17 Απρ 2010

''ΜΙΣΟΣ'' Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ..

Κυριολεκτικά ''μισός'' θα πάει την Κυριακή ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ στο Ελληνικό να αγωνιστεί με τον ΕΘΝΙΚΟ. Θάλεγε κανείς ότι πρόκειται για ''διαβολική σύμπτωση'' αφού και στον πρώτο γύρο σχεδόν τα ίδια προβλήματα αντιμετώπισε και ο ΕΘΝΙΚΟΣ και ήλθε ''μισός'' να παίξει στην Κέρκυρα !!!!
Ακολουθούν δυό ανακοινώσεις από το επίσημο site της ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κέρκυρα που διεξήχθη,στις 16:00 στο βοηθητικό γήπεδο.Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια, σκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με τελειώματα φάσεων ύστερα από ανάπτυξη παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε πρόγραμμα, με ασκήσεις τεχνικής-τακτικής και διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Λαμπρόπουλος δεν προπονήθηκε με την ομάδα και συνέχισε με ασκήσεις και πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο, ενώ oι Λουρένσο και Ιωάννου προπονήθηκαν κανονικά και ολοκλήρωσαν το σημερινό πρόγραμμα χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις.
Ο Σμάρτ δεν ακολούθησε το δεύτερο μέρος της προπόνησης, λόγω διαστρέματος στην ποδοκνημική χώρα.
Επίσης και ο Φλάβιο αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Αμφότεροι θα εξεταστούν άμεσα από τον ιατρό της ομάδας μας κ.Α.Κοσκινά προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος, του τραυματισμού τους.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στο Ε.Α.Κ.Κέρκυρας.
Αμέσως μετά, ο προπονητής της ομάδας μας κ.Μ.Τεννές θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του Εθνικού, η οποία το απόγευμα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Α.Ο.Κέρκυρα Π.Α.Ε σας ενημερώνει ότι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ,Βενέτης Αναστάσιος, Γκουστάβο Νακαράτο  και Μπέρνς Νέιθαν,   θα εκτίσουν την ποινή τους, λόγω καρτών(μία αγωνιστική), στον αγώνα της Kυριακής, απέναντι στην ομάδα, του Εθνικού στα πλαίσια της 30ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2009-10.

 

Β’ Εθνική: Ντέρμπι στο Ελληνικό

Β’ Εθνική: Ντέρμπι στο Ελληνικό Στο γήπεδο του Ελληνικού και την αναμέτρηση του Εθνικού με την Κέρκυρα στέφονται τα «βλέμματα» για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη που θα τους εδραιώσει στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την αναμέτρηση της Καλαμάτας κόντρα στο Πιερικό, το Σάββατο, ενώ η «αυλαία» πέφτει την Δευτέρα με τις αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας - Εθνικός Αστέρας και Ιωνικός - Διαγόρας.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Σάββατο 17/4

Καλαμάτα-Πιερικός (15:00)

Κυριακή 18/4 (16:00)

Αιγάλεω-Δόξα Δράμας
Εθνικός-Κέρκυρα
Ρόδος-Παναιτωλικός
Θρασύβουλος-ΟΦΗ
ΠανσερραϊκόςΗλιούπολη
Ολυμπιακός Βόλου-Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα 19/4


Αναγέννηση Καρδίτσας-Εθνικός Αστέρας (18:00)
Ιωνικός-Διαγόρας (19:00)

ΠΑΟ: Αγώνας για Σκόκο

ΠΑΟ: Αγώνας για ΣκόκοΟ Παναθηναϊκός έχει ακόμη δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι «πράσινοι» δεν κάνουν ταυτόχρονα και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό. Στο «τριφύλλι» έχουν πάντα το βλέμμα τους και στις εξελίξεις στην υπόθεση του Νάτσο Σκόκο και φαίνεται πως είναι έτοιμοι να «χτυπήσουν» ανά πάσα στιγμή τον παίκτη. Ποιος ο ρόλος του Σεμπάστιαν Λέτο στην υπόθεση. Πολλά τα διαπραγματευτικά «όπλα». Χωρίς Σισέ και με αλλαγές αύριο στα Γιάννενα.

Ο 25χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο προορίζεται για τη θέση που Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος φαίνεται πως οδεύει προς τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται λοιπόν για μια θέση που οι «πράσινοι» καίγονται να καλύψουν. Ο μάνατζερ του Σκόκο, Παύλος Διαννής, είχε συνάντηση την Πέμπτη με τον Σταύρο Αδαμίδη, αλλά φάνηκε πως το σίριαλ της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με την ΑΕΚ θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και περιμένουν να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή. Ο Σεμπάστιαν Λέτο βέβαια έχει αρχίσει να κάνει τη δουλειά του έχοντας αρχίσει το «ψηστήρι» στον παίκτη της ΑΕΚ. «Έλα στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι πολύ καλύτερα από ότι στον Ολυμπιακό και θα πάρουμε και τα επόμενα χρόνια πρωτάθλημα» φέρεται να έχει πει σε επικοινωνία του με τον συμπατριώτη του ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Σε ότι έχει να κάνει με το κόστος της μεταγραφής, αυτό ξεκινά από τα 3-3.5 εκατομμύρια και δεν πρόκειται να πέσει πιο κάτω σε καμία περίπτωση. Οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι εκτός από χρήματα, να προσφέρουν στην «Ένωση» και κάποιον παίκτη με τους Πετρόπουλο, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλο να είναι οι επικρατέστεροι.

Με πολλές αλλαγές στα Γιάννενα

Ανάσες σε αρκετούς βασικούς θα δώσει την Κυριακή ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» έπειτα από συνομιλία που είχε με τον Τζιμπρίλ Σισέ αποφασίστηκε ο Γάλλος επιθετικός των πρωταθλητών να μείνει στην Αθήνα και να ξεκουραστεί ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη. Εκτός του Γάλλου φορ, στην Αθήνα έμειναν και οι τιμωρημένοι Νίνης, Καραγκούνης, Σαριέγκι. Ο Νιόπλιας είναι λογικό πως θα δώσει φανέλα βασικού στον αυριανό αγώνα κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος.

ΟΣΦΠ: Πλέι οφ και Μορένο

ΟΣΦΠ: Πλέι οφ και Μορένο Στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη (19:00, Kυριακή, NovaΣΠΟΡ FM 94.6,ΝΕΤ), ετοιμάζονται για τα πλέι οφ και κινούνται για την απόκτηση του Τζιοβάνι Μορένο. Ο πρόεδρος της Νασιονάλ, ομάδα στην οποία ανήκει ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Χουάν Κάρλος ντε λα Κουέστα, μίλησε για έντονο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη. Σκέψεις για λύση από τη Γαλλία για το θέμα του προπονητή. Με λύσεις ανάγκης για νίκη κόντρα στον Άρη.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός παρακολουθείται από τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο οποίος βρίσκεται στην Κολομβία και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο παίκτης έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» με τις εμφανίσεις του. Μάλιστα, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα στην Κολομβία, παρατείνοντας την παραμονή του εκεί, για να παρακολουθήσει για τέταρτο συνεχόμενο ματς τον παίκτη.
Επαφές, αλλά όχι πρόταση!

Ο πρόεδρος της Νασιονάλ, Χουάν Κάρλος ντε λα Κουέστα, δήλωσε πως «είναι πολλοί οι εκπρόσωποι των ομάδων του εξωτερικού που έχουν προσεγγίσει τον Μορένο, αλλά η μόνη συγκεκριμένη πρόταση είναι από τον Ολυμπιακό». Κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώνουν στον Πειραιά, όπου τονίζουν πως έχουν υπάρξει κάποιες επαφές, αλλά όχι συγκεκριμένη πρόταση προς τη Νασιονάλ. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το πόσα χρήματα θα ζητήσουν οι Κολομβιανοί, αλλά και από την εισήγηση του Δημήτρη Μπαρμπαλιά.

Δίχτυα στη Γαλλία για προπονητή

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται για να «κλείσουν» το θέμα του προπονητή και αυτό γιατί φέτος… την πάτησαν με την απόκτηση του Ζίκο. Στον Πειραιά θέλουν να αποφύγουν όσα έγιναν με τον Βραζιλιάνο γι’αυτό και εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ρίξει δίχτυα στη Γαλλία καθώς προορίζονται για γαλλικό μοντέλο. Πάμπλο Κορέα, Ζαν Φερναντέζ και Φιλίπ Μοντανιέ είναι μερικά από τα ονόματα που ακούγονται ενώ το… μεγάλο κόλπο με τον Κλοντ Πιέλ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Ο Κορέα είναι Ουρουγουανός και εργάζεται στη Νανσί. Ξέρει καλά τι σημαίνει γαλλικό πρωτάθλημα αφού εκεί εργάζεται από το 1995. Ο Φερναντέζ είναι ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει φέτος την ομάδα-όνειρο της Οσέρ και αρέσει αρκετά ενώ ο Μοντανιέ κοουτσάρει τη Βαλενσιέν και θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους προπονητές στη Γαλλία.

Χωρίς εννιά βασικούς κόντρα στον Άρη

Αποδεκατισμένος θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Άρη στον αγώνα της Κυριακής, για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Καραϊσκάκη» (19:00, ΝΕΤ). Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Ντουντού και Μέλμπεργκ, που προπονούνται μεν κανονικά, αλλά είναι ανέτοιμοι και θα επανεμφανιστούν στα πλέι οφ. Δεν υπολογίζονται επίσης οι τιμωρημένοι Νικοπολίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος και Μήτρογλου, οι τραυματίες Νταρμπισάιρ και Στολτίδης, ο Ζαϊρί που έχει χάσει πολλές προπονήσεις και ο μονίμως απών Γκαλέτι.

Η πιθανότερη σύνθεση για τον Ολυμπιακό σε σχήμα 4-3-3 είναι η ακόλουθη: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Τοροσίδης, Όσκαρ, Λούα Λούα, Ντιόγο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι
Κόβατς, Πάντος, Λεονάρντο, Μπράβο, Λεντέσμα, Νικλητσιώτης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στα play-offs με 4 βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Σάντος και νέοι… Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Σάντος και νέοι… ΒιεϊρίνιαΑνανεώσεων συνέχεια στον ΠΑΟΚ που έδεσε και τον Λίνο μέχρι το 2012 και τώρα του απομένει μόνο το θέμα του προπονητή. Ο Φερνάντο Σάντος κρατάει «κλειστά τα χαρτιά» του ενόψει της συνέχειας, αν και στη διοίκηση υπάρχει αισιοδοξία ότι και αυτό το ζήτημα θα έχει αίσιο τέλος. Ελαφρώς μειωμένο θα είναι το μπάτζετ τη νέα σεζόν, τη στιγμή που ο Βρύζα θα αναζητήσει νέους… Βιεϊρίνια. Παπάζογλου και Φωτάκης διεκδικούν μια θέση για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά τους Βλάνταν Ίβιτς, Πάμπλο Γκαρσία και Κώστα Χαλκιά, των οποίων τα θέματα «έκλεισαν» θετικά για τον ΠΑΟΚ, ήταν η σειρά του Λίνο να ανανεώσει με τον σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος ανανέωσε μέχρι το 2012 με ελαφρώς βελτιωμένες αποδοχές (300.000 ευρώ), ως επιβράβευση της καλής χρονιάς που κάνει. Την ανανέωση επιθυμούσε και ο 32χρονος μπακ, αφού όπως δήλωσε: «Ήταν κάτι που ήθελα πολύ, αφού όσο καιρό βρίσκομαι εδώ, διαπίστωσα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με πολύ μεγάλη δυναμική που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την αγάπη που δείχνει σε μένα και την οικογένεια μου».

Πλέον, η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ είναι το θέμα του Φερνάντο Σάντος. Ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» φέρεται να σκέφτεται την επιστροφή του στην πατρίδα του, αλλά ο Ζαγοράκης ευελπιστεί πως θα τον πείσει να μείνει και τη νέα χρονιά. Το θέμα του Πορτογάλου θα ξεδιαλύνει οριστικά στα μέσα Μαΐου, αφού προέχουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Βέβαια, μπορεί η ομάδα να συγκεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της και δη, στα πλέι οφ, αλλά στη διοίκηση σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα. Με τα δεδομένα που προκύπτουν, το μπάτζετ των μεταγραφών θα είναι ακόμα μικρότερο σε σχέση με το περσινό, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θέλουν να ξεφύγουν και μετά να… τρέχουν. Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς διεκδίκησαν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, χάρη στις εύστοχες μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και με το ίδιο πλάνο θα πορευτούν και φέτος. Οι Ζαγοράκης και Βρύζας γνωρίζουν που «πονάει» η ομάδα και στοχεύουν σε εύστοχες κινήσεις το καλοκαίρι, ελπίζοντας ο ΠΑΟΚ να πέσει πάνω σε νέους… Βιεϊρίνια.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Σάντος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει σχήμα 4-4-2, με τους Χαλκιά, Λίνο, Αραμπατζή, Σαβίνι, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια και Παπάζογλου να μοιάζουν οι επικρατέστεροι για την αρχική ενδεκάδα. Αν τελικά ο Πορτογάλος αλλάξει το σχήμα σε 4-3-3, τη θέση του Παπάζογλου θα πάρει ο Φωτάκης.

AEK: Δεν φεύγει εύκολα ο Σκόκο

AEK: Δεν φεύγει εύκολα ο ΣκόκοΜόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η απομάκρυνση του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ, ιδιαίτερα μετά τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τον μάνατζερ του Αργεντινού. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να ανανεώσει με την Ένωση. Στο προσκήνιο ο Καστίγιο, την ώρα που ο Γκρέταρσον βλέπει προς Σκανδιναβία. Επιστροφή Γκερέιρο με Αστέρα, γαλλικά «μάτια» για Τζεμπούρ.

Τι κι αν ο Σταύρος Αδαμίδης, δήλωνε «ανοιχτός» σε πώληση του Σκόκο ακόμα και στην Ελλάδα; Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ξάφνιασε τον μάνατζερ του Αργεντινού, όταν τον ρώτησε για τις προτάσεις που έχει για τον παίκτη του. Ο Παύλος Διαννής (περί ου ο λόγος), δεν είχε κάτι χειροπιαστό και από αυτά που ειπώθηκαν στη συνάντηση, αντιλήφθηκε ότι θα πρέπει να φέρει πολύ μεγάλη πρόταση για να δελεάσει τους ιθύνοντες της Ένωσης, που η αλήθεια είναι ότι έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση με το θέμα.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Σκόκο αιφνιδιάστηκε από την αναπάντεχα καλή πρόταση που δέχθηκε για τον πελάτη του (800.000 ευρώ στάνταρ, συν μπόνους). Έτσι, ο Διαννής κατάλαβε ότι ο Σκόκο για να πάρει την ελευθέρας του από τους «κιτρινόμαυρους» θα πρέπει να παρουσιάσει πρόταση άνω των τριών εκατ. ευρώ και από ομάδα του εξωτερικού πρωτίστως.

Στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Το όνομα που ακούγεται το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Σεγούντο Καστίγιο. Ο 28χρονου κεντρικός χαφ από τον Ισημερινό (45 φορές διεθνής με 2 γκολ), φαίνεται να αρέσει στον Μπάγεβιτς και είναι μια περίπτωση που εξετάζεται προσεκτικά. Άλλωστε, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο, όπως και ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον γνωρίζει, μια και τον είχε ως παίκτη στην ομάδα του το 2006. Μάλιστα, ο μάνατζερ του μέσου που αγωνίζεται στη Γουλβς (8 συμμετοχές στην Premiership) δήλωσε θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και του «Ντούσκο».

Πέρα από τον Καστίγιο, η ΑΕΚ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Ο Άρνααρ Γκρέταρσον «σηκώνει τα μανίκια» και πιάνει δουλειά ρίχνοντας τα δίχτυα του στη Σκανδιναβία. Οι παίκτες που φαίνεται να κοιτάει είναι οι Εμίρ Κούγιοβιτς (22χρονος επιθετικός της Χάλμσταντ), Μίκαελ Αλμπέμπακ (22χρονος στόπερ της Έρεμπρο), τον Στάθη Ταυλαρίδη, αλλά και τον Ανέστη Αργυρίου του Πανθρακικού.

«Παγκίτης» Μπλάνκο, Γκερέιρο και πάλι

Παράλληλα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως όλα δείχνουν, σε αυτό θα επιστρέψει ο Ρότζερ Γκερέιρο που είχε να αγωνιστεί βασικός από τις 6 Δεκεμβρίου! Μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε (λοίμωξη στο αιμοποιητικό σύστημα) ο αριστεροπόδαρος χαφ θα πάρει ξανά φανέλα βασικού, με σκοπό να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του το καλοκαίρι. Πάντως, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα ξεκινήσει δίπλα στους Μαντούκα, Γκέντσογλου.

Αντιθέτως, στον πάγκο θα είναι (για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι) ο Ίσμαελ Μπλάνκο, αφού την τριπλέτα της επίθεσης θα πλαισιώσουν οι Τζεμπούρ, Σκόκο και Λεονάρντο. Για τον Αλγερινό, θα υπάρχουν «μάτια» της Τουλούζ στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Οι Γάλλοι ενδιαφέρονται για τον «τρομοκράτη» και ο Μπάγεβιτς θα τον ρίξει από την αρχή στον αγώνα για να τον τσεκάρουν καλύτερα από τις κερκίδες του σταδίου. Άλλωστε, τόσο η «Ένωση», όσο και ο ίδιος ο παίκτης επιθυμούν την υλοποίηση της μεταγραφής.

powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES