19 Οκτ 2009

"Λιοντάρια" από την Ρόδο

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής, μαζί με Ολυμπιακό Βόλο και Εθνικό Αστέρα, αναρριχήθηκε ο Διαγόρας που νίκησε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με 2-1. Ταραχούλσκι και Μιλόσκοβιτς έδωσαν αέρα δύο τερμάτων, ο Ανάκογλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ο Τάντιτς στις καθυστερήσεις είχε σουτ στο δοκάρι.
Οι ροδίτες έδειξαν από τα πρώτα λεπτά τις διαθέσεις του και μόλις στο 9'  άνοιξαν το σκορ με το Ταραχούλσκι να νικάει τον Κυριακίδη. Οι γηπεδούχοι ήταν αναγκασμένοι να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης, γεγονός που διευκόλυνε την ομάδα του Δερμιτζάκη που στην συνέχεια του αγώνα ακολούθησε τακτική αντεπιθέσεων.
Σε μία από αυτές, ο Μιλίσκοβιτς στο 77' κλείδωσε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, διπλασιάζοντας τα τέρμα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφεραν τα "λιοντάρια" ήταν να μειώσουν στο 81' με τον Ανάκογλου, αν και στις καθυστερήσεις ο Τάντις απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, σημαδεύοντας το δοκάρι. Λίγο νωρίτερα ωστόσο, ο Σολάκης είχε κερδίσει πέναλτι αλλά ο Ρούσεφ δεν κατάφερε να το μετατρέψει σε γκολ.
Πανσερραϊκός (Γκιγέρμο Όγιος): Κυριακίδης, Γαλανόπουλος (65' Γεωργίου), Κάστρο (56' Γεωργιάδης), Σκάγκλια, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ριμόλντι, Τάσιτς, Αθανασιάδης, Λεοζίνιο, Κόντος (65' Ανάκογλου).
Διαγόρας (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης, Σολάκης, Ρούσεφ (90' Δήμου), Μιλόσκοβιτς, Χρήστου, Κορακάκης, Ταραχούλσκι (50' Σπάρταλης), Τσιάτσιος (84' Μπακομήτρος).

Βαθμολογία Β΄Εθνική


Θ.ΟμάδαΒαθμ.Αγ.
1.Κέρκυρα115
2.Διαγόρας105
-.Εθν. Αστέρας105
-.Ολυμπιακός Βόλου105
5.Δόξα Δράμας85
-.Εθνικός Πειραιώς85
-.Ο.Φ.Η.85
-.Πανσερραϊκός85
9.Αναγ. Καρδίτσας65
10.Αγρ. Αστέρας55
-.Παναιτωλικός55
-.Πιερικός55
-.Ρόδος55
14.Ηλιούπολη45
15.Θρασύβουλος35
-.Ιωνικός35
-.Καλαμάτα35
-.Αιγάλεω35

Iσοπαλία των νέων στο Αιγάλεω - Η Βαθμολογία

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων, η ομάδα του ΑΟ Κέρκυρα απέσπασε την λευκή ισοπαλία (0-0) από την αντίστοιχη του Αιγάλεω σε ένα ματς που διεξήχθει στα ΔΑΚ Αιγάλεω το πρωί της Κυριακής.
Το συγκρότημα του Ακη Πανδή που είχε να αντιμετωπίσει και την απουσία του Γιώργου Βλάχου στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χωρό και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας αν οι νεαροί του ΑΟΚ ήταν περισσότερο ψύχραιμοι στην τελική ενέργεια.
Η ομάδα του ΑΟΚ αγωνίστηκε με τους:
Ευθυμίου, Μπράτο, Μυρίλλα, Χότζα Α., Κασσάρα (Ζώτο), Κουλούρη Β., Χόντζα Ε., Μίαρη, Κουλούρη Θ. (Σγούρο), Ρομαντζά και Πατηνιώτη.
Η βαθμολογία στο πρωτάθλημα μετά από πέντε αγώνες έχει ως εξής:
1. Πανσερραϊκός 15
2. Πιερικός 13
3. Θρασύβουλος 13
4. Αγροτικός Αστέρας 12
5. Ολυμπιακός Βόλου 10
6. Αναγ. Καρδίτσας 9
7. Καλαμάτα 8
8. Κέρκυρα
7
9. Ιωνικός 7
10. Εθνικός Αστέρας 7
11. Διαγόρας 6
12. Αιγάλεω 4
13. ΟΦΗ 4
14. Δόξα Δράμας 4
15. Ηλιούπουλη  2
16. Εθνικός 1
17. Ρόδος 0
18. Παναιτωλικός 0
*Καλαμάτα και Ρόδος έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ το Αιγάλεω δύο παιχνίδια λιγότερα.

Στο ίδιο έργο θεατές


Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα στο Παγκράτι μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» μετέβαιναν με πορεία μέσω της Σπύρου Μερκούρη στο Μετς, για τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους απέναντι στον ΠΑΟΚ και συνεπλάκησαν με "ερυθρόλευκους", που τους περίμεναν κοντά σε σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.

Το κύριο μέρος των επεισοδίων έγινε στη γωνία των οδών Ασπασίας και Πύρρου, ενώ επεκτάθηκαν σε πολλά στενά της περιοχής. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι οπαδοί και των δύο ομάδων έφεραν πάνω τους αρκετά «όπλα», πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα επρόκειτο για ένα ακόμη… ραντεβού. Μάλιστα, υπήρχαν φήμες από την περασμένη εβδομάδα πως επίκειτο νέα οδομαχία. Το παράδοξο είναι πως στην περιοχή υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να συγκρατήσει τους θερμόαιμους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει τρεις συλλήψεις και τουλάχιστον πέντε προσαγωγές.

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματισμοί.

Μουντιάλ μέσω… Ουκρανίας

Η τύχη αυτή τη φορά δεν στάθηκε στο πλευρό της Εθνικής. Η κλήρωση για τα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ έφερε το ελληνικό συγκρότημα αντιμέτωπο με την Ουκρανία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός τέσσερις ημέρες μετά στην Ουκρανία. Ιρλανδία-Γαλλία, Πορτογαλία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Ρωσία-Σλοβενία είναι τα υπόλοιπα ζευγάρια. Το προφίλ της Ουκρανίας.

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής:

Ζώνη της Αφρικής: Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα και απομένουν τρεις ακόμα ομάδες (Καμερούν ή Γκαμπόν, Τυνησία ή Νιγηρία, Αλγερία ή Αίγυπτος). Αυτό θα γίνει γνωστό στις 14 Νοεμβρίου.

Ζώνη της Ασίας: Αυστραλία, Ιαπωνία, Βόρειος Κορέα, Νότιος Κορέα

Ζώνη της Ευρώπης: Δανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σερβία, Σλοβακία, Ελβετία και Ισπανία

Τα τέσσερα εναπομείναντα «εισιτήρια» διεκδικούν η Ελλάδα, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η Ιρλανδία, η Βοσνία και η Σλοβενία.

Ζώνη της Βόρειας, Κεντρικής και Καραϊβικής: Ονδούρα, Μεξικό και ΗΠΑ

Ζώνη της Λατινικής Αμερικής: Βραζιλία, Παραγουάη, Χιλή και Αργεντινή.

Η Ουρουγουάη και η Κόστα Ρίκα θα διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Κύπελλο (αφού τερμάτισαν στην πέμπτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα, στους ομίλους τους).

Ζώνη της Ωκεανίας: Η Νέα Ζηλανδία τερμάτισε πρώτη στο όμιλο και αντιμετωπίζει το Μπαχρέιν, που τερμάτισε πέμπτο στη ζώνη της Ασίας. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στις 10 Οκτωβρίου και το πρώτο ματς έληξε 0-0. Ο επαναληπτικός αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 14 Νοεμβρίου.

ΟΣΦΠ: Το μυαλό στη Σταντάρ

Στο αυριανό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη που θα τους κάνει αυτόματα φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου τους. Ο Ζίκο περιμένει να μάθει αν ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε χθες και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς με την πρωταθλήτρια Βελγίου.

Ο Ολυμπιακός έδειξε αισθητά βελτιωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ο Βραζιλιάνος τεχνικός των νταμλούχων Ελλάδος θεωρεί ότι αν οι ποδοσφαιριστές του παίξουν όπως απέναντι στους Αρκάδες, είναι αρκετά πιθανό να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και για την εμφάνιση. Μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίον παίξατε. Δείξατε τις ικανότητες που έχει η ομάδα. Ετσι σας θέλω και με τη Σταντάρ», είπε ο 56χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Να ξέρετε, πάντως, ότι μπορούμε και καλύτερα».

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν σήμερα να διαπιστώσουν αν ο Βασίλης Τοροσίδης θα ξεπεράσει την ίωση που χθες τον ταλαιπώρησε και θα αγωνιστεί στο ματς με τη Σταντάρ. Ο διεθνής μπακ-χαφ παρουσίασε δέκατα, πήγε στη χθεσινή προπόνηση, έλαβε θεραπευτική αγωγή από το ιατρικό επιτελείο και επέστρεψε σπίτι του. Όλα δείχνουν ότι ο «Τόρο» θα δώσει κανονικά το «παρών» σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.

Όσον αφορά τον Ντιόγο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, αφού αισθανόταν και χθες ενοχλήσεις στο πόδι του. Ο 22χρονος παίκτης θα απουσιάσει από το ματς απέναντι στους Βέλγους, ενώ δεν αποκλείεται να μην αγωνιστεί και στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη. Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο τέθηκε στη διάθεση του Ζίκο, ο οποίος τον συμπεριέλαβε και τον Γκαλίτσιο (σ.σ.: αναμένεται σήμερα να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα) στην αποστολή του αυριανού ματς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης απαρτίζουν οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαΐρί και Μήτρογλου.

* Ο Ντουντού στο προχθεσινό ματς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν χθες ότι ο Βραζιλιάνος θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

* Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη σε φιλικό παιχνίδι τον ΠΑΟ Ρουφ. Προφανώς ο Ζίκο θέλει να γνωρίζει την κατάσταση των παικτών που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, μια και είναι το δεύτερο φιλικό μεσοβδόμαδα.

Το σημερινό πρόγραμμα για Ολυμπιακό και Σταντάρ Λιέγης είναι το ακόλουθο:

17:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

18:15 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Λάζλο Μπόλονι στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Σταντάρ Λιέγης στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

19:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

ΑΕΚ: Η υπομονή τελείωσε…

Την απογοήτευση του κόσμου της ΑΕΚ προκάλεσε η χθεσινή απόδοση της ομάδας, παρότι η «Ένωση» νίκησε με 3-2 τον Πανθρακικό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» περίμεναν καλύτερη εμφάνιση και δεν θέλησαν να κρύψουν τη δυσφορία τους για αυτό που παρακολούθησαν.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» από τον τελευταίο του βαθμολογικού πίνακα, αφού πρώτα καρδιοχτύπησε. Η «Ένωση» προηγήθηκε με 3-1, αλλά o Πανθρακικός δεν παράτησε το ματς. Ο Ρομπέρ με ένα εκπληκτικό γκολ μείωσε σε 3-2 και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια.

Τα πρώτα γιουχαΐσματα ακούστηκαν στο 75’ του ματς κι ενώ είχαν περάσει κάποια λεπτά από τη μείωση του σκορ σε 3-2, χωρίς οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν αντιδράσει ουσιαστικά στο παιχνίδι. Οι αποδοκιμασίες εντάθηκαν στο 78ο της αναμέτρησης, έπειτα από το πρώτο δοκάρι του Πανθρακικού.

Στη συνέχεια, οι «Ενωσίτες» εξέφρασαν με διάφορα συνθήματα της απογοήτευσή τους: «Παίξτε μπάλα, ρε, παίξτε μπάλα, ρε, η υπομονή τελείωσε θα σας γαμ...», ήταν το σύνθημα των φίλων της ΑΕΚ και δείχνει ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει από τα όσα παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Το επόμενο σύνθημα που ακούστηκε ήταν το: «Οποιος δεν μπορεί, να πάει να γαμ...». Τρία λεπτά πριν από τη λήξη του 90λεπτου οι φίλοι της «Ένωση» επέλεξαν τη σιωπηρή διαμαρτυρία, που διακόπηκε στο τρίτο το λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Γκερέιρο έκανε καθυστερήσεις στο κόρνερ για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με αυτή την αγχωτική νίκη της ΑΕΚ.

Θερμό επεισόδιο με Λεονάρντο

Φραστικό επεισόδιο με οπαδούς της ΑΕΚ είχε ο Λεονάρντο, κατά την αποχώρησή του από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» κατευθυνόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, όταν το πλησίασε ένας φίλος της ομάδας και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Οπαδός: «Παίξε λίγο μπάλα ρε. Με πάθος και πείσμα».
Λεονάρντο: «Καλά, με εμένα τα βάζετε;».
Οπαδός: «Ναι, γιατί από σένα περιμένουμε πολλά».
Λεονάρντο: «Άντε γαμ..».

Στο φραστικό επεισόδιο συμμετείχαν και άλλοι οπαδοί, μέχρι να επέμβει σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Ζεράλντο, ο οποίος είχε «Δεν χρειάζονται αυτά» και αποχώρησε μαζί με τον Λεονάρντο.

To βλέμμα στην ΜΠΑΤΕ

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Για το ματς της Λευκορωσίας δεν υπολογίζεται οι τιμωρημένοι Αραούχο και Γεωργέας, οι τραυματίες Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος και Ζεράλντο, καθώς και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα ο Κρίστιαν Νέμεθ επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από μακρά απουσία λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Νέων της Ουγγαρίας και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προβληματίζεται για το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού εκτός μάχης είνα οι Αραούχο, Γεωργέας και Κουτρομάνος. Ένας εκ των Ενσαλίβα, Γιάχιτς ή Μάκου είναι οι πιθανές λύσεις που εξετάζονται.

Συζητά με επενδυτές ο Νοτιάς

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Νοτιάς έχει εξασφαλίσει ότι έχει στην κατοχή του στο πλειοψηφικό πακέτο της ΑΕΚ και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην «Ένωση». Μάλιστα, κάποιος επιχειρηματίας εξέφρασε την επιθυμία να μπει στην ΠΑΕ και ζήτησε από τον αντιπρόεδρο της ομάδας να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

ΠΑΟ: Παρέμεινε στην κορυφή, κοιτάει Στουρμ

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Νέας Καβάλας. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να φύγουν με τον έναν βαθμό από το «Ανθή Καραγιάννη», αν και στο ημίχρονο του αγώνα βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 από τους γηπεδούχους. Πριν τη διεξαγωγή του ματς στόχος όλων στο «τριφύλλι» ήταν το 7x7, ωστόσο τα πλάνα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης διαφοροποιήθηκαν και η ισοπαλία τελικώς ήταν ένα καλοδεχούμενο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος του ματς ήταν αισθητά καλύτεροι οι Καβαλιώτες, όμως με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι «πράσινοι» έδειξαν διάθεση να ανατρέψουν την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού έπαιξε η είσοδος του Σαλπιγγίδη και του Καραγκούνη.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, χάρη στα δύο τέρματα που σημείωσαν ο Κατσουράνης και ο Σισέ. Ο διεθνής μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα μαζί με τον Γάλλο επιθετικό, αφού ο πρώτος σκόραρε στο 56’ του αγώνα και δημιούργησε το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο 29χρονος φορ με την εκπνοή της αναμέτρησης.

Τώρα, στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) με τη Στουρμ Γκρατς, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Europa League. Οι «πράσινοι» θέλουν κόντρα στους Αυστριακούς τη νίκη, με την οποία θα παραμείνουν στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου και θα περιμένουν «στραβοπάτημα» της Γαλατάσαραϊ με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, προκειμένου περάσουν εκείνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δηλώσεις των παικτών μετά το τέλος του αγώνα:

Σισέ: «Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από ένα βαθμό. Μερικές φορές, όμως, πρέπει να συμβιβάζεσαι και να παίρνεις αυτό που είναι να πάρεις. Μην ξεχνάτε ότι ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα, είναι θετικό. Πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς στην Καβάλα. Είναι καλός, λοιπόν, ο βαθμός σε μία δύσκολη έδρα».

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι η ομάδα του έχασε έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος, ο Γάλλος επιθετικός απάντησε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Σαφώς, όμως, είναι καλύτερο να οδηγείς την κούρσα από το να κυνηγάς. Είμαστε ακόμα στην κορυφή κι αυτό είναι καλό».

Σαλπιγγίδης: «Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο ορεξάτοι. Η Καβάλα μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Εμείς παλέψαμε μέχρι τέλους και είναι σημαντικό πως ισοφαρίσαμε. Πιστεύω πως θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε πέρυσι και θα πάρουμε εμείς τον τίτλο. Πέρυσι δεχόμασταν γκολ από μικρές ομάδες και δεν είχαμε λύσεις. Δείξαμε όμως ότι φέτος έχουμε τις επιθετικές ικανότητες να γυρίσουμε τέτοια παιχνίδια».

Καντέ: «Μετά τον τραυματισμό μου, αγωνίζομαι στο αριστερό άκρο. Αντιμετώπισα προβλήματα, αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν παραπονιέμαι. Κάθε μέρα σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που βρίσκομαι εδώ»!

Κατσουράνης: «Δεν είναι μόνο οι φωνές. Μόνοι μας και συζητώντας με τον προπονητή είπαμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Το προσπαθήσαμε. Και ευτυχώς πήραμε κάτι από αυτό το ματς». Οσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο μέσος του Παναθηναϊκού υποστήριξε: «Αν ισοφαρίζαμε στη φάση του Καραγκούνη, στην εκπληκτική ενέργεια που έκανε ο Γιώργος, θα παίρναμε το ματς. Βοήθησαν πολύ τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε εμφανίσεις σαν αυτή του πρώτου ημιχρόνου».

Νίκη με αποδοκιμασίες!


Η ΑΕΚ συνέχισε τις «μουδιασμένες» εμφανίσεις και παρά τη νίκη αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της. Έστω και με… καρδιοχτύπι, η «Ένωση» κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό (3-2) στην «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο του «δικεφάλου», μετά την 3η αγωνιστική (1-0 τον Ηρακλή)! Στα άλλα ματς της ημέρας, Καβάλα- ΠΑΟ 2-2, Ηρακλής- Πανιώνιος 0-2, Λάρισα- Ξάνθη 2-0, Ατρόμητος- Λεβαδειακός 3-0. Ισόβαθμοι στην κορυφή ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!

Όσον αφορά τα χθεσινά αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, ο Εργοτέλης και ο Άρης έμειναν στο 0-0 στο «Παγκρήτιο». Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός νίκησε (3-0) τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES