19 Δεκ 2009

ΠΑΟ: Με τέσσερις αλλαγές για το «τρίποντο»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00-ΝοvaSports 1) έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Νίκος Νιόπλιας προσανατολίζεται να παρατάξει τους «πράσινους» με 4-3-3 και τους Λέτο, Σαλπιγγίδη, Κατσουράνη και Σεϊταρίδη να παίρνουν θέση στην αρχική ενδεκάδα. «Στόχος μας το πρωτάθλημα» τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Tζιμπρίλ Σισέ.

Mε νέα πρόσωπα

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα στην προσπάθειά του να έχει η ομάδα σταθερότητα, αλλά σήμερα θα κάνει μία εξαίρεση και αναμένεται να πραγματοποιήσει τρεις ή τέσσερις αλλαγές. Αιτία το γεγονός ότι από το προηγούμενο παιχνίδι έχουν μεσολαβήσει μόλις τρία 24ωρα. Οπως φάνηκε στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, ο Νιόπλιας επαναφέρει τον Σεϊταρίδη αντί του Καντέ, τον Κατσουράνη αντί του Ζιλμπέρτο ή του Σιμάο, τον Σαλπιγγίδη αντί του Νίνη και τον Λέτο αντί του Ρουκάβινα. Στο διπλό που έγινε χθες σε σχηματισμό 4-3-3, με τους «βασικούς» αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ.

Ο Νιόπλιας επαναφέρει τον Γιούρκα δεξιά διότι θέλει σήμερα από τα μπακ να ανεβαίνουν και να κάνουν επιθέσεις από πίσω. Από την άλλη βλέπει ότι και λόγω ταχύτητας είναι απαραίτητος ο Βύντρα στο κέντρο άμυνας απέναντι στον Σαϊτιώτη. Στα χαφ, όπως φάνηκε χθες, ο Νιόπλιας σκέφτεται να αφήσει έξω τον Ζιλμπέρτο που παίζει συνέχεια και την Τετάρτη φάνηκε να κουράζεται στο δεύτερο μέρος. Πάντως κάποια στιγμή στο διπλό ο Ζιλμπέρτο πήρε τη θέση του Σιμάο, που είναι το φαβορί να αρχίσει το ματς. Οσον αφορά την επίθεση, ο Σαλπιγγίδης (που είναι 100% έτοιμος) επιστρέφει αντί του Νίνη, που και αυτός πρέπει να πάρει ανάσες. Ο Λέτο είναι επίσης απόλυτα έτοιμος και θα παίξει αντί του Ρουκάβινα.

Αρκετός κόσμος

Οι δύο νίκες με Ατρόμητο και Ντιναμό Βουκουρεστίου ανέβασαν την ψυχολογία των φίλων του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να έχουν δυναμική παρουσία στο σημερινό ματς. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τις καιρικές συνθήκες. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 40 ευρώ. Διατίθενται από τη Λ. Αλεξάνδρας 10:00-13:00, από τη Λ. Κύμης και τον σταθμό Ειρήνη από τις 11:00 έως τις 19:00 και από την ΒΑ είσοδο του ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) από τις 16:00 έως τις 19:00.

Ολοταχώς για «διαζύγιο» με «Σάλπι»

Ολα δείχνουν ότι οδεύουμε προς «διαζύγιο» του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Παναθηναϊκό. Ο «Σάλπι» αναμένεται να απαντήσει στους «πράσινους» μετά τις γιορτές, αλλά φαίνεται ότι το θέμα έχει παγώσει για τα καλά και στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να συνηθίζουν στην ιδέα ότι ο Σαλπιγγίδης θα αποχωρήσει από την ομάδα. Το σίριαλ πάντως τελειώνει και μάλλον το τέλος δεν θα είναι καλό, εκτός αν γίνει ρελάνς και έρθουν τα πάνω-κάτω. Και το λέμε αυτό διότι ο κόσμος της ομάδας την Τετάρτη φώναξε ρυθμικά το όνομα του Σαλπιγγίδη, στέλνοντας ουσιαστικά μήνυμα παραμονής. Πάντως, παρ' ότι διαψεύδεται από τον Παναθηναϊκό, εξακολουθούν να υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι κάτι μπορεί να γίνει με τον Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES