25 Σεπ 2009

Βιεϊρίνια: «Πάντα κοντά μας ο πρόεδρος»

Τη σημασία της εμπιστοσύνης που δείχνει στην ομάδα του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, τόνισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, παραλαμβάνοντας από τον Γιώργο Τουρσουνίδη το βραβείο για το καλύτερο γκολ της τέταρτης αγωνιστικής. «Δεν είναι μόνο ότι μίλησε ο πρόεδρος χθες στα αποδυτήρια. Ήταν και πέρυσι συνέχεια κοντά μας και μας έδειχνε εμπιστοσύνη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για να έρχονται και αποτελέσματα», δήλωσε.

«Να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ψήφισε για να πάρω το βραβείο. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θέλουμε νίκες για να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις και να κάνουμε καλή χρονιά. Ξέρετε όλοι τι έγινε με τον Πανιώνιο όμως το παιχνίδι αυτό είναι ήδη παρελθόν. Έχουμε άλλο παιχνίδι, αυτό με τον Ατρόμητο, και εύχομαι να σκοράρω και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Όσο για τη δική του παρουσία, που φέτος είναι καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή, ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι δύσκολο να πω αν είμαι στο 100%. Είμαι καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά και ελπίζω να μείνουν έτσι τα πράγματα για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν κάνω κάτι διαφορετικό. Απλώς φέτος υπάρχουν οι ευκαιρίες και σκοράρω. Προσπαθώ να κάνω συνέχεια την δουλειά μου στο γήπεδο».

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της ομάδας, Γιώργος Τουρσουνίδης, ανέφερε παραδίδοντας το βραβείο στον Βιεϊρίνια: «Είναι η επιβράβευση για έναν παίκτη της ομάδας. Για την συνολική του παρουσία και όχι μόνο για το γκολ. Να είναι υγιής, καθώς είναι πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον χρειαζόμαστε. Να πετύχει και άλλα ωραία γκολ στην καριέρα του».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES