19 Δεκ 2009

Μπάγεβιτς: "Εδώ θα μείνω"

Μπάγεβιτς: "Εδώ θα μείνω"Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διέψευσε τα σενάρια περί πρότασης από την Ομόνοια και δήλωσε πιστός στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ένωσης με δηλώσεις του στο SPORT 24, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει και τόνισε: "Δεν πάω πουθενά".Τέλος σε όλα τα σενάρια που ήθελαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει πρόταση από την Ομόνοια, έβαλε ο προπονητής της ΑΕΚ με δηλώσεις του SPORT 24:

"Δεν πάω πουθενά. Μένω πιστός στην ΑΕΚ. Δεν θέλω ούτε έχω σκοπό να φύγω από την ΑΕΚ. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται για την Ομόνοια. Με πήρε ένας δημοσιογράφος από την Κύπρο και μου είπε για την πρόταση. Δεν με έχει πάρει κανείς από την Ομόνοια, αλλά και πρόταση να είχα στα χέρια μου, δεν θα έφευγα".

Μέσα σε όλα αυτό το θέατρο του παραλόγου που γίνεται στο διοικητικό κομμάτι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς
ξεκαθάρισε τη θέση του απέναντι στην ΑΕΚ και τον κόσμο της, σε αντίθεση με τους α-μέτοχους της ομάδας.

"Μόνοι μας..."

Άλλωστε ο Ντούσκο, λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής (19/12) μίλησε στους ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να τους κρατήσει "ζεστούς" τουλάχιστον μέχρι τις διακοπές που ξεκινάνε από την επόμενη βδομάδα.

"Πλέον είμαστε μόνοι μας. Μείναμε εγώ, εσείς και ο Βασίλης (Δημητριάδης). Κρατάμε μόνοι μας τη μοίρα μας. Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος. Θέλω να είμαστε εμείς ενωμένοι, συγκεντρωμένοι, όσο μπορούμε, και δυνατοί.

Έχουμε ένα ματς την Κυριακή. Θα είναι δύσκολο. Πρέπει όμως να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Μετά θα έχουμε την ευκαιρία να ηρεμήσουμε στην άδειά μας. Το έχουμε ανάγκη όλοι μας"
, δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Από τα τελευταία γεγονότα, ο τεχνικός της Ένωσης αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για την ΑΕΚ και προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μην γίνεται ρεζίλι η ομάδα στα αγωνιστικά όπως τα διοικητικά. Τουλάχιστον για αυτή την προσπάθεια αξίζουν τον σεβασμό από τον κόσμο της ομάδας.

Όσον αφορά την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μπάγεβιτς πήρε 21 ποδοσφαιριστές από τους οποίους υπάρχουν κάποιοι που έχουν συμπτώματα από την ίωση αλλά θα εξαρτηθεί η συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ρίκκα, Ζεράλντο, Γεωργέας, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Λεονάρντο, Μπλάνκο.

Χαμένος στη... μετάφραση

Είναι άξιο αναφοράς το τι μέλλει γενέσθαι με τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας (τώρα είναι η ερασιτεχνική θεωρητικά), Νίκο Νοτιά. Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν ήταν ενήμερος για την απόφαση των Χατζηιωάννου και Γκούμα όπως και για την παραίτηση του Νίκου Θανόπουλου από την προεδρία της ΑΕΚ. Στο άκουσμα της είδησης για τις μετοχές ο Νίκος Νοτιάς αιφνιδιάστηκε και πλέον δεν ξέρει και ο ίδιος τι να κάνει και σε ποιόν να μιλήσει.

Το σίγουρο είναι πως από τις τελευταίες εξελίξεις η επικοινωνία ανάμεσα στους μετόχους είναι σαν "χαλασμένο τηλέφωνο" και σίγουρα η προοπτική Παππά - Νοτιά - Χατηιωάννου, που διέρρευσε τις τελευταίες μέρες, για το μέλλον της ΑΕΚ μόνο ελπίδα και όραμα δεν δίνει στον κόσμο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES