19 Δεκ 2009

"Προσοχή στους Ελληνες"!


Στη Ρόμα υποδέχτηκαν με σκεπτικισμό την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό για τους «32» του Europa League. Και πώς να μη γίνει αυτό, αφού οι Ιταλοί θυμούνται πως οι Πράσινοι έχουν αποκλείσει δύο φορές τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο του ΟΥΕΦΑ και του Champions League.Και φυσικά η πιο πρόσφατη ανάμνηση, που πέρυσι προσπέρασαν την Ιντερ στον όμιλό τους, κερδίζοντας μάλιστα την ομάδα του Μουρίνιο στο Μιλάνο. «Όχι κι άσχημα για τους Ελληνες», είναι ο τίτλος της σημερινής Gazzetta dello Sport, που προσθέτει, «Προσοχή στους Ελληνες»!

Ο τεχνικός Κλάουντιο Ρανιέρι έκανε λόγο για δύσκολο παιχνίδι: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα. Αλλά εξαρτάται από εμάς και σε ποια φόρμα θα βρισκόμαστε τον Φεβρουάριο. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε ως το τέλος και να πάρουμε το τρόπαιο».

Ο εμβληματικός αρχηγός των «τζαλορόσι» Φραντσέσκο Τότι είχε καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό: «Θα πρέπει να δούμε σε ποια κατάσταση θα βρισκόμαστε τον Φεβρουάριο και πολλά εξαρτώνται από αυτό. Από εδώ και πέρα στα ευρωπαϊκά κύπελλα παραμένουν ομάδες που ξέρουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ζουάν είναι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσει τον συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας, Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Θα είναι μια ωραία μάχη. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή και έχει πολλούς οπαδούς, που δίνουν ώθηση. Εγώ πάντως είμαι χαρούμενος που θα συναντήσω τον φίλο μου και συμπαίκτη στην εθνική Ζιλμπέρτο Σίλβα».

Ο γενικός διευθυντής της Ρόμα και πασίγνωστός μας από τους καιρούς που προπονούσε την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τζιαν Πάολο Μοντάλι, θυμάται την ατμόσφαιρα των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε πολλά μηνύματα από φίλους του στην Ελλάδα, με σκοπό, τι άλλο, να νικήσουν τους Πράσινους: «Θυμάμαι την ατμόσφαιρα, ήταν πάντα ιδιαίτερη και είναι ένα πράγμα που είπα αμέσως και στον Τότι. Από την Ελλάδα έφτασαν αμέσως πολλά μηνύματα, θα είναι δύο παιχνίδια πολύ δυνατά».

Αλλά και ο τεχνικός διευθυντής των «τζαλορόσι», Ντανιέλε Πραντέ, έκανε καλό… σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, ξέχασε όμως τον Σισέ: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός. Εχει παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης, ο Σεϊταρίδης και ο Κατσουράνης. Όμως αν εξαιρεθεί η Λίβερπουλ, δεν είχαμε πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε καμία ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES