21 Νοε 2009

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 21-22.11.2009


1η αγωνιστική
ΑΠΟΤ.
ΑΠΣ ΑΝΑΓ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
ΑΟ ΚΑΒΟΣ
3-0
ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 
ΑΟ ΑΤΡ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ 
7-2
ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ
ΑΟ ΚΕΡ.ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ
1-8
ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ 
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
0-2
ΟΦΑΜ
ΑΣ ΒΟΛΙΔΑ
4-3
ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ 
ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
0-5
ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΓΕΘΙΝΑΛΙΟΥ
3-3
Α.Ο ΚΑΣΣΙΩΠΗ
ΓΕ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : ΟΦΑΜ-ΒΟΛΙΔΑ 4-3












Δ' ΕΘΝΙΚΗ 5ος ομιλος10η αγωνιστική


10η

22/11/09
15:00
 
 ΑΓΩΝΑΣ
27η
28/3/10
16:00
-
Θεσπρωτός
Μεσολόγγι
-
-
Προοδευτική Περάματος
Λευκίμη
-
-
Ναυπακτιακός Αστέρας
Τηλυκράτης
-
-
Πρέβεζα
Ελαιόφυτο
-
-
Αναγέννηση Αρτας
Αστήρ Ρόκκας
-
-
Βολίδα
Απόλλων Πάργας
-
-
Οδυσσέας
Απόλλων Ευπαλίου
-
-
Σκουφάς Κομποτίου
Ανατολή
-
-
Αραχθος Παχυκαλάμου
Σούλι Παραμυθιάς
-
                                                                      

Πρόγραμμα 10ης Αγωνιστικής Β΄ Εθνικής

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης Αγωνιστικής αλλά και της επόμενης αγωνιστικής Β΄ Εθνικής


Σάββατο 21/11 Β΄Εθνική: Πρόγραμμα 10ης Αγωνιστικής Β΄ Εθνικής
Πιερικός – ΟΦΗ (15:00 ΕΤ3)
Κυριακή 22/11 (15:00)
Ρόδος - Δόξα Δράμας
Θρασύβουλος Αναγ. Καρδίτσας
Ιωνικός - Αιγάλεω
Καλαμάτα - Κέρκυρα
Αγροτικός Αστέρας - Παναιτωλικός
Ηλιούπολη - Διαγόρας Ρόδου
Δευτέρα 23/11
Ολυμπιακός Βόλου - Εθνικός Αστέρας (18:00 ΕΤ3)

ΟΣΦΠ: Διπλός στόχος!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΣ Γιάννενα (19:00, NovaSports 1) εκτός έδρας και θέλει μόνο τη νίκη για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, σύμφωνα με όσα ζήτησε χθες ο Σωκράτης Κόκκαλης στην επίσκεψη του στου Ρέντη από τον προπονητή της ομάδας, Ζίκο, έναν διπλό στόχο. Νίκες μέχρι τον Γενάρη και στη συνέχεια απόκτηση παικτών.

Μόνο νίκη κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και στην ομάδα έχουν έναν και μόνο στόχο στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Τη νίκη που θα τους κρατήσει τουλάχιστον δύο βαθμούς πίσω από την ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε πριν το μεγάλο ντέρμπι. Ο Ζίκο σκέφτεται απόψε να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα σήμερα, όπως έχει δείξει ο Ζίκο από προχθές, πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Μαρέσκα, Ντουντού, Στολτίδης, Ζαϊρί, Οσκαρ, Μήτρογλου.

Ανέλαβε δράση ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήρε χθες την κατάσταση στα χέρια του. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ πέρασε χθες από τα γραφεία της ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας και είχε συζητήσειςμε τους συνεργάτες του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στου Ρέντη μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, όπου είχε συνάντηση με τον Ζίκο.Λεπτομέρειες για τη συνάντηση δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση έγινε σε δύο άξονες.

Ο πρώτος αφορά το αγωνιστικό τμήμα και έχει να κάνει με πρόγραμμα που ξεκινάει από σήμερα στα Γιάννενα και σε πρώτη φάση -μέχρι την άλλη Κυριακή- ολοκληρώνεται με το ματς στην Ολλανδία με την Αλκμααρ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Ο Σωκράτης Κόκκαλης ζήτησε να πάρει η ομάδα τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και παράλληλα ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία και να έχουν οι παίκτες πάθος και πείσμα για να τα καταφέρουν μια και τους περιμένει δύσκολο ματς κόντρα στους Ηπειρώτες.

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, μίλησε με τον Ζίκο και για τα μεταγραφικά. Από τον Ολυμπιακό διαρρέει πως δεν γίνονται συζητήσεις αυτό το διάστημα, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα οι επαφές με ατζέντηδες εντείνονται δημιουργώντας την αίσθηση ότι μπορεί να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Γιοβάνοβιτς, Μπραντάο, Ντομίνγκεζ

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδος συνομίλησε με τον Βραζιλιάνο τεχνικό και για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Τα χρήματα που ζητάει αυτή τη στιγμή η Σταντάρ για να παραχωρήσει τον παίκτη κρίνονται υπερβολικά και αν συνεχίσουν να έχουν αυτές τις απαιτήσεις οι Βέλγοι, τότε ο Σέρβος δεν θα αποκτηθεί. . Επίσης, εξετάζεται πάντα η λύση του Ελτον Μπραντάο που παίζει δανεικός στη Βάσκο. Και μέσα σ' όλα, ο Ζίκο έδωσε συνέντευξη στην Ιταλία. Τον ρώτησαν για τον Ντομίνγκεζ, που θέλει η Γιουβέντους. «Κάποιοι τον λένε μέσο, εγώ δεν συμφωνώ. Είναι ένας πολυσύνθετος και πλήρης επιθετικός, αλλά πάντα επιθετικός. Με τη Ρούμπιν Καζάν τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά με είχε ήδη εντυπωσιάσει στη Ζενίτ», είπε.

Κόντρα σε Καλαγκάνη και Τόσκα στην Καλαμάτα

Δύο παίκτες που πέρασαν από το νησί αγωνιζόμενοι με την φανέλα του ΑΟΚ θα βρει απέναντι του την Κυριακή κόντρα στην Καλαμάτα ο ΑΟ Κέρκυρα. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Τόσκα και τον Πιερ Καλαγκάνη.
Ο Τόσκας ήρθε στην Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2005. Εμεινε στους Φαίακες δύο χρονιές και αγωνίστηκε τη σαιζόν 2005-06 στη Β Εθνική αλλά και την επόμενη 2006-07 στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Συνολικά ο 27χρονος (σήμερα) αμυντικός είχε 47 επίσημες συμμετοχές εκ των οποίων οι 2 στο κύπελλο Ελλάδας.
Ο Πιερ Καλαγκάνης υπέγραψε στον ΑΟΚ τον Ιούλιο του 2007. Ο αριστερός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε  στον ΑΟ Κέρκυρα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μέχρι που ζήτησε από τον σύλλογο να αποδεσμευτεί τον Ιανουάριο του 2008 αν και είχε υπογράψει συμβόλαιο 2 χρόνων. Η διοίκηση ικανοποίησε το αίτημα του παίκτη δίνοντας του την ελευθέρας του. Είχε συνολικά 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.

Δεν κάνει πίσω ο Κοζώνης!

Η διαρροή προς τον Τύπο του προσυμφώνου της μεταβίβασης των μετοχών στον Χαράλαμπο Κοζώνη έχει φέρει αναστάτωση στην ΑΕΚ. Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, όμως, δείχνει διατεθειμένος να μην κάνει πίσω. Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη, που γνωστοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Παπαδημητρίου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις του. Επιστροφή στις νίκες θέλει ο «Δικέφαλος» κόντρα στην Καβάλα (16:45, ΣΚΑΪ).

Επιστροφή στις νίκες

Στη σκιά των εξελίξεων για την ανάληψη της ομάδας από τον Χαράλαμπο Κοζώνη, η ΑΕΚ «ταξιδεύει» στην Καβάλα (Σάββατο 16:45, ΣΚΑΪ) για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με στόχο τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.Μία επιπλέον λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αφού μετά από περίπου ένα μήνα, ο Ζεράλντο Άλβες είναι έτοιμος να προσφέρει πάλι τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ! Ο Πορτογάλος αμυντικός γυμναζόταν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα τις τελευταίες μέρες και κρίθηκε έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να ακολουθήσει την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Καβάλα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα και από τον Σεμπάστιαν Σάχα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στα πλάνα του προπονητή του. Αντίθετα, ένα απρόοπτο που στοίχησε τη συμμετοχή του περίμενε τον Χουανφράν. Ο Ισπανός ακραίος μπακ υπέστη μια κάκωση αριστερής ποδοκνημικής στη διάρκεια του διπλού και προληπτικά αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Αραμπατζή, Σάχα, Καφέ, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκο, Καράμπελα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Παυλή, Ιορντάκε, Γεωργέα, Σκόκο, Γκέντσογλου.

Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη

Η δήλωση του Χαράλαμπου Κοζώνη, που γνωστοποιήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, Χρήστου Παπαδημητρίου, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Γιάννη Καραλή, αναφέρει: «Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο της ΑΕΚ και να πω τα εξής. Από την πρώτη στιγμή που εξέφρασα την επιθυμία μου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρακολουθώ έναν πόλεμο που γίνεται σε βάρος μου και δεν γνωρίζω αν στόχος όσων κόπτονται για την ΑΕΚ είναι το να με αποτρέψουν από το να ασχοληθώ με την ομάδα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα και γύρω από την ΑΕΚ που ζουν στην Ελλάδα και προσπαθούν μέσω τρίτων να με αποθαρρύνουν από την προσπάθειά μου για την αναγέννηση και την εξυγίανση της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα και τα γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι που τη διοικούν. Με έχουν ενημερώσει και τα γνωρίζω και εγώ. Αναρωτιέμαι τι σκοπούς εξυπηρετούν. Προφανώς επιθυμούν μια ΑΕΚ ανυπόληπτη, να διασύρεται καθημερινά από τον οποιοδήποτε, μια ΑΕΚ με πελάτες, μια ΑΕΚ χωρίς εφήμερες χαρές, μια ΑΕΚ χωρίς τη ΜΑΝΑ ΑΕΚ, μια ΑΕΚ χωρίς σπίτι, μια ΑΕΚ χρεοκοπημένη, μια ΑΕΚ με διοίκηση Πρωτοδικείου.Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η επιθυμία τους: Δεν έχουν το θάρρος να προτείνουν καμία λύση για την «αγαπημένη» τους ομάδα, απλώς υπάρχουν για να δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι ενδιαφέρονται για το καλό της, ενώ συγχρόνως τη μαχαιρώνουν πισώπλατα μέσω του Τύπου. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, οργανωμένοι και μη, δεν έχουν ορίσει κανέναν μας θεματοφύλακά της. Είναι οι ίδιοι με κληρονομικό δικαίωμα.Το αποκορύφωμα είναι ότι το προσύμφωνο που αναμένεται να υπογράψουμε εγώ και ο κ. Νοτιάς, περιφέρεται στα δημοσιογραφικά γραφεία και δημοσιεύεται σε δόσεις. Σήμερα δημοσιεύθηκε ολόκληρο. Πριν ακόμα το παραλάβουμε εμείς, ένα πολύ σημαντικό έγγραφο για την ΑΕΚ κινδυνεύει να γίνει ανυπόληπτο. Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση αλλά και το θεωρώ σαν γεγονός απαράδεκτο. Εύχομαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, γιατί είναι θλιβερή πάνω απ’όλα για την ΑΕΚ. Οι άνθρωποι που δίνουν στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα μάλλον δεν τους απασχολεί ότι ξεφτιλίζουν το όνομα της ΑΕΚ. Είμαι και εγώ φίλαθλος της ΑΕΚ, μπορεί να ζω στο εξωτερικό, όπως και χιλιάδες άλλοι, αλλά γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία της και όλους αυτούς. Θα προσπαθήσω να κάνω το παν για μη δω την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο, εκεί που εύχονται κάποιοι να τη δουν που δήθεν την αγαπούν. Αν όλα εξελιχθούν καλά, υπόσχομαι να την ξανακάνουμε πρώτη και που τελικά αυτό που επιθυμούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και τίποτα άλλο».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Χαράλαμπος Κοζώνης δεν προτίθεται να κάνει πίσω. Θέλει να αγοράσει την ΑΕΚ και όπως δήλωσε, θέλει να κάνει την ομάδα πάλι πρώτη. Ψάχνει και για άλλες λύσεις ο Νίκος Νοτιάς. Ο σημαντικότερος εκ των μετόχων της ΠΑΕ απέστειλε προς τους μετόχους email με το οποίο τους ζητά να του παρέχουν εξουσιοδότηση ώστε να έχει το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσει στη Γενική Συνέλευση της 10ης Ιανουαρίου.

Σε εννέα χώρες «έστηναν» αγώνες!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του κυκλώματος που «έστηνε» ποδοσφαιρικούς αγώνες! Οι γερμανικές αρχές, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μπόχουμ, ερευνούν συνολικά 200 παιχνίδια από εννέα διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε πως διενεργείται έρευνα και σε τρεις αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και σε παιχνίδια του Κυπέλλου UEFA.

Συγκεκριμένα, τα πρωταθλήματα Αυστρίας, Βοσνίας, Ουγγαρίας, Σλοβενίας, Κροατίας, Τουρκίας, καθώς και ματς δεύτερης κατηγορίας από τη Γερμανία, την Ελβετία και το Βέλγιο βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, ενώ η συντονισμένη αυτή επιχείρηση έχει οδηγήσει σε 15 συλλήψεις σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία και Ελβετία.

Το κέρδος του κυκλώματος από τα στοιχήματα με τα στημένα παιγνίδια υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ. Οι αρχές εκτιμούν πως ο αριθμός των υπόπτων για συμμετοχή στο κύκλωμα των στημένων αγώνων ενδέχεται να αυξηθεί. Σύμφωνα με την Εισαγγελία, η διεθνής συμμορία με τη βοήθεια διαιτητών, προπονητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων, επηρέαζε την έκβαση των αγώνων ανάλογα με τις αποδόσεις των στοιχημάτων.


Tα παιχνίδια που ερευνώνται

Tσάμπιονς Λιγκ 3 παιχνίδια
Γιουρόπα Λιγκ 12 παιχνίδια
Γερμανία 32 (B' κατηγορία)
Bέλγιο 17 (B' κατηγορία)
Eλβετία 22 (B' κατηγορία)
Kροατία 14 (A' κατηγορία)
Σλοβενία 7 (A' κατηγορία)
Tουρκία 29 (A' κατηγορία)
Oυγγαρία 13 (A' κατηγορία)
Bοσνία 8 (A' κατηγορία)
Aυστρία 11 (A' κατηγορία)
Under-21 Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα: δεν διευκρινίστηκε
* Πηγή του www.bbc.co.uk από πληροφορίες της γερμανικής αστυνομίας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με «όπλο» τον κόσμο

«Καμίνι» θυμίζει συνήθως το Γ. Καραϊσκάκης. Τον ίδιο χαρακτηρισμό θα πάρουν σήμερα το απόγευμα οι Ζωσιμάδες στα Γιάννενα. Οι φίλοι του ΠΑΣ εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό και αναμένεται να δημιουργήσουν ιδιαίτερα «καυτή» ατμόσφαιρα.

Η πίστη για θετικό αποτέλεσμα περισσεύει, ειδικά στην παρούσα φάση που τα προβλήματα τραυματισμών των αντιπάλων είναι πολλά. Βασιζόμενος στις απουσίες των Πειραιωτών ο Γιώργος Παράσχος έχει αποφασίσει να διαμορφώσει την ενδεκάδα με επιθετικό σχήμα και σύστημα 4-3-3.

Η πιθανή σύνθεση: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Μαϊστόροβιτς (Κούσας), Κώτσιος, Βάντερσον, Κανακούδης, Μενδρινός, Μπαλάφας, Τζάνης, Ντιμπαλά, Σαϊτιώτης. Η αποστολή συμπληρώνεται από τους Ζαφειρόπουλο, Ανδράλα, Βαγγελή, Μπουχάν, Γεωργιάδη, Κοντογουλίδη και Μπακαγιόκο.

Σε σύνολο 15 αγώνων στην Α’ Εθνική, ο ΠΑΣ έχει κερδίσει 4 ματς, ο Ολυμπιακός 6, ενώ πέντε αναμετρήσεις έχουν τελειώσει χωρίς νικητή.

ΠΑΟ: Πρόταση σε Σαλπιγγίδη

Τρέχουν για να προλάβουν στον Παναθηναϊκό που «καίγονται» πλέον για να κρατήσουν στις τάξεις τους τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει πρόσφατα και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε δεν είχε απαντήσει μέχρι στιγμής στην διοίκηση του συλλόγου. Όπως αποκαλύπτει, όμως,η εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ»,ο Νικόλας Πατέρας κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Έλληνα άσο που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ για την επόμενη τετραετία.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου που πέτυχε το «χρυσό» γκολ στον αγώνα μου Ντόνετσκ με την Ουκρανία, λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και γνωρίζοντας στην Παιανία ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος σε λίγους μήνες δεν θέλουν να τον «χάσουν» και φαίνεται να θέλουν να του το αποδείξουν και εμπράκτως. Η αρχική πρόταση προς τον 28χρονο επιθετικό ήταν 600.000 ευρώ το χρόνο και αφορούσε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, κάτι που δεν ικανοποίησε όμως τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, που από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκό ήταν ο πρώτος σκόρερ του στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος τους συλλόγου όμως, επανέρχεται με σαφώς βελτιωμένη προσφορά, αφού αν γίνει αποδεκτή, ο Σαλπιγγίδης θα αμείβεται με 950.000 ευρώ (συν τα μπόνους) ετησίως.

Όσον αφορά τον «Σάλπι», ενώ αρχικά είχε ζήτησε παράταση μέχρι τον Ιανουάριο, τώρα φαίνεται να έχουν αλλάξει και για τον ίδιο τα δεδομένα. Να θυμίσουμε πως είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα πλην του «τριφυλλιού», αλλά ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο να θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και στο εξωτερικό. Η θέση των «πρασίνων» όμως είναι σαφής, μετά την πρόταση των 5 εκατ. ευρώ (περίπου) για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων τις 21/11/2009


Πρωτοσέλιδο εφημερίδας SportDay





powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES