25 Σεπ 2009

Σισέ: «Έτοιμοι για ντέρμπι και πρωτάθλημα»


Ο Τζιμπρίλ Σισέ έδωσε το πρωί της Παρασκευής το παρών σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας που του προμηθεύει παπούτσια και μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας πως «είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη νίκη». Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμος να βάλει το δεύτερο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού εξήγησε πως «ελπίζω να έρθει το δεύτερο γκολ. Πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι να πάρουμε τη νίκη και όχι το ποιος θα σκοράρει».

Το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, είναι σύμφωνα με τον Γάλλο επιθετικό, ένα «πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το πρώτο της χρονιάς για εμάς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη όσο και αυτοί και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη». Από τον 28χρονο επιθετικό, ζητήθηκε να σχολιάσει και την τιμωρία του στο Europa League, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση. «Δεν είναι το κατάλληλο μέρος να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την εκδήλωση και έπαιξα με μικρά παιδιά» είπε ο επιθετικός του «τριφυλλιού».

Όσο για το αν έχει να υποσχεθεί κάτι στον κόσμο της ομάδας, ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν λακωνικός. «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη υπόσχεση για τον κόσμο. Θέλω να παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και πάνω από όλα θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES