24 Μαρ 2010

Πράσινο προβάδισμα

Πράσινο προβάδισμαΕύκολη νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Hellas On Line. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «πράσινοι» απέκτησαν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στους «Ζωσιμάδες» Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Κώτσιος με αυτογκόλ στο 13’, Νίνης στο 45’ και Σισέ στο 85’. Για τους φιλοξενούμενος μείωσε ο Κούσας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ματς:

Το αγαπημένο του 4-2-3-1 παρέταξε ο Νίκος Νιόπλιας στον αγωνιστικό με σκοπό να πάρει τον έλεγχο στον χώρο του κέντρου και να κλείσει από νωρίς τον ΠΑΣ Γιάννινα στην περιοχή του. Από την πλευρά του ο Νίκος Αναστόπουλος αντέταξε ένα 4-1-4-1, με διπλή ζώνη άμυνας, θέλοντας να κλείσει τους διαδρόμους στους γηπεδούχους προς την εστία του Ζαφειρόπουλου και να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση.

«Πράσινος» μονόλογος

Πιεστικός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν ο Παναθηναϊκός αναγκάζοντας τον ΠΑΣ να παίζει στο 1/3 του αγωνιστικού χώρου για να μπορέσει να ανακόψει τις επιθέσεις των «πρασίνων». Μόλις στο 2’ ο Σισέ βρέθηκε αμαρκάριστος εκτός περιοχής και σούταρε δυνατά, με τον Ζαφειρόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 13’ όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν έκανε το ίδιο, αφού αιφνιδιάστηκε από έναν συμπαίκτη του. Ο Σαλπιγγίδης έκανε μία κούρσα από τα δεξιά, σέντραρε συρτά και δυνατά και ο Κώτσιος που έκανε την προβολή για να διώξει δεν βρήκε καλά την μπάλα , στέλνοντάς την στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του.

Το πρώτο γκολ του ματς δεν ήταν ικανό να «βγάλει» τους παίκτες του Νίκου Αναστοπουλου από την άμυνά τους και το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο, αφού οι γηπεδούχοι έψαχναν και δεύτερο τέρμα. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις ευκαιρίες να έρχονται μόνο από την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Στο 36’ όμως οι Ηπειρώτες λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, όταν σε μια ανύποπτη φάση, ο Αράς σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του εμβρόντητου Τζόρβα. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Νίνης έκλεψε την μπάλα από τον Κώτσιο, μπήκε κάθετα στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Τριάρα αλλά και γιαννιώτικες ελπίδες

Στο ίδιο τέμπο με το πρώτο 45λεπτο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να κυνηγάει το γκολ όπως στο πρώτο ημίχρονο. Στο 58’ ο Καραγκούνης εκτέλεσε ένα φάουλ δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι τον Μπουχάν και το έριξε αναίσθητο στο χορτάρι, προκαλώντας ανησυχία σε όλο το γήπεδο. Τελικά ο παίκτης του ΠΑΣ συνήλθε, αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε να τον αποσύρει για παν ενδεχόμενο. Από το σημείο αυτό και έπειτα οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να ρισκάρουν και να βγουν στην επίθεση για να κυνηγήσουν ένα γκολ ενόψει ρεβάνς.

Ο Νίκος Νιόπλιας πέρασε τον Λέτο στο γήπεδο αντί του Νίνη και τον Κλέιτον αντί του Καραγκούνη δίνοντας νέα επιθετική πνοή στην ομάδα του και κάνοντάς την ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν πια αρκετούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα και κάθε κόντρα «μύριζε» γκολ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως ήρθε από στημένη φάση, όταν στο 75’ ο Κλέιτον σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στο Σισέ, αλλά η κεφαλιά του Γάλλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 85’ ο Κούσας ανέτρεψε τον Βύντρα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Σταθόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ζαφειρόπουλος απέκρουσε, όμως ο Γάλλος φορ στην επαναφορά σκόραρε κάνοντας το 3-0. Στις καθυστερήσεις όμως του αγώνα ο Κούσας, σε μια αντεπίθεση του ΠΑΣ, μείωσε σε 3-1, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της ομάδας του για τη ρεβάνς.

Η ημερομηνία του επαναληπτικού δεν έχει οριστεί ακόμη από την ΕΠΟ.

Το φιλμ του αγώνα

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νιόπλιας): Τζόρβας, Καντέ, Γκάμπριελ (81' Μπιάρσμιρ), Βύντρα, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (59' Λέτο), Νίνης (66' Κλέιτον), Σαλπιγγίδης, Σισέ
Στον πάγκο: Καρνέζης, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος): Ζαφειρόπουλος, Κώτσιος, Κούσας, Στάθης (68' Κανακούδης), Βάντερσον, Ανδράλας, Κασναφέρης, Αράς, Ντιμπαλά, Μιχαλόπουλος (46' Μπουχάν/60' λ.τρ. Τζάνης), Κοντογουλίδης.
Στον πάγκο: Σικαλιάς, Παππάς, Μαϊστόροβιτς, Βάτσης.

Μπάγεβιτς: " Η ΑΕΚ θυμίζει μετά από καιρό την ΑΕΚ "

Μπάγεβιτς: " Η ΑΕΚ θυμίζει μετά από καιρό την ΑΕΚ "Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για την πολύ καλή πορεία της Ένωσης. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε πως η ΑΕΚ θυμίζει μετά από καιρό την ΑΕΚ και δήλωσε πως επιτέλους η ομάδα έχει πρόεδρο: "όταν έχεις πρόεδρο είσαι ομάδα, όταν δεν έχεις πρόεδρο δεν είσαι τίποτα".
Επίσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως οι παίκτες είχαν κουραστεί από την διοικητική αστάθεια.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι ικανοποιημένος από τις τελευταίες εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του αλλά όπως επεσήμανε και στη συνέντευξη Τύπου στην Τούμπα η απόδοση της ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χάνει τη σεζόν ο Ντάσιος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χάνει τη σεζόν ο ΝτάσιοςΤις υπηρεσίες του Γιώργου Ντάσιου έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου είναι πολύ πιθανό να στερηθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος αμυντικός υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης περιεδρικού οιδήματος και κάτι τέτοιο μπορεί να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο διάστημα της τρέχουσας σεζόν.

Ο αρχηγός του Γιαννιώτικου συλλόγου θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τρεις μέρες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει θεραπεία. Ο Ντάσιος μετράει φέτος 26 συμμετοχές, ένω έχει χρησιμοποιηθεί και έξι φορές ως αλλαγή.

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης!

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης!Την απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ φέρεται να έχει πάρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο διεθνής επιθετικός θέλει πρώτα να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό, για τον κόσμο του «τριφυλλιού» και τον Νικόλα Πατέρα και μετά θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο τριών ετών, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Εκτιμάται, όμως, ότι οι «ασπρόμαυροι» προσφέρουν λιγότερα χρήματα από εκείνα που έχουν προτείνει οι «πράσινοι» στον Σαλπιγγίδη.

Παρόλα αυτά, η ανακοίνωση της επιστροφής του 29χρονου παίκτη στον «Δικέφαλο του Βορρά» ενδέχεται να γίνει γνωστή μετά τα πλέι οφ, αφού οι κ.κ. Ζαγοράκης και Βρύζας φοβούνται τυχόν αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, μερίδα των οποίων έχει εκφράσει την αντίθεσή της σε αυτό το ενδεχόμενο και κατηγορεί τη διοίκηση για αδυναμία να προστατεύσει την ομάδα από διαιτησίες τύπου Σπάθα.

Οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν επιθυμούν να υπάρχουν γκρίνιες για την επιστροφή του «Σάλπι» κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, όπου θα παιχθεί η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Στα πλέι οφ ο Φιλομένο

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επιστροφή του Λούσιο Φιλομένο στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε χθες στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και εκτιμάται ότι τον επόμενο μήνα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Φερνάντο Σάντος, βοηθώντας την ομάδα στη διαδικασία των πλέι οφ.

Εξάλλου, χθες ξεκίνησε η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Πάμπλο Γκαρσία και στη σημερινή προπόνηση θα φανούν τα πλάνα του 56χρονου προπονητή.

* 2ο Διεθνές Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης

* Χθες ήταν η σειρά του Θόδωρου Ζαγοράκη να περάσει από το μέγαρο της Αστυνομίας και να καταθέσει για όσα έγιναν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κλήθηκε για την ΕΔΕ, την οποία διέταξε ο υφυπουργός Σπύρος Βούγιας.

Φουλάρει για Τζαβέλλα!

Φουλάρει για Τζαβέλλα!Έτοιμοι εμφανίζονται στον Παναθηναϊκό να κινηθούν για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα. Οι «πράσινοι» έχουν επιβεβαιώσει ότι ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του διεθνούς παίκτη είναι της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ και ίσως να είναι η πρώτη μεταγραφή που μπορεί να γίνει πριν αποφασιστούν οι διοικητικές εξελίξεις του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η «SportDay», οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι ο 23χρονος άσος γνωρίζει προσωπικά για το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» και είναι πολύ πιθανό να φορέσει την πράσινη φανέλα στο τέλος της περιόδου.

Έγραψαν για Μπουμσόνγκ, Μπίσεβατς

Εν τω μεταξύ, χθες συνεχίστηκαν τα ξένα δημοσιεύματα με υποψήφιους στόπερ για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, γαλλική ιστοσελίδα έγραψε: «Ο Περ Κρόλντρουπ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Φιορεντίνα και βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Αναζητώντας, λοιπόν, έναν κεντρικό αμυντικό, ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον 30χρονο Δανό άσο, ο οποίος συζητεί πάντως με την ομάδα της Φλωρεντίας για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους και στη Γαλλία και συγκεκριμένα στους Μπουμσόνγκ, Μπίσεβατς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είχε προταθεί τον Ιανουάριο στο «τριφύλλι», είναι 30 ετών και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Λιόν. Όσον αφορά τον Σέρβο στόπερ Μίλαν Μπίσεβατς, είναι 27 ετών, αρχηγός στη Βαλενσιέν και το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2012.

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία που ήθελε τον Κώστα Αντωνίου να έχει αναχώρησε από χθες για το εξωτερικό, όπου θα είχε επαφές για τον στόπερ που ενισχύσει την άμυνα του «τριφυλλιού».

Πρόκριση από σήμερα…

Πρόκριση από σήμερα… Το πρώτο βήμα για τον τελικό της 24ης Απριλίου επιθυμεί να κάνει σήμερα (17:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Alpha) ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «πράσινοι» θέλουν σκορ ασφαλείας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine και για αυτό τον λόγο ο Νίκος Νιόπλιας θα κάνει μόλις μία αλλαγή σε σχέση με το κυριακάτικο ντέρμπι. Συγκεκριμένα, ο Μακεδόνας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τους δέκα βασικούς παίκτες του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό συν τον Μπιέρσμιρ αντί του Σεϊταρίδη.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Και το Κύπελλο είναι στους στόχους μας κι έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και να κερδίσουμε για να είναι πιο εύκολο το έργο μας στη ρεβάνς. Να μπούμε δυνατά από την αρχή και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Επίσης, με μία νίκη και μία καλή εμφάνιση θα ανέβει η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθησή μας», τόνισε ο 45χρονος προπονητής στους παίκτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Κατσουράνη και Καντέ. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Σιμάο, ο Καραγκούνης και ο Ζιλμπέρτο. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφής της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος, Νίνης, Γκάμπριελ, Κλέιτον, Πετρόπουλος, Ρουκάβινα και Σεϊταρίδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σαριέγκι, Μαρίνος, Σπυρόπουλος και Δάρλας.

Πώς θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος τον ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Γιαννιώτες παραδέχονται ότι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα είναι ο πρωταρχικός στόχος, όμως θα ήθελαν να κάνουν μία επιτυχία ανάλογη με αυτή απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Αναστόπουλος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ζαφειρόπουλος και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Στάθη, Κούσα, Κώτσιο και Βάντερσον. Ως «κόφτες» θα αγωνιστούν ο Μπουχάν και ο Ανδράλας. Αριστερά θα παίξει ο Αράς, στο κέντρο ο Καζναφέρης και στα δεξιά ο Ντιμπαλά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπακαγιόκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σικαλιάς, Μαϊστόροβιτς, Βάντερσον, Κανακούδης, Βαρτζιώτης, Βατσής, Μιχαλόπουλος, Παππάς, Τζάνης, Κοντογουλίδης και Σαιτιώτης. Εκτός έμειναν οι Ελευθερόπουλος και Μενδρινός, αλλά και με τους Ντάσιο, Ρόβα και Σίσιτς να μένουν εκτός, προκειμένου να πάρουν ανάσες.

* Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο ΟΑΚΑ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εξής σημεία. Λ. Αλεξάνδρας 10:00-13:00, Λ. Κύμης και σταθμό «Ειρήνη» 10:00-17:00 και ΒΑ είσοδο Λ. Κηφισίας 14:00-17:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 40 ευρώ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ξεκουράζει παίκτες ο Αναστόπουλος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ξεκουράζει παίκτες ο ΑναστόπουλοςΧωρίς τους τραυματίες Ελευθερόπουλο και Μενδρινό, αλλά και με τους Ντάσιο, Ρόβα και Σίσιτς να μένουν εκτός, προκειμένου να πάρουν ανάσες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On Line. Ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει πως το παιχνίδι με τον Ηρακλή, για το πρωτάθλημα, είναι αυτό που «καίει» αυτή τη στιγμή τους Ηπειρώτες, οι οποίοι αφήνουν σε δεύτερη μοίρα, χωρίς όμως να αδιαφορούν, το Κύπελλο.

Η αποστολή: Ζαφειρόπουλος, Σικαλιάς, Μαϊστόροβιτς, Κούσας, Βάντερσον, Κώτσιος, Κανακούδης, Ανδράλας, Βαρτζιώτης, Βατσής, Καζναφέρης, Μιχαλόπουλος, Μπουχάν, Παππάς, Στάθης, Τζάνης, Κοντογουλίδης, Σαιτιώτης, Αράς, Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά.

«Μετωπική» με Πατέρα!

«Μετωπική» με Πατέρα!Στην αντεπίθεση περνάει ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να καταγγείλουν στη Σούπερ Λίγκα την κατάσταση που επικράτησε έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, όταν έφτασε το πούλμαν της αποστολής της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να ζητήσουν και έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας, όπου είναι πιθανό να τεθεί άμεσα θέμα προέδρου. Ο λόγος είναι ότι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό εμφανίζονται ενοχλημένοι από την παρουσία του Νικόλα Πατέρα στη συγκεκριμένη θέση.

Εν τω μεταξύ, χθες ακούστηκε ότι μπορεί να τεθεί εκ νέου θέμα κατάργησης της Σούπερ Λίγκας και να διοργανώνεται το πρωτάθλημα από μια επιτροπή που θα συσταθεί στην ΕΠΟ. Οι Πειραιώτες δεν θα είναι ικανοποιημένοι αν τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με μία αγωνιστική και περιμένουν μεγαλύτερη ποινή, τριών αγωνιστικών.

Μετά το Πάσχα το Δ.Σ.

Μετά το Πάσχα θα οριστεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με παράλληλη μετάθεση των εξελίξεων στα διοικητικά της ομάδας. Σύμφωνα με τη «SportDay», πηγές του συλλόγου ανέφεραν ότι κάτι άλλαξε στο πρόγραμμα του Κόκκαλη και γι' αυτό προέκυψε η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί η αναβολή να έγινε για λόγους τακτικής. Κάποιοι υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν προχώρησε σε σχέση με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ωστόσο χθες δεν επρόκειτο να ανακοινωθεί η οριστική συμφωνία μαζί του ή να μπουν νέα στελέχη στη διοίκηση.

Απομένει το ραντεβού

Το θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να δείχνει στάσιμο, όμως σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την επιστροφή του Ισπανού στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ασχολούνται με τα παρεπόμενα του ντέρμπι και έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη την υπόθεση του 46χρονου προπονητή.

Οι δύο πλευρές είχαν πριν από μερικές ημέρες τηλεφωνική επικοινωνία και απομένει η συνάντηση του Βαλβέρδε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο, με τους δύο άνδρες να συζητούν τις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας τους. Το ραντεβού των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει εντός της Μεγάλης Εβδομάδας ή πιθανότατα μετά το Πάσχα.

Παράγοντες της ομάδας τονίζουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την περίπτωση του Βαλβέρδε. «Είναι ο πρώτος στόχος μας, αλλά δεν έχει γίνει κάτι ακόμη», ειπώθηκε από τη διοίκηση επί του θέματος.

«Δούλεψαν», αν και είχαν ρεπό

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη πήγαν χθες οι Ντουντού, Λεονάρντο, Ζαϊρί και Ντιόγο, αν και η ομάδα είχε ρεπό. Οι τρεις πρώτοι για να συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Ο Λεονάρντο πιθανότατα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ η επιστροφή του Ντουντού εξακολουθεί να προβληματίζει. Ο Ζαϊρί έχει σημαντικές πιθανότητες να είναι έτοιμος και για το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη και να δώσει μία ακόμα λύση στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στη μεσαία γραμμή.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στο «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ).

Αρκετά σύντομα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα πάρει την ευκαιρία από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο νεαρός αμυντικός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί σε κάποιο ή σε κάποια από τα τρία εναπομείναντα ματς της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος.

Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚ

Αλλάζουν όλα στην ΑΕΚΣε άμεσες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να προβεί ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ομάδας, σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο, Χάρη Κοσμάτο, προσπαθούν να μειώσουν τις δαπάνες και να μεταμορφώσουν την «Ένωση» σε ευέλικτη εταιρία. «Στρώνουν» τα πράγματα στις πληρωμές παικτών. Ετοιμάζεται διακανονισμός χρεών με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε γνώση των δυσκολιών πριν μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Πλέον, όχι μόνο έχει λάβει τις αποφάσεις του, αλλά έχει ήδη μπει σε εφαρμογή το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ομάδας. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια εξυγίανσης παίζει ο αντιπρόεδρος, Χάρης Κοσμάτος, ο οποίος έχει αναλάβει την εποπτεία των οικονομικών της «Ένωσης». Ήδη, στα χέρια του προέδρου υπάρχει ένας ογκώδης φάκελος και ο κ. Αδαμίδης στο προσεχές διάστημα θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις.

Δεν πρόκειται να επαναληφθεί το φαινόμενο της πολύμηνης καθυστέρησης πληρωμών των ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες της ΑΕΚ από σήμερα έχουν διαθέσιμα συνολικά 700.000 ευρώ που κατατέθηκαν στους λογαριασμούς τους την προηγούμενη ημέρα. Η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί, όπως διαμήνυσε ο Σταύρος Αδαμίδης και στον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Καφέ.

Συνάντηση με την πρόεδρο της διοίκησης του ΟΑΚΑ, Αντωνία Ζαφειροπούλου, είχαν οι κ.κ Αδαμίδης και Δημαράκης με σκοπό τον διακανονισμό του χρέους 1,2 εκατ. ευρώ της ΠΑΕ.
Η πρόταση είναι να υπάρξει ρύθμιση της οφειλής σε μηνιαίες δόσεις και αποπληρωμή μέσα σε ένα έτος, κάτι που θα συζητηθεί στο Δ.Σ του ΟΑΚΑ.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES