19 Δεκ 2009

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μεγάλο ντέρμπι Βολίδας – Ναυπακτιακού στο Κανόνι

Ένα σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο νησί μας, για το Πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου, η Βολίδα Κάτω Γαρούνα θα φιλοξενήσει τον Ναυπακτιακό Αστέρα, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

  

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν και οι οποίες προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «κιτρινόμαυροι» της Κέρκυρας βρίσκονται στη 2η θέση με 28 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πρωτοπόροι με 30. Άρα, λοιπόν, δύνεται η μεγάλη ευκαιρία στη Βολίδα με «τρίποντο» να ανεβεί και να βρεθεί μόνη στο... ρετιρέ!

  

Παρότι την ίδια μέρα και ώρα λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά θα διεξάγεται και ο αγώνας μεταξύ ΑΟ Κέρκυρα - Δόξας Δράμας, για το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, οι άνθρωποι της Βολίδας ευελπιστούν ότι την Κυριακή θα προσέλθει στο γήπεδο αρκετός κόσμος για να συμπαρασταθεί στην ομάδα, σε αυτό το πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι.

  

Σημειώνουμε ότι το ματς μεταξύ Βολίδας - Ναυπακτιακού Αστέρα δεν θα γίνει στο γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, διότι ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και δεν δύναται πλέον να φιλοξενήσει αγώνες.

  

Έτσι, λοιπόν, το ντέρμπι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, με ώρα έναρξης τις 15:00. Διαιτητής θα είναι ο Πρεβεζιάνος Γεράσιμος Ντίτσιος, από τον πίνακα της Β' Εθνικής.

  

Χρήστος Γραμμένος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES