19 Δεκ 2009

ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ: Να πάρει την κούπα… του χειμώνα

Με στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας και θα του χαρίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (19:00, NovaSports 1) τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους, στηριζόμενοι στη δύναμη της έδρας τους (μόλις μία ήττα φέτος), θέλουν να μη χάσουν την επαφή τους με την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ

Ο Σάκης Πρίττας και ο Κάρλος Αράνο θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μία πρωινή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των «κιτρίνων» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και με την ολοκλήρωσή της, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ρονάλντο, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Αράνο, Ρόβας, Βανγκέλι, Ναφτί, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Νασούτι, Λαμπριάκος, Γκρασιάν και Κάμπορα. Ένας απ' αυτούς θα αποκλειστεί πριν από τον αγώνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Νάτσο Γκαρσία, Αμπρέου, Πιοβεζάν, Ρομπέρζ, Ντέιλι, Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαίδης και ο τιμωρημένος Φερνάντεζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη έμεινε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος τραυματίστηκε κι αυτός την ίδια μέρα, συμπεριλήφθηκε τελικώς στα πλάνα του Ζίκο για το «Κλεάνθης Βικελίδης». Η συμμετοχή του, όμως, στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Super League (15 αγωνιστική) θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» έχει μια διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και κάκωση μηνίσκου δεξιού γόνατος και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα περίπου τριών εβδομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν ότι ο 32χρονος θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στην ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιταλός μέσος έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής, αλλά θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζίκο θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, πριν το κρίσιμο ματς με τους «κίτρινους», αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Στην τελευταία προπόνηση ενόψει Άρη στο Ρέντη, ο Ματ Ντάρμπισιρ προπονήθηκε κανονικά, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Λεντέσμα και ο Ντουντού , ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ζίκο για το προσεχές ματς.

Αναλυτικά, οι 19 «εκλεκτοί» του Ζίκο για το κρίσιμο ματς κόντρα στον Άρη: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES