25 Σεπ 2009

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ: «Κάναμε ιδανικό ξεκίνημα»

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΑΟ Κέρκυρα στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε στην ιστοσελίδα μας ο 29χρονος τερματοφύλακας των «Φαιάκων», Λουκάς Αποστολίδης:

«Ξεκινήσαμε ιδανικά το πρωτάθλημα, με δύο νίκες σε δύο αγώνες, νίκες που ήταν δύσκολες, κάτι που μας έχει φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα, και να έχουμε σταθερότητα. Σε κάθε αγώνα στόχος μας είναι η νίκη. Στην ομάδα υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό βοηθάει πάρα πολύ στην ομαλή λειτουργία της. Δεν ξέρω αν στο τέλος θα κατακτήσουμε των τίτλο, αλλά σίγουρα έχουμε τα φόντα να επιτύχουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίκγ, που είναι ο σκοπός μας».

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Θρασύβουλο. Ο Φλαβίνιο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ. Πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο Μπράτος (στους κοιλιακούς) και ο Μυρίλλας (στο γόνατο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES