4 Ιουν 2010

Με Λυράκη – Τεννέ και στη Σούπερ Λιγκ

altΜε την ίδια πετυχημένη συνταγή τόσο στο πόστο του γενικού διευθυντή, όσο και σε αυτό του προπονητή θα πορευτεί ο ΑΟ Κέρκυρα και στη Σούπερ Λιγκ, αφού Λυράκης και Τεννές συμφώνησαν για ακόμα μια σαιζόν με την ομάδα. Έπιασε δουλειά ο Λυράκης Ο Νίκος Λυράκης θα είναι για ακόμα μια χρονιά ο γενικός κουμανταδόρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ. Ο πετυχημένος μάνατζερ συμφώνησε με τη διοίκηση των «Φαιάκων» για ένα ακόμα χρόνο συνεργασίας (σ.σ. οι υπογραφές θα πέσουν τις επόμενες μέρες ή και ώρες) και μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του τόσο σχετικά με τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις συμβολαίων, όσο και με άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα, όπως την αναζήτηση προπονητικού κέντρου και το «κλείσιμο» φιλικών αναμετρήσεων ενόψει της νέας σαιζόν. Με Τεννέ στο τιμόνι Ο Μπάμπης Τεννές, παρά τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν από μερίδα του τύπου, θα είναι ο «καπετάνιος» του ΑΟ Κέρκυρα και στη Σούπερ Λιγκ. Η ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ με τον Αθηναίο τεχνικό είναι πλέον τυπικό ζήτημα, καθώς την Τετάρτη το βράδυ συναντήθηκε με το Γιώργο Λιμπάντζη και κατ΄ ουσία συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους, ενώ σήμερα επίκειται και συνάντηση του Τεννέ με τον Λυράκη. Επιθυμία του 57χρονου τεχνικού ήταν η παραμονή του στην ομάδα, θέτοντας ως μοναδικό όρο τη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που τόσο τα βοηθητικά, όσο και το εθνικό στάδιο, αναμένεται να αποκτήσουν μια νέα πιο βελτιωμένη εικόνα, ο Τεννές αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «Φαίακες». Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Στο μεταγραφικό παζάρι δεν υπήρξε κάποια νέα εξέλιξη σχετικά με τους Σκούφαλη, Βερόν, Ψωμά. Ο Μπάμπης Τεννές πάντως δίνει προτεραιότητα στις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών, που η συνεργασία τους με την ομάδα ολοκληρώνεται στις 30/6 και μάλιστα, έχει ζητήσει την παραμονή των περισσοτέρων εξ αυτών. Αναδιάρθρωση ΔΣ Εν τω μεταξύ, ένα άλλο ζήτημα που αναμένεται να απασχολήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ, είναι αυτό της αναδιάρθρωσης του ΔΣ, κάτι το οποίο έχει να συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια. More articles : » ΑΟ Κέρκυρα: Θέλει δανεικό τον Κουτρουμάνο από την ΑΕΚ » Πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης στα Γαζάτικα » Απίθανες επιδόσεις από τα μίνι του ΝΑΟΚ στα Γιάννενα » Στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ ο Τσίγκας – ΠΑΣ και Βόλος θέλουν Σκούφαλη

Στα δέκα "αστέρια" του Μουντιάλ ο Νίνης

Στα δέκα "αστέρια" του Μουντιάλ ο ΝίνηςΣτους δέκα νεαρούς παίκτες που θα λάμψουν στο Μουντιάλ της Αφρικής βρίσκεται ο μέσος της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού Σωτήρης Νίνης. Σε μια εβδομάδα από σήμερα (Παρασκευή) ξεκινάει επιτέλους το Μουντιάλ της Αφρικής, όπου το "παρών" θα δώσουν τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου.

Την τιμητική της στην διοργάνωση φαίνεται πως έχει η ομάδα του Παναθηναϊκού, αφού μετά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα που βρέθηκε στους κορυφαίους αμυντικούς μέσους και ο Σωτήρης Νίνης είναι στους δέκα πιο αστέρες που αναμένεται να λάμψουν στα γήπεδα της Αφρικής, όπως αναφέρει το Goal.com.

Δείτε αναλυτικά τους δέκα παίκτες που θα ξεχωρίσουν

Νο.10: Σωτήρης Νίνης (Ελλάδα)

Ο νεαρός άσος του "τριφυλλιού" έκανε πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα, αφού κατάφερε να πάρει ντάμπλ.



Νο.9: Βάλτερ Μπίρσα (Σλοβενία)

Στα 23 του, ο μέσος της Οσέρ θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες στον δημιουργικό ρόλο.



Νο.8: Γιονγκ-Ταε-Σε (Βόρειος Κορέα)

Ο 26χρονος επιθετικός της Καβασάκι αναμένεται να λάμψει στο Μουντιάλ σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ.



Νο.7: Τακαγιούκι Μοριτόμο (Ιαπωνία)

Από το 2006 βρίσκεται στην Ιταλία και την Κατάνια έχοντας πολύ καλή παρουσία στην γειτονική χώρα.



Νο.6: Μίροσλαβ Στοχ (Σλοβακία)

Η Τσέλσι (στην οποία ανήκει) δεν εκτίμησε τις ικανότητες του. Αυτός πήγε στην Τβέντε και πήρε το πρωτάθλημα.



Νο5: Κι Σουνγκ Γιονγκ (Νότιος Κορέα)

Η Εθνική μας ομάδα θα τον βρει στο δρόμο της και απ όσο έδειξε στα φιλικά είναι εξαιρετικός παίκτης.



Νο4: Κρίστιαν Έρικσεν (Δανία)

Ο νέος Μίκαελ Λάουντροπ σχολιάζουν στη χώρα του. Στα 18 του χρόνια θα πάρει μια γεύση στην μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου.



Νο3: Νέβεν Σούμποτιτς (Σερβία)

Στα 22 του χρόνια είναι ήδη βασικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ στο κέντρο της άμυνας. Από τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν.



Νο2: Στεφάν Μπιά (Καμερούν)

Ακούραστος εργάτης στον χώρο του κέντρου, ο Μπιά είναι από τους πιο περιζήτητους παίκτες.



Νο1: Μάρεκ Χάμσικ (Σλοβακία)

Για τον νεαρό άσο της Νάπολι γίνεται "σφαγή". Αν και μέσος έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.

Συμφώνησαν για τη Διπλή Ανάπλαση

Συμφώνησαν για τη Διπλή ΑνάπλασηΣυνάντηση με το δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, είχε το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα τα ζητήματα που τις αφορούν επιμένοντας πως για θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το αθλητικό κέντρο στο Βοτανικό και μετά να αποχωρήσουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα το πρωί, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της ΓΗΠΕΛ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Ν. Κακλαμάνη και το επιτελείο του. Τον Παναθηναϊκό Α.Ο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Μ. Κίτσιος και το μέλος του Δ.Σ, κ. Ν. Μαρουδιάς ενώ από την πλευρά της ΓΗΠΕΛ, παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Ε. Σαμαράς.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη Διπλή Ανάπλαση και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ενώ και οι τρεις πλευρές συμφωνούν για τη μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα και απρόσκοπτα τα Νομοσχέδια και τα Προεδρικά Διατάγματα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων προσπαθεί με κάθε τρόπο και θυσία για την πραγματοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και συντάσσεται μαζί με τον Ερασιτέχνη και τη ΓΗΠΕΛ. Πολύ σύντομα τα όνειρα όλων των Παναθηναϊκών, θα λάβουν σάρκα και οστά».

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κάλεσμα για εξουδετέρωση του σχεδίου εξόντωσης

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κάλεσμα για εξουδετέρωση του σχεδίου εξόντωσηςΚάλεσμα στους οπαδούς του Ηρακλή απηύθυνε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, μέσω επίσημης ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Οι παράγοντες του «Γηραιού» θέλουν να ενημερώσουν τον κόσμο «για τις λεπτομέρειες του σχεδίου εξόντωσης της ομάδας».

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας στο Κατσάνειο, σήμερα Παρασκευή 04/06, στις 20:00, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις λεπτομέρειες του σχεδίου εξόντωσης της ομάδας, το οποίο εξυφαίνεται, αλλά και για την μεθοδολογία με την οποία ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα το εξουδετερώσει, ανατρέποντας τις παράνομες προθέσεις».

Σχετάκης: «Υπάρχει επαφή ΠΑΟΚ-Νοβελίνο»

Σχετάκης: «Υπάρχει επαφή ΠΑΟΚ-Νοβελίνο»Το ενδιαφέρον της διοίκησης του ΠΑΟΚ να συνεργαστεί με τον Βάλτερ Νοβελίνο επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σχετάκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα «olaPAOK.gr». Ο μάνατζερ του Ιταλού τεχνικού αποκάλυψε ότι ο πελάτης του έχει έρθει σε επαφή με τους παράγοντες του «Δικεφάλου», ενώ τόνισε ότι «υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές».

«Υπάρχει έμμεση επαφή με τον ΠΑΟΚ. Όλες οι πλευρές γνωρίζουμε τι ζητάει ο ένας από τον άλλον. Ο Νοβελίνο δείχνει ενδιαφέρον να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει κόσμο, ιστορία, ενώ αγωνίζεται και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αποτελεί δέλεαρ για οποιονδήποτε προπονητή», ανέφερε αρχικά ο κ. Σχετάκης και πρόσθεσε:

«Στο παρελθόν είχαμε μιλήσει με ελληνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και με τον Ολυμπιακό, όμως δεν καταλήξαμε κάπου. Αυτό τον καιρό έχουμε επαφές και με ομάδες από την Ιταλία».

Καταλήγοντας, ο ατζέντης του Νοβελίνο είπε για τον Ιταλό τεχνικό: «Ξέρει να κρατάει την πειθαρχία στα αποδυτήρια, ενώ στα θετικά μπορεί να λογιστεί ότι ξέρει να προσαρμόζεται σε μια ομάδα ανάλογα με το υλικό που διαθέτει. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας γνωρίζουν τι σημαίνει Ιταλός προπονητής, γιατί έχουν αγωνιστεί στην Ιταλία. Η στροφή στην ιταλική αγορά, αν τελικά γίνει, πιστεύω ότι θα αποφέρει οφέλη στον ΠΑΟΚ».

Τζεμπούρ: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Τζεμπούρ: «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»Καθησυχαστικός τόσο για τις εμφανίσεις της Αλγερίας που έχουν προβληματίσει, όσο και για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ εν όψει Μουντιάλ μιλώντας στο «CNN».

«Θέλω να πετύχω γκολ. Είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν προπονούμαι κανονικά, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας», τόνισε ο επιθετικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από ό,τι στις αντίστοιχες διοργανώσεις του 1982 και του 1986. Τα φιλικά παιχνίδια είναι χρήσιμα για μας, γιατί έτσι θα βρούμε συνοχή μέσα από αγώνες. Μετά το φιλικό με την Ιρλανδία (ήττα με 3-0) αρχίσαμε την προετοιμασία σε επίπεδο τακτικής εν όψει του Μουντιάλ, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Οι συνθήκες εδώ στη Γερμανία είναι ιδανικές. Το φιλικό με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 5 Ιουνίου θα είναι ένα καλό τεστ για μας. Πιστεύω ακράδαντα πως αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει μία καλή πορεία στο Μουντιάλ και να περάσει στην επόμενη φάση».

Η Αλγερία συμμετέχει στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ και θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, τις ΗΠΑ και τη Σλοβενία.

Το πρόγραμμα του τουρνουά της ΑΕΚ στο Σίδνεϊ

Το πρόγραμμα του τουρνουά της ΑΕΚ στο ΣίδνεϊΗ Σίδνεϊ FC ανακοίνωσε το πρόγραμμα του τουρνουά που θα φιλοξενήσει από τις 25 έως τις 31 Ιουλίου με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, της Ρέιντζερς και της Μπλάκμπερν. Κάθε ομάδα θα αναμετρηθεί με τις τρεις υπόλοιπες, παίρνοντας τρεις βαθμούς στη νίκη, έναν στην ισοπαλία και έναν για κάθε γκολ που πετυχαίνει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (σε ώρες Ελλάδος):

Κυριακή 25 Ιουλίου

Σίδνεϊ FC-ΑΕΚ 5:45πμ.
Μπλάκμπερν-Ρέιντζερς 8:00πμ.

Τετάρτη 28 Ιουλίου

ΑΕΚ-Μπλάκμπερν 11:00πμ.
Σίδνεϊ FC-Ρέιντζερς 13:15πμ.

Σάββατο 31 Ιουλίου

ΑΕΚ-Ρέιντζερς 10:00πμ.
Σίδνεϊ FC-Μπλάκμπερν 12:15

Ουρακάν για Μπλάνκο

Ουρακάν για ΜπλάνκοΓια την απόκτηση του Ίσμαελ Μπλάνκο ενδιαφέρεται η Ουρακάν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «El Patagonico». Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ότι ο Αργεντινός φορ είναι δυσαρεστημένος με τη διοίκηση της ΠΑΕ γιατί πέρυσι απέρριψε πρόταση 6,1 εκατ. ευρώ από την Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Παράλληλα προσθέτει πως ο «Ζορό» θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κινήσει μέσω της Ουρακάν το ενδιαφέρον κάποιου άλλου ευρωπαϊκού συλλόγου. Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφεραν πως η Ουρακάν ενδιαφέρεται και για τον Κάρλος Αραούχο.

Παίρνει… δικούς του ο Τεν Κάτε

Παίρνει… δικούς του ο Τεν Κάτε Δύο παίκτες τους οποίους γνωρίζει άριστα από το ολλανδικό πρωτάθλημα πήρε μαζί του στην Ουμ Σαλάλ του Κατάρ ο Χενκ Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον Μάριο Μέλχιοτ και τον Γκάμπρι. Ο 33χρονος Ολλανδός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουίγκαν, υπέγραψε για ένα χρόνο ακολουθώντας τα χνάρια του 31χρονου Καταλανού μέσου, που λίγες ημέρες πριν είχε συμφωνήσει με τους Άραβες αποχωρώντας από τον Άγιαξ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES