19 Δεκ 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Η αναμονή για Μπεν Αρφά, η παρουσίαση του Λούα Λούα και στο… βάθος Ομπράνιακ

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και οι ιθύνοντες του συλλόγου, μετά και το «μπάσιμο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του. Οι Γάλλοι αναφέρουν πως αν πει όχι, οι Πειραιώτες θα κινηθούν για τον Ομπράνιακ. Χθες ο Ζίκο παρουσίασε τον Λούα Λούα
Στον Ολυμπιακό περιμένουν το ναι του 22χρονου διεθνή άσου της Μαρσέιγ, στον οποίο προσφέρουν 2,2 εκ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 4,5 χρόνων. Η ομάδα της Μασσαλίας θα πάρει 8 εκ. ευρώ. Την ίδια ώρα ερίζουν για την απόκτηση του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη, Μπλάκμπερν, Στουτγάρδη, Τότεναμ, Πόρτσμουθ και Σάντερλαντ.

Τον παίκτη παρακολουθεί εδώ και χρόνια ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και όπως επιβεβαίωσαν και τα γαλλικά μέσα, την Παρασκευή έγινε συνάντηση ανθρώπων των «κόκκινων διαβόλων» με τον ατζέντη (και νονό) του ποδοσφαιριστή, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υφίσταται θέμα για απόκτηση του Μπεν Αρφά από τη Γιουνάιτεντ.

«Μακάρι να έρθει αυτός ο παικταράς, θα ανέβουμε επίπεδο», ήταν μία από τις πολλές ατάκες που ακούστηκαν χθες στου Ρέντη. Στην περίπτωση πάντως που ο 22χρονος άσος απαντήσει αρνητικά οι Γαλλοι αναφέρουν χαρακτηριστικά: «ο Ολυμπιακός αν δεν πάρει τον Μπεν Αρφά θα προχωρήσει την υπόθεση του Ομπράνιακ (Λιλ)».

Από εκεί και πέρα, «ναυάγησε» οριστικά το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ντιέγκο Σόουζα. Ο πρόεδρος της εταιρίας που διατηρεί τα δικαιώματα του, Ζούλιο Μαρίζ, μιλώντας στο βραζιλιάνικο «SporTv» τόνισε: «Ανήκει στην Παλμέιρας. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε για τον Κλέμπερ και τον Ντιέγκο Σόουζα, θα παραμείνουν στην Παλμέιρας».

«Έχουμε έναν νέο παίκτη εδώ»

Εν τω μεταξύ, τον Λούα Λούα παρουσίασε στους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ζίκο. «Έχουμε έναν νέο παίκτη εδώ σήμερα. Θα είναι μαζί μας από εδώ και στο εξής, αν και οι περισσότεροι τον γνωρίζετε από παλιά, που ήταν πάλι στην ομάδα. Του ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα στην καριέρα του και, πάνω από όλα, να έχει την υγεία του», είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν στα χέρια τους την έκθεση του ιατρικού τμήματος, υπογεγραμμένη από τον επικεφαλής Λάκη Νικολάου και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν αποφασίσει για το μέλλον του 29χρονου άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES