17 Μαΐ 2010

«Αντίο» από Σάντος

«Αντίο» από ΣάντοςΠαρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην οποία τον ενημέρωσε για την απόφαση του να μην παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας…

Ο Φερνάντος Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο στις 12.30 στην οποία θα ανακοινώσει την απόφασή του, αλλά και τους λόγους αυτής.

Γιατί φεύγει;

Ο Φερνάντο Σάντος ενημέρωσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τους λόγους που θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στον πρόεδρο του "Δικεφάλου του Βορρά" ότι δεν αντέχει άλλο την πίεση και αισθάνεται κουρασμένος από την σκληρή δουλειά των τελευταίων τριών ετών.

"Δεν αντέχω άλλο. Νιώθω κουρασμένος", φέρεται να δήλωσε στον Θοδωρή Ζαγοράκη ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας άλλης ομάδας.

"Δεν πρόκειται να δουλέψω σε άλλον σύλλογο. Δεν έχω αντοχές", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Και τώρα... Ζόρζε Κόστα

Ο Ζόρζε Κόστα συγκεντρώνει -αυτή την στιγμή- τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Φερνάντο Σάντος με τον Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησαν και για την "επόμενη ημέρα" της ομάδας και ειδικότερα για το θέμα του νέου κόουτς.

Η εκτίμηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στον Φερνάντο Σάντος είναι απεριόριστη και έτσι σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρώτησε τον Φςερνάντο Σάντος εάν ο Ζόρζε Κόστα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο νέος προπονητής.

Η απάντηση του Φερνάντο Σάντος ήταν θετική. Μίλησε με καλά λόγια για τον συμπατριώτη του, δίνοντας την συγκατάθεσή του να συνεχίσει αυτός το έργο του στην ομάδα.

Όλα ανοιχτά!

Όλα ανοιχτά!Κρίσιμο για το μέλλον του Ολυμπιακού είναι το ΔΣ της ΠΑΕ που ορίστηκε για την Πέμπτη. Τρία είναι τα ενδεχόμενα για τον τρόπο που θα κινηθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος ορίζει και τη μοίρα του συλλόγου.

Το πρώτο θέλει τον πρόεδρο του συλλόγου να ζητάει την εμπιστοσύνη των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. για να προχωρήσει, το δεύτερο τον εμφανίζει διατεθειμένο να έρθει εκ νέου σε επαφή με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν ή να πάρουν την ομάδα και το τρίτο (και χειρότερο) τον παρουσιάζει έτοιμο να τα «βροντήξει» και να αποχωρήσει!

Χθες ο κ. Κόκκαλης και άλλοι διοικητικοί παράγοντες - όπως ο Γιώργος Λούβαρης - δεν βρέθηκαν στην προεδρική σουίτα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ήταν οι κ.κ. Χρυσικόπουλος, Θεοδωρίδης και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να εξηγήσει στο Δ.Σ. την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και προτείνει τις κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν για να περάσει η περίοδος κρίσης για τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά τους, οι οπαδοί φώναξαν το σύνθημα: «Φέρε έναν καλό προπονητή, πάρε δέκα παίκτες και πάμε από την αρχή».

Από δεύτερος μέχρι τελευταίος!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να τερματίσει δεύτερος μέχρι τέταρτος στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Με νίκη ή ισοπαλία οι Πειραιώτες τερματίζουν πίσω τον ΠΑΟΚ και παίζουν στα πλέι οφ του Europa League (19 και 26 Αυγούστου), ενώ με ήττα βγαίνουν τρίτοι αν ο Άρης δεν νικήσει τον ΠΑΟΚ (παίζουν στον τρίτο προκριματικό στις 29/7 και 5/8) και τέταρτοι αν οι «κίτρινοι» νικήσουν τον «Δικέφαλο» (παίζουν στον δεύτερο προκριματικό, 15 και 22 Ιουλίου). Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει τον Άρη, τότε θα είχαν «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση, αφού η ΑΕΚ και η ομάδα του Κούπερ δεν θα μπορούσαν ούτε μαθηματικά να τους φτάσουν.

* Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων, από τότε που οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έκανε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ματς με τον Αρη. Συγκεκριμένα «κόπηκαν» 7.088.

Τα δύο μηνύματα του Καραϊσκάκη

Τα δύο μηνύματα του ΚαραϊσκάκηΟ Ολυμπιακός έκανε χθες αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων για αγώνα πρωταθλήματος, στο νέο Καραϊσκάκη. Μόλις 7.000 άτομα αποφάσισαν να αφιερώσουν το κυριακάτικο απόγευμά τους στην αγαπημένη τους ομάδας και 25.000 άτομα αποφάσισαν να μείνουν σπίτια τους και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην διοίκηση.

«Εμείς δεν παρακολουθούμε αυτό το… κατάντημα». Αυτό φώναξαν με την απουσία τους και καλά θα κάνουν οι διοικούντες να καταλάβουν πως δεν πρόκειται για αντίδραση της στιγμής. Εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα η χθεσινή εικόνα του Καραϊσκάκη θα γίνει… συνηθισμένη.

Οι 7.000 που βρέθηκαν στο γήπεδο χθες έστειλαν κι εκείνοι ένα μήνυμα με τα συνθήματα τους «Πάρε προπονητή και δέκα παίκτες. Πάμε από την αρχή» φώναξαν στον Σωκράτη Κόκκαλη. Γιατί αυτή η ομάδα θέλει όντως χτίσιμο από την αρχή και αν πάνε οι υπεύθυνοι να της… βαρέσουν απλά κάποιες τονωτικές ενέσεις είναι βέβαιο πως θα αποτύχουν.

Εγραψα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως όταν «πιάνεις πάτο» το μόνο θετικό είναι πως δεν έχει πιο κάτω. Δυστυχώς όμως διαψεύσθηκα και πάλι. Γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τελευταίος στα πλέι οφ και θα χρειαστεί να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις σε περίπου ένα μήνα! Χαιρέτα μου το Πλάτανο δηλαδή. Τι μεταγραφές να γίνουν και το προετοιμασία. Εδώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ο προπονητής!

Χωρίς 13 παίκτες θα πάνε οι «ερυθρόλευκοι» στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ. Και έτσι όπως έχουμε φτάσει δεν απασχολεί τόσο πια το να μην χάσει ο Ολυμπιακός, αλλά να μην έρθει καμία βαριά ήττα που θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Γιατί, πιστέψτε με, μπορούν να γίνουν και χειρότερα.

Υ.Γ.: Εχουν καταλάβει στην διοίκηση τι ακριβώς συμβαίνει; Νομίζω πως όχι. Ακόμα παρασύρονται από την αλαζονεία των περασμένων ετών. Των 12 πρωταθλημάτων. Παιδιά δεν ψιχαλίζει….

Μαζί για το αύριο

Μαζί για το αύριοΣυνάντηση για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη παρουσία του συνεργάτη του τελευταίου Κώστα Καπετανάκη, αλλά και των Βασίλη Δημητριάδη και Άρναρ Γκρέταρσον. Δεδομένου ότι απομένει μόλις μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση των πλέι οφ, αποδεικνύεται πως η απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ να πορευθούν με τον Σερβοέλληνα τεχνικό στον πάγκο είναι οριστική. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της ημέρας θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Ο 62χρονος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2011 και με πρόσφατες δηλώσεις του είχε καταστήσει σαφές πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει αν δεν τον διώξουν. Ο Σταύρος Αδαμίδης, που φήμες προτού καν αναλάβει την προεδρία ήθελαν να επιθυμεί την αντικατάστασή του, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την απόφαση των μεγαλομετόχων.

Η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία συνεπάγεται εκκαθαρίσεις στην ομάδα, καθώς θέλει να επιβάλει τον δικό του νόμο στο γήπεδο και (προπαντός) στα αποδυτήρια. Οι σχέσεις του με πολλούς παίκτες της ομάδας είναι από… διαταραγμένες ως κάκιστες και από τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει, λογικά αυτοί θα φύγουν. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ άφησε αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων παικτών («αν κράτησαν δυνάμεις για το ματς με τον Ολυμπιακό, μπράβο τους», είπε χαρακτηριστικά), ενώ δεν έλειψε και η κριτική από παίκτες, όπως ο Ίσμαελ Μπλάνκο. «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλά στημένος, με σωστή τακτική, ενώ εμείς κάναμε ό,τι όλη τη χρονιά», τόνισε ο «Ζορό», που δεν είναι ο πρώτος παίκτης που έχει επικρίνει δημοσίως τον προπονητή του.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του κόσμου στη διαφαινόμενη παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι. Ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να φανεί ποια είναι η γνώμη των φιλάθλων της ΑΕΚ. Οι αντιδράσεις πάντως από την ώρα που έγινε γνωστή η πρόθεση των μεγαλομετόχων ήταν ποικίλες, χωρίς να λείπουν και οι ακραίες θέσεις υπέρ ή κατά του προπονητή.

ΑΕΚ: Υπέγραψαν οι Αργυρίου, Ματεντζίδης

ΑΕΚ: Υπέγραψαν οι Αργυρίου, ΜατεντζίδηςΠαίκτες της ΑΕΚ και με τη βούλα είναι οι Αργυρίου και Ματεντζίδης από τον Πανθρακικό, αφού το πρωί της Δευτέρας βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Παράλληλα, φωτογραφήθηκαν με την φανέλα της «Ένωσης», ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση, η οποία θα επισημοποιήσει τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Τους δύο νεαρούς παίκτες συνόδευε ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τσελεπής, καθώς μετά από επικοινωνία του προέδρου της «Ένωσης», Σταύρου Αδαμίδη, με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου της Κομοτηνής, Θοδωρή Σαββάκη, διευθετήθηκε ένα ζήτημα που είχε προκύψει σχετικά με την προκαταβολή που θα εισπράξουν οι Θρακιώτες. Το κόστος της διπλής μεταγραφής θα ανέλθει σε περίπου 400.000 ευρώ.

Μέσα ο Σισέ!

Μέσα ο Σισέ!Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά τη θέση στην προεπιλογή των «τρικολόρ», κέρδισε με το σπαθί του την παρουσία του και στην τελική αποστολή που επέλεξε ο Ρεϊμόν Ντομενέκ. Οι Λαντρό και Μπεν Αρφά «κόπηκαν», ενώ θέση κέρδισαν οι Βαλμπουενά και Πλανίς.

Εντείνουν οι «πράσινοι» τις προσπάθειες τους για τον Νάτσο Σκόκο. «Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τον Γκοβού», δηλώνει ο μάνατζέρ του.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας επέλεξε 24 παίκτες, αλλά ανάμεσά τους βρίσκεται ο Ουιλιάμ Γκαλάς, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αν καταφέρει να τον ξεπεράσει θα πάρει τη θέση κάποιου εκ των υπολοίπων αμυντικών.

Τερματοφύλακες: Ούγκο Λορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σέντρικ Καρασό (Μπορντό).

Αμυντικοί: Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Ουιλιάμ Γκαλάς (Άρσεναλ), Πατρίς Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη), Γκαέλ Κλισί (Άρσεναλ), Μαρκ Πλανίς (Μπορντό), Αντουάν Ρεβεγιέρ (Λιόν).

Μέσοι: Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν) Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Γιοάν Γκορκίφ (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Σίντνεϊ Γκοβού (Λιόν), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Αντρέ Πιέρ Ζινιάν (Τουλούζ), Ματιέ Βαλμπουενά (Mαρσέιγ).

Βολίδα: Ξεκίνησε νωρίτερα τις… διακοπές

Μπορεί η αγωνιστική δράση στο Περιφερειακό πρωτάθλημα να ολοκληρώθηκε σήμερα, ωστόσο φαίνεται πως το ποδοσφαιρικό τιμ της Βολίδας, έχοντας μείνει από στόχους τις είχε ξεκινήσει νωρίτερα, με αποτέλεσμα να πέσει αμαχητί στη Λευκάδα, από τον Τηλκυράτη, που είχε ακόμα διάθεση για ποδόσφαιρο.
Έτσι, το συγκρότημα του Μπολάνο γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 6΄, με τον Γραμματικόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 37΄.
Τελικά, και πάλι ο Γραμματικόπουλος ανέβασε το δίκτυ του σκορ στο 2-0 στο 55΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 85΄ είδε ξανά τη μπάλα σε προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι του Τσιουτσιουλικλή.
Τηλυκράτης: Σταματέλλος, Κατσιμπίρης, Σχίζας, Σαλαπάτας, Καταγής, Κούτσικος (52’ λ.τρ. Παππάς), Λαζαρίδης (70’ Κολόκας), Κτενάς, Θεράπος (62’ Μήτρου), Γραμματικόπουλος, Δομάζος.
Βολίδα: Τσιουτσιουλικλής, Γ. Σκολαρίκης, Κονισπολιάτης (52΄Λάσκαρης), Πάγκαλης, Λικόκας, Δούσης, Κ. Σκολαρίκης, Γκόρος (35’ Αρμένης), Βρακάς, Μεσημέρης, Μοναστηριώτης (56’ Γκερέκος).
 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 5oυ ΟΜΙΛΟΥ



xat-trik.blogspot.com – Βασίλης Τσεκούρας
NO
ΟΜΑΔΑ
ΑΓ.
ΒΑΘ.
ΣΥΝΟΛΟ
ΕΝΤΟΣ
ΕΚΤΟΣ
N-I-H
ΓΚΟΛ
N-I-H
ΓΚΟΛ
N-I-H
ΓΚΟΛ
1
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ
34
79
24-7-3
64-18
14-2-1
36-5
10-5-2
28-13
2
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ
34
65
20-5-9
53-28
11-1-5
32-12
9-4-4
21-16
3
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
34
63
19-6-9
61-37
14-1-2
43-15
5-5-7
18-22
4
ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ
34
60
17-9-8
51-37
9-6-2
27-12
8-3-6
24-25
5
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
34
56
16-8-10
48-28
11-3-3
33-13
5-5-7
15-15
6
ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ
33
54
15-9-10
52-31
8-5-4
32-16
7-4-6
20-15
7
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡ.
34
53
15-8-11
44-36
11-3-3
24-10
4-5-8
20-26
8
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΟΚΚΑ
34
52
15-7-12
41-33
12-4-1
27-9
3-3-11
14-24
9
ΕΛΑΙΟΦΥΤΟ
34
52
16-4-14
53-36
11-2-4
37-13
5-2-10
16-23
10
ΑΠ. ΠΑΡΓΑΣ
34
51
14-9-11
38-33
8-5-4
23-17
6-4-7
15-16
11
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜ.
34
51
15-6-13
42-54
11-3-3
27-16
4-3-10
15-38
12
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠ.
34
50
14-8-12
43-35
9-4-4
25-14
5-4-8
18-21
13
ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ
33
38
10-8-15
33-46
7-5-5
21-16
3-3-10
12-30
14
ΑΝΑΤΟΛΗ
34
35
9-8-17
31-54
5-5-7
15-25
4-3-10
16-29
15
ΑΡΑΧΘΟΣ ΠΑΧ.
34
34
9-7-18
38-63
7-3-7
24-21
2-4-11
14-42
16
ΠΡ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
34
29
7-8-19
32-54
5-5-7
24-22
2-3-12
8-32
17
ΑΠ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ
34
25
7-4-23
46-62
5-3-9
26-24
2-1-14
20-37
18
ΛΕΥΚΙΜΜΗ
33
7
2-1-30
21-105
2-1-13
15-40
0-0-17
6-65

Κέρκυρα-Πιερικός 0-0

Η υπόθεση άνοδος είχε ξεκαθαρίσει δύο αγωνιστικές πρίν για τον ΑΟΚ και έτσι ο αγώνας με τον Πιερικό είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι που με το 0-0 εισήλθαν στα μπαράζ της ανόδου.
Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:


ΟΦΗ-Δόξα Δράμας 3-1 (18' πέναλτι Αγρίτης, 24' Ογκουνσότο, 62' Κωνσταντινίδης-87' Γαλακτερός)
Παναιτωλικός-Ηλιούπολη 4-1 (42' Θεοδωρίδης, 55' Μπαϊκαρά, 79', 89' Μανίκας-63' Νικολόπουλος)
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 1-0 (51' Καγκιούζης)
Κέρκυρα-Πιερικός 0-0
Αιγάλεω-Αγροτικός Αστέρας 0-2 (46' Κούτσης, 81' Ναλμπάντης)
Εθνικός-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (34' Κορακάκης, 54' Σιλιγαρδάκης-85' Πλιάγκας)
** Στο 8ο λεπτό ο Κολίτσης του Ολυμπιακού Βόλου απέκρουσε το πέναλτι του Ροντρίγκο.
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλαμάτα 2-0 (71' Γκόγκας, 77' Μπουντούρης)
Ρόδος-Ιωνικός 1-2 (39' Λάζετιτς-8' Παπαζούδης, 36' Φουρτάδο)
Θρασύβουλος-Πανσερραϊκός 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (34 αγώνες)
1. Ολυμπιακός Βόλου 68---ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
2. Κέρκυρα 63---ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
3. ΟΦΗ 62--ΠΛΕΙ ΟΦ
4. Εθνικός 53--ΠΛΕΙ ΟΦ
5. Πανσερραϊκός 52--ΠΛΕΙ ΟΦ
6. Πιερικός 50--ΠΛΕΙ ΟΦ
-. Παναιτωλικός 50
8. Διαγόρας 48
9. Ηλιούπολη 46
10. Αγροτικός Αστέρας 45
--. Εθνικός Αστέρας 45
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 44
13. Θρασύβουλος 41--ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ
14. Δόξα Δράμας 40--ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ
15. Ιωνικός  39--ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ
16. Ρόδος 34--ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

17. Καλαμάτα 28---ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
18. Αιγάλεω 21---ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ


Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΟΦΗ 3
Εθνικός 1
Πανσερραϊκός 1
Πιερικός 0

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Θρασύβουλος 2
Δόξα Δράμας 2
Ιωνικός 1
Ρόδος 0

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES