19 Δεκ 2009

Ουζουνίδης: «Αν φταίει ο προπονητής, να τον αλλάξουν…»

Στα «χέρια» της διοίκησης άφησε το μέλλον του στον πάγκο της Λάρισας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την ήττα και την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (3-0) και, αφού έθεσε πλέον ως στόχο την παραμονή, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Κώστα Πηλαδάκη.

«Αν θεωρεί η διοίκηση ότι υπεύθυνος είναι ο προπονητής, τότε μπορεί να πάρει ανάλογη απόφαση. Το θέμα είναι να πάει καλά η ομάδα, ό,τι και να γίνει. Πρέπει να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν θεωρεί ο πρόεδρος ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο προπονητής, τότε να τον αλλάξει. Αν θεωρεί ότι την έχουν οι ποδοσφαιριστές, τότε να ενισχύσει το ρόστερ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης.

Παίρνοντας, δε, αφορμή από αυτό, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας: «Περιμένουμε να πάρουμε παίκτες, γιατί όπως είναι τώρα τα πράγματα η συνέχεια είναι δύσκολη για εμάς. Πρέπει να κοιτάξουμε όσο πιο γρήγορα το θέμα και, αφού ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές, με την ευκαιρία της διακοπής, να ενισχυθούμε ώστε να δείξουμε άλλο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο. Ο αριθμός των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών είναι πολύ μικρός, ενώ πρέπει να έρθουν και κάποιοι παίκτες ποιότητας. Αν παραμείνουμε έτσι τα πράγματα θα είναι δύσκολα».

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε, εξάλλου και στην αντίδραση των οπαδών της ομάδας να αποχωρήσουν στο ημίχρονο από το γήπεδο και, παρόλο που σημείωσε ότι «είναι κι αυτοί απογοητευμένοι και είναι λογικό», συμπλήρωσε: «Έκαναν κάτι εν θερμώ και αν το σκεφτούν πιο ήρεμα ίσως διαπιστώσουν ότι ήταν λάθος. Ο κόσμος είναι κοντά μας και μας έχει σταθεί πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν λάθος αυτό που έκανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES