19 Δεκ 2009

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Κρήτη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει με 4-2-3-1 τον «Δικέφαλο» στο Παγκρήτιο Στάδιο και δεν θα προβεί σε καμία αλλαγή σε σχέση με το ισόπαλο (0-0) ματς στην έδρα της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια (δεξιά) και τον Σορλέν (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Παπάζογλου.

Εκτός αποστολής θα μείνουν ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν (δεν υπολογίζεται και ταλαιπωρείται από ίωση), ο Φιλομένο (συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς (υποβλήθηκε χθες σε αρθροσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του στον έξω μηνίσκο).

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνι και Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES