2 Ιαν 2011

Κορόιδεψε την Κέρκυρα ο Κυριακίδης!

Τελικά ο Ηλίας Κυριακίδης δεν εντάχθηκε στο ρόστερ του ΑΟ Κέρκυρα, ο οποίος έχασε τον ποδοσφαιριστή κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του!


(Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ)



Η μεταγραφή του 25χρονου χαφ-μπακ θεωρούνταν δεδομένη για τους «Φαίακες», αλλά εκείνος τους «έστησε» κανονικά και εντέλει σήμερα Κυριακή υπέγραψε στον Εργοτέλη.

Οι ιθύνοντες του ΑΟ Κέρκυρα βρισκόταν για αρκετές ημέρες σε επαφή και συζητήσεις με τον Κυριακίδη. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα, τόσο στο οικονομικό σκέλος, όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου (έξι μήνες συν ένα χρόνο). Σε επικοινωνία που είχαμε το μεσημέρι της Παρασκευής με υψηλά ιστάμενο διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ, μας είχε διαβεβαιώσει ότι η απόκτηση του παίκτη είναι βέβαιη και πως το απόγευμα της ίδιας μέρας θα ερχόταν στο νησί για να υπογράψει.

Όπως πληροφορηθήκαμε από την ΠΑΕ, ο ΑΟ Κέρκυρα είχε βγάλει το αεροπορικό εισιτήριο για να έρθει ο Κυριακίδης από την Αθήνα στο νησί, το απόγευμα της Παρασκευής, και τον περίμενε το νέο του συμβόλαιο, αφού εκείνος είχε διαβεβαιώσει τηλεφωνικά πως θα υπογράψει. Όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν πήγε ποτέ στο αεροδρόμιο και σε νέα επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΑΟΚ τους είπε ότι θέλει επιπλέον μια-δυο μέρες ακόμη για να το… σκεφτεί καλύτερα. Εκεί φάνηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και η μεταγραφή κάπου «κολλούσε»!

Η Διοίκηση του ΑΟ Κέρκυρα ανέμενε την απάντηση του Κυριακίδη μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά εκείνος μιλούσε και με άλλες ομάδες. Ώσπου σήμερα Κυριακή οι παράγοντες του ΑΟΚ πληροφορήθηκαν ότι ο ποδοσφαιριστής τελικά υπέγραψε στον Εργοτέλη και πως ανακοινώθηκε επίσημα από την κρητική ΠΑΕ.

Καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της απόφασής του να ενταχθεί στους «κιτρινόμαυρους» έπαιξε το ότι του προσέφεραν συμβόλαιο δυόμισι ετών, ενώ ο ΑΟ Κέρκυρα του έκανε πρόταση μόνο για έξι μήνες, με δικαίωμα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Ηλίας Κυριακίδης κοίταξε το συμφέρον του και φρόντισε για την επαγγελματική του κατοχύρωση. Όμως, η συμπεριφορά του απέναντι στην κερκυραϊκή ομάδα ήταν καθ’ όλα ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ, αφού το «έπαιξε σε διπλό ταμπλό», αθέτησε τον λόγο του και την προφορική συμφωνία που είχε κάνει.

Ο τρόπος που φέρθηκε ο Κυριακίδης έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του ΑΟ Κέρκυρα. Κυρίως, όμως, η «απώλεια» του παίκτη αποτελεί προσωπική ήττα για τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυράκη, που σίγουρα δεν περίμενε τέτοια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ από τον Αθηναίο ποδοσφαιριστή. Δεν περίμενε πως θα πρόδιδε την εμπιστοσύνη του ο Κυριακίδης, τον οποίο γνώριζε πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Λάρισας.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ποδοσφαιριστής «κοροϊδεύει» την κερκυραϊκή ομάδα. Είχε συμβεί και πριν από δυόμισι χρόνια, με τον Δημήτρη Διαμάντη του Λεβαδειακού τότε, ο οποίος παρότι είχε έρθει στο νησί και είχε υπογράψει προσύμφωνο, τελικά πήγε στον Εθνικό Αστέρα.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Ηρακλή

Η ΠΑΕ Κέρκυρα γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή, που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ του νησιού μας την άλλη Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου.

Τα… μαγικά χαρτάκια τιμώνται ως εξής:
Θύρες 2&3 (δηλ. μεγάλη κερκίδα): 20 ευρώ
Θύρες 4&5 (δηλ. μικρή κερκίδα): 10 ευρώ
Θέσεις VIP: 30 ευρώ

Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά από τα παλαιά γραφεία της ΠΑΕ, στη Σαμάρα 22 (στον πεζόδρομο), στις ώρες από 10:00 έως 16:00.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES