19 Δεκ 2009

Σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ

Λεβαδειακός: Σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΛΣπουδαία νίκη Λεβαδειακού κόντρα στην Λάρισα με τελικό σκορ 3-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ταραλίδης στο 15΄, Μπάρκογλου στο 22 και Ναπολεόνι στο 25.


Η ομάδα του Λεβαδειακού πέτυχε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ με 3-0, που την έφερε στους «ασφαλείς» 14 βαθμούς της βαθμολογίας.
Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όπου με τρία δικά του λάθη έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να σκοράρουν.

Στο 15ο λεπτό ο Ταραλίδης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ από πολύ μακρινή απόσταση και τον Μάλαρτζ να μην υπολογίζει σωστά. Στο 22 ο Έλληνας μέσος εκτέλεσε και πάλι φάουλ, με τον Πολωνό γκολκίπερ να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα, και τον Μπάρκογλου από κοντά να κάνει το 2-0.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Λάρισας, με τον Μάλαρτζ να μην υπολογίζει και πάλι σωστά, και την μπάλα να καταλήγει στην εστία του.
Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τρύφων(Δράμας), Μαρσιώτης(Κορινθίας)
4ος: Μήτσιος(Ηπείρου)
Λεβαδειακός(Ερνάντεθ): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Μπράνκο(Μαχαίρας 30) , Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Βασιλείου(Πάουλο Κόστα 72), Αγκάλι.
ΑΕΛ(Ουζουνίδης): Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Ααράμπ, Φερέιρα(Τουάμα 45), Μετίν, Ιγκέσιας(Σιατραβάνης 72), Ρομέου, Κάσας.
Κίτρινες: Μπράνκο(Λεβαδειακός 26), Ιγκλέσιας(ΑΕΛ 42), Ααράμπ(ΑΕΛ 43), Κόλτζος(Λεβαδειακός 54), Βενετίδης(ΑΕΛ 68), Μαχαίρας(Λεβαδειακός 77), Κάσας(ΑΕΛ 81), Ναπολεόνι(Λεβαδειακός 81),

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES