12 Σεπ 2009

Με το αριστερό οι νέοι στο Βόλο

Με το αριστερό μπήκε η ομάδα Νέων της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα Νέων Β' Εθνικής, αφού έχασε σήμερα με 3-0 από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού.
Το σκορ άνοιξε στο 10', μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ζαχαράκης και το εκτέλεσε με επιτυχία ο Τσίπης. Στο 55' το σουτ του Μητρόπουλου το απομάκρυνε ο Ευθυμίου αλλά ο Ζαχαρ
άκης με πλασέ από κοντά έκανε το 2-0.
Στο 85' μετά από σέντρα του Ναουμίδη, ο Ανδρίκος με κεφαλιά έκανε το 3-0 διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ του αγώνα.
Οι συνθέσεις
Νέοι Ολυμπιακού Βόλου
Αβδελάς, Γιαννόπουλος, Ναουμίδης, Ανδρίκος, Καράτσαλος, Σκλαπάνης, Μητρόπουλος, Τσίπης (82' Τσουρέλλης), Ρουμπάτης (70' Νικόπουλος), Ζαχαράκης, Σφάκας (60' Μακανίκας)
Νέοι Κέρκυρας
Ευθυμίου, Κασαράς, Χότζα Α., Κατσαρός, Μπούας, Πατινιώτης, Νιαρής (60' Ροματζάς), Κουλούρης (60' Σγουρός), Βλάχος, Μυρίλλας, Χότζα Ε.

"Θέλαμε τον Γιούρκα"


Για την απόκτηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη αναφέρθηκε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Κώστας Αντωνίου, που έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ Fm 94.6". Ο Αντωνίου αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός είχε στο "στόχαστρο" του τον ποδοσφαιριστή αρκετό καιρό πριν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του. "Είχαμε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σεϊταρίδη από πολύ νωρίς, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσαμε να τα "βρούμε". Φτάσαμε την τελευταία στιγμή να έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, ώστε να γίνει η συμφωνία. Δεν διστάσαμε και φέραμε ένα πολύ καλό παίκτη για το ρόστερ της ομάδας. Οι πρώτες επαφές έγιναν τον Μάιο. Τότε είχαμε επαφές για να πουλήσουμε τον Μουν. Θα ήταν μια πολύ ωραία κίνηση. Δεν μπόρεσε να γίνει η μεταγραφή. Τότε είπαμε ότι συνεχίζουμε με τον Μουν. Έπειτα από ό,τι συνέβη στην Αφρική, αποκτήσαμε τον Μαρίνο, τον οποίο θα τον παίρναμε μετά από 3-4 μήνες. Είχαμε πάντα στο μυαλό μας να τον φέρουμε στον Παναθηναϊκό".

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε και για την φημολογία που ήθελε τον Χενκ Τεν Κάτε να είναι αρνητικός στην απόκτηση του Σεϊταρίδη λέγοντας:

"Όχι δεν είναι αλήθεια αυτό. Στον Παναθηναϊκό υπάρχει μία διαδικασία. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για την έλευση ή την αποχώρηση ενός ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η διοίκηση, πρώτος είμαι εγώ και μετά ο πρόεδρος. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το τεχνικό κομμάτι της υπόθεσης. Ο πρόεδρος είχε πάντα καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Για ευνόητους λόγους λέγονται κάποια πράγματα. Αυτό που είδαμε ήταν ένα παιδί που ήθελε να έρθει να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Με το συμβόλαιό του μας απέδειξε αυτό το πράγμα. Μας έδειξε ότι θέλει να ξεκινήσει από την αρχή. Ο Γιούρκας θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για οικονομικά ζητήματα".

Ξέσπασε ο Κόκκαλης


"Επίθεση" σε όσους τον κατηγορούν ότι βγάζει λεφτά από τον Ολυμπιακό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ Σωκράτης Κόκκαλης λέγοντας χαρακτηριστικά: "Από τότε που αναμίχθηκα με τη διοίκηση, η οικονομική μου συμβολή ξεπερνάει τα 200 εκ. ευρώ". Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού υπερασπίστηκε την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, κατά την παρουσίαση των νέων παικτών, ενώ τόνισε ότι έχει παρατηρήσει από μερίδα του Τύπου στοχευόμενη παραπληροφόρηση σε βάρος του συλλόγου και ζήτησε από τον κόσμο να μην παρασύρεται. Επίσης μίλησε για το θέμα του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ αλλά απάντησε σε πολλά ερωτήματα.

Mε Τοροσίδη και Γκαλέτι στην αποστολή για Καβάλα


Αμφότεροι είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με την Καβάλα, κάτι που σίγουρα θα διαφοροποιήσει τα πλάνα του Γεωργιανού.

Τόσο ο Τοροσίδης, όσο και ο Γκαλέτι αναμένεται να πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ζεβλάκοφ. Την Παρασκευή οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Νοκ άουτ ο Σοϊλέδης

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στον Ολυμπιακό, καθώς ο Αρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από Τζιμπούρ. Νέα πρόσωπα στην αποστολή, οι Γκερέιρο και Γιάχιτς


Ο Μπάγεβιτς ωστόσο δεν αντέδρασε και το μόνο που έκανε ήταν να τον αφήσει εκτός 20αδας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή.

Στο δίτερμα της προπόνησης, ο Άβες πήρε θέση δίπλα στον Μαϊστόροβιτς με τους Καφέ, Μάκο, Μαντούκα, Λεονάρντο και Σκόκο να βρίσκονται πίσω από τον Μπλάνκο σε διάταξη 4-1-3-2. Όταν ο Μπάγεβιτς δοκίμασε σύστημα 4-4-2, θέση δίπλα στον Μπλάνκο πήρε ο Κρίστιαν Νέμεθ.

Στους εκλεχτούς του τεχνικού του δικεφάλου, δεν συμπεριλαμβάνονται, εκτός του Τζιμπούρ, οι Ταχτσίδης, Κουτρομάνος, Γκέντσογλου, Λαγός, Ρίκκα οι οποίοι θα παίξουν με την ομάδα νέων. Επίσης έμειναν εκτός οι τραυματίες Καραμπελας (πιθανότατα το Σάββατο θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών) και Αλεξόπουλος καθώς και δύο από τους νεοαποκτηθέντες, ο Αργεντινός αμυντικός Άρτσε και ο Ολλανδός επιτελικός μέσος, Χέρσι.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή οι Γκερέιρο και Γιάχιτς οι οποίοι αν και δεν χρησιμοποιήθηκαν με τους βασικούς στο δίτερμα της προπόνησης, δεν αποκλείεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας την Κυριακή.

Αναλυτικά η 20άδα του Μπάγεβιτς: Αραμπατζής, Σάχα, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Παυλής, Αραούχο, Ενσαλίβα, Ζεράλντο, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Λεονάρντο, Ιορντάκε, Νέμεθ και Γιαχάγια.

Φερναντίνιο: "Δεν θα έρθω στον Ολυμπιακό"

"Δουλειά δεν είχαμε, δουλειά αποκτήσαμε" συνηθίζει να λέει ο θυμόσοφος λαός. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και με την περίπτωση Φερναντίνιο, η οποία όπως φαίνεται ναυαγεί.

Νέο επεισόδιο με Τζιόλη-Δημούτσο

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή ο Κώστας Αντωνίου είπε στον Τζιόλη να μιλήσει με τον Χενκ τεν Κάτε προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο θέμα του, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε και από τη Δευτέρα οι "πράσινοι" θα εξετάσουν την περίπτωση του και το μέλλον του στην ομάδα, καθώς το Σαββατοκύριακο ο διεθνής μέσος έχει ρεπό.

Οσον αφορά στον Δημούτσο, ο Κώστας Αντωνίου του είπε να ενσωματωθεί και να προπονείται από την Παρασκευή στη Golden Team, όμως ο παίκτης δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας του Χουάν Ρότσα, αντίθετα μετέβη και μάλιστα με καθυστέρηση στην κανονική προπόνηση. Το αποτέλεσμα ήταν να τον διώξουν από την Παιανία και να τον καλέσουν σε απολογία για τη Δευτέρα.

Εδώ και μέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη γενικότερη συμπεριφορά των δύο ποδοσφαιριστών, σε αντίθεση με τους Μάντζιο και Κλέιτον οι οποίοι λόγω καλής διαγωγής από τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Ελλάδα-Γερμανία 84-76

Με τη νίκη της (84-76) επί της Γερμανίας,η Εθνική κλείδωσε την πρόκριση στην οκτάδα του Ευρωμπάσκετ και συνεχίζει με στόχο την πρωτιά του ομίλου, που θα της εξασφαλίσει την καλύτερη διασταύρωση καθ’ οδόν προς τα ημιτελικά

Αλωσε τον Βόλο ο ΑΟΚ!

Επιβλητικό "διπλό" με το εντυπωσιακό 1-3 πέτυχε ο ΑΟ Κέρκυρα στην
πρεμιέρα του πρωταθλήματος μέσα στον Βόλο και έδειξε από νωρίς τις
άγριες διαθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στάθηκε εξαιρετικά μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να φύγει για άλλη μια φορά με το "διπλό" στις αποσκευές της, διατηρώντας έτσι την πολύ καλή παράδοση που έχει μέσα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο ΑΟΚ καλά διαβασμένος μπλόκαρε τα ατού των γηπεδούχων και χτύπησε με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Η κερκυραϊκή ομάδα πάγωσε του Εθνικό Στάδιο Βόλου και τους περίπου 5.000 φίλους των γηπεδούχων μόλις στο 12΄, όταν σε μία επιθετική προσπάθεια των "Φαιάκων", ο Αρβανίτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αυτό σε συνδιασμό με το τίτλο του φαβορί που τους είχε δωθεί πριν τον αγώνα, άγχωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού που παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας δεν απέδωσαν τα ανεμενόμενα.

Ο ΑΟΚ κράτησε μακριά από τα καρέ του τους αντιπάλους με εξαίρεση μία και μοναδική φορά που χρειάστηκε η επέμβαση του Αποστολίδη σε μία σέντρα σουτ για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην εστία της Κέρκυρας. Μάλιστα ο Μπερνς θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του ΑΟΚ πριν το ημίχρονο, αλλά αστόχησε εξ επαφής.

Στο δεύτερο μέρος θα περίμενε κανείς ότι η πίεση του Ολυμπιακού θα αυξάνοταν, όμως ο Λουίς Λουρένσο ήταν αυτός που πάγωσε για δεύτερη φορά τον Βόλο μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Φλαβίνιο στο 61΄ουσιαστικά τέλειωσε το ματς, ύστερα από ακόμα μία αντεπίθεση των "Φαιάκων"

Ο Χανιώτης μείωσε στο 65' και φάνηκε προς στιγμήν ότι ο Ολυμπιακός ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Ο ΑΟΚ όμως αμύνθηκε σωστά και κατάφερε να πάρει το σπουδαίο διπλό στην πρεμιέα του πρωταθλήματος.


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES