19 Δεκ 2009

Σενάρια για Μπάγεβιτς σε Ομόνοια και Βοσνία!

Υποψήφιος για τον πάγκο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, αλλά και της Ομόνοιας, φέρεται να είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς! Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη βαλκανική χώρα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και το όνομα του προπονητή της ΑΕΚ βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα. Όσον αφορά την Ομόνοια, όπως αποκαλύπτει η SportDay, υπάρχει «εξωπραγματική» πρόταση στον Σερβοέλληνα τεχνικό, ωστόσο, από την Κύπρο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται προς το παρόν.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στη Μεγαλόνησο, ανέφεραν ότι η διοίκηση της Ομόνοιας επιθυμεί διακαώς να αντικαταστήσει τον Τάκη Λεμονή με τον τεχνικό του «Δικεφάλου», χωρίς να έχει λάβει ακόμα θετική ή αρνητική απάντηση. Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για συμβόλαιο δυόμισι ετών με ετήσιες αποδοχές ενός εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται προς το παρόν από τον κυπριακό σύλλογο και άρα, δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Τάκη Λεμονή, αν και υπάρχει απογοήτευση έπειτα από τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το Κύπελλο μεσοβδόμαδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES