τρίτος στη σειρά είναι ο Ενσαλίβα, του οποίου οι αποδοχές φτάνουν τις 320.000 ευρώ ετησίως και φέτος δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Τέλος, ο Λαγός (των 360.000 ευρώ ετησίως) δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του και φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν τα παρατούν για Ντούσκο

Στην κορυφή των Βόσνιων παραμένει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, για τον οποίο είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Η εθνική Βοσνίας έχει καταθέσει πρόταση στον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει απαντήσει αρνητικά και οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παρατήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση.

«Στην τελευταία συνάντησή μας στην ομοσπονδία μιλήσαμε περισσότερο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Σάφετ Σούσιτς. Μίλησα με τον Μπάγεβιτς και έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την ΑΕΚ στην Ελλάδα. Μίλησα και με τον Σούσιτς και θέλει να αναλάβει την εθνική. Την Τρίτη (αύριο) θα συναντηθούμε πάλι στην ομοσπονδία για να μιλήσουμε για το θέμα. Εχουμε χρόνο μπροστά μας για να αποφασίσουμε», δήλωσε ο πρόεδρος της Βοσνίας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πρόταση σε Γκρανέρο!

Τον Γκρανέρο, όχι τον Εστεμπάν της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τον Μάρτιν της Ατλέτικο Τουκουμάν θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Οι Γιαννιώτες έχουν καταθέσει την πρότασή τους και περιμένουν την απάντηση του συλλόγου από την Αργεντινή.

Ο 26χρονος μέσος φέρεται να έχει πει το «ναι» και εκείνο που απομένει είναι πάρει το ελευθέρας από την ομάδα του για να κάνει το άλμα στην Ευρώπη, κάτι που θα συμβεί μετά το Δ.Σ. του αργεντίνικου συλλόγου, στο οποίο θα αποφασιστεί οριστικά αν θα παραχωρηθεί ο παίκτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», άνθρωπος του ΠΑΣ ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στην Αργεντινή, όπου συναντήθηκε τόσο με τον ατζέντη του Γκρανέρο όσο και με τους ανθρώπους της Τουκουμάν, προχωρώντας μάλιστα σε επίσημες προτάσεις.

Ποιος είναι ο Γκρανέρο

Ημερομηνία Γέννησης: 11/03/1983
Εθνικότητα: Αργεντινή
Ύψος: 1,75 μ.

Η καριέρα του

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)

1997/2003 Ρίβερ Πλέι (Ακαδημίες)
2004/05 Ταγιέρες ντε Κόρντομπα 20 (1)
2005/06 Ροσάριο Πουέρτο Μπελγκράνο 26 (0)
2006/07 Σπορτίβο Πατρία 17 (3)
2007/- Ατλέτικο Τουκουμάν 16 (5)

* Τους Κανακούδη, Σιαλμά και Μπαλάφα είδε χθες ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος σκέφτεται να τους τιμωρήσει με πρόστιμο λόγω ωραρίου και όχι φυσικά για χαρτοπαιξία, μια και δεν έχει ούτε ο ίδιος αποδείξεις πως συνέβη κάτι τέτοιο μέσα στο δωμάτιο.

ΑΡΗΣ: Μπέτις για Κόκε

Για την απόκτηση του Σέρχιο Κόκε ενδιαφέρεται η Μπέτις σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Ο 25χρονος επιθετικός του Άρη φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του προπονητή των Ανδαλουσιάνων, Αντόνιο Τάπια, για την ενίσχυση της επίθεσης. Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο τεχνικός των «βερδιμπλάνκος» συμμετέχει και στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός άσος, που αναδείχθηκε από τη Μάλαγα κι έχει παίξει ακόμη σε Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2013. Αγωνίζεται στον Άρη από το 2006 έχοντας φέτος 1 γκολ σε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

«Πιέζει» με Πακέ για Μπεν Αρφά!

Έτοιμη φαίνεται πως έχουν στον Ολυμπιακό την εναλλακτική λύση του Χατέμ Μπεν Αρφά, αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του μεσοεπιθετικού της Μαρσέιγ. Πρόκειται για τον Κέβιν Μονέ Πακέ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λανς (το συμβόλαιό του λήγει το 2013) και τον είχε προτείνει πριν από μερικές ημέρες ο Ρομέν Αργυρούδης, συμβουλεύοντας τους Πειραιώτες να μην πάρουν τον Γαλλοτυνήσιο άσο.

Δεν αποκλείεται το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκο» για τον 21 ετών Γάλλο να αποτελεί στρατηγικό «όπλο», ώστε να πιέσουν τους Μασσαλούς να απαντήσουν θετικά. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας περιμένουν το σημερινό Δ.Σ. της Μαρσέιγ ανάμεσα στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου για το μέλλον του Μπεν Αρφά.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θέλει να αποκτηθούν τρεις ποδοσφαιριστές, έχοντας τη στήριξη του Ζοσουά Ανιγκό (τεχνικός διευθυντής). Ωστόσο, ο Ζαν Κλοντ Ντασιέ μπορεί να προχωρήσει μόνο μία περίπτωση, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας θέλει να πουληθούν ο Βαλμπουενά και ο Μπεν Αρφά, χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα χρήματα για την αγορά κάποιων εκ των Γκοβού (Λιόν), Μπριάν (Ρεν), Ντιά (Νανσί), Μάξι Ροντρίγκες (Ατλέτικο Μαδρίτης). Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου δεν θέλει να προκαλέσει αντιδράσεις στους οπαδούς, επειδή ο Μπεν Αρφά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι το θέμα της απόκτησης του Μπεν Αρφά «κολλάει» στην προκαταβολή της μεταγραφής και θέλουν να αποκτήσουν άμεσα τον παίκτη. «Εμείς περιμένουμε να μας απαντήσουν. Δεν έχουμε κάνει καμία αντιπρόταση, επιμένουμε στην προσφορά που κάναμε η οποία είναι πολύ καλή και δεν δίνουμε περισσότερα. Η Μαρσέιγ επιμένει να πάρει τα μισά χρήματα (σ.σ.: τέσσερα εκατομμύρια) μπροστά, αλλά αυτό δεν γίνεται. Δεν έχει χαλάσει η μεταγραφή, αλλά δεν είναι κι εύκολη», λένε στη διοίκηση.

Οι Πειραιώτες παραμένουν αισιόδοξοι και εκφράζουν την πίστη ότι η Μαρσέιγ θα «πέσει». Όσον αφορά τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν νομίζουν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τον παίκτη, ο οποίος θα επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου από τις διακοπές του.

Τι γίνεται με Λούα Λούα και Μπούτου

Τη μεταγραφή του Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα θέλουν να τελειώσουν άμεσα στον Ολυμπιακό. Οπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση των πρωταθλητών, σήμερα θα γίνει συνάντηση του Γιάννη Χρυσικόπουλου με τους εκπροσώπους του επιθετικού από το Κονγκό. Δεν αποκλείεται, όμως, το ραντεβού των δύο πλευρών να γίνει αύριο ή την Τετάρτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψει –έπειτα από ενάμιση χρόνο- στην ομάδα ο 28χρονος φορ, ο οποίος θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι και θα οριστεί οψιόν αγοράς. Ο Λούα Λούα επέστρεψε από τις διακοπές του, ξεκίνησε προπονήσεις και το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις.

Όσον αφορά τον Τρεζόρ Μπούτου, μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα οι Πειραιώτες θα ενημερώσουν τον μάνατζερ του παίκτη (Κώστα Μπότο) να έρθει ο πελάτης του και να παίξει μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα. Ο Ανδρέας Νινιάδης φέρεται να έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται ο σύλλογος να περιμένει την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη (που βρίσκεται στην Αμερική για τις χειμερινές του διακοπές).

* Αύριο πρέπει όλοι, προπονητής και παίκτες, να βρίσκονται στην Αθήνα, αφού την Τετάρτη το πρωί έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τις εννιά μέρες ρεπό.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES