25 Σεπ 2009

AEK: Είναι πολλά τα λεφτά για Μπλάνκο

Κάθε άλλο παρά απλή φαίνεται πως είναι η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο με την ΑΕΚ μέχρι το 2013. Πληροφορίες της «SportDay» αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού οριοθέτησε στις 800.000 ευρώ ετησίως τις απαιτήσεις του «Ζορό», ποσό που απέχει πολύ από την πρώτη πρόταση της «Ένωσης». Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε προσφέρει στον πρώτο σκόρερ της ομάδας την τελευταία διετία 500.000 ευρώ (έναντι 390.000 ευρώ που εισπράττει τώρα) συν 100.000 ευρώ για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αυτή τη στιγμή ο 26χρονος φορ είναι μόλις ο ένατος στη λίστα των απολαβών των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και ο εκπρόσωπός του ζητεί να γίνει πρώτος μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Από πλευράς της διοίκησης της «Ένωσης» έχει γίνει σαφές πως θα κατατεθεί βελτιωμένη πρόταση στον Μπλάνκο και μένει να φανεί αν η (μεγάλη) διαφορά που έχει παρουσιαστεί σε πρώτη φάση μπορεί να γεφυρωθεί. Η διάθεση και των δύο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, αλλά οι επαφές θα συνεχιστούν μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Το μυαλό στο ντέρμπι

Η δυσαρέσκεια για τη διαιτησία και το αίσθημα αδικίας που διακατέχει τους πάντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό παραμένουν, ωστόσο πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί στο ματς της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη για να μη χαθεί κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζητεί από τους παίκτες του να πεισμώσουν και να βελτιώνονται συνέχεια. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενδέχεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής. Πιθανή είναι η χρησιμοποίηση του Γιαχάγια αντί του Μάκου ως αμυντικού χαφ (χωρίς να αποκλείεται η χρησιμοποίηση του Γιάχιτς στη θέση αυτή και του Άρσε ως δεύτερου στόπερ) και του Γεωργέα αντί του Χουανφράν στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ελλείψει του Νέμεθ, πιθανώς, ο Σκόκο να περάσει στην επίθεση και ο Μαντούκα να παίξει στο κέντρο.

Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ζεράλντο Άλβες, Νίκος Καράμπελας και Ταμαντανί Ενσαλίβα, ενώ αντίθετα τόσο ο Γκερέιρο, που είχε μια διάταση στον αριστερό προσαγωγό, όσο και ο Γιάχιτς που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, θα είναι διαθέσιμοι.

* Ντεμπούτο ως… κατάσκοπος θα κάνει το Σάββατο ο Βασίλης Μπορμπόκης, καθώς θα παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπενφίκα, προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, με τη Λεϊσόες στο «Ντα Λουζ».

Ουδέν νεώτερον από τους Κύπριους

Ολοκληρώνεται σήμερα (25/9) η παράταση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει στασιμότητα στο θέμα της εισόδου των κ.κ. Αθηνή και Ηλία (οι εξελίξεις μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα) θα πρέπει να καλυφθεί αλλιώς το ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Οι μέτοχοι έχουν καλύψει τα 6 εκατ. ευρώ, αλλά απομένουν άλλα 9 εκατ. ευρώ. Οι διοικούντες, πάντως, διαβεβαιώνουν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES