25 Σεπ 2009

Λούσιο: «Υπόθεση για δύο το ιταλικό πρωτάθλημα»

Τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Ιταλία, έδειξε με δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ίντερ, Λούσιο. Ο 31χρονος αμυντικός θεωρεί την Γιουβέντους ως την μοναδική ομάδα που θα προβληματίσει τους πρωταθλητές, στην φετινή κούρσα για την κατάκτηση του «Σκουντέτο»…

Ο Λούσιο, ο οποίος αντικατέστησε τον Ζοσέ Μουρίνιο, στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Σαμπντόρια, επεσήμανε την Γιουβέντους ως την μοναδική ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις το ιταλικό πρωτάθλημα, τονίζοντας παράλληλα την τεράστια θέληση των «νερατζούρι» για να παραμείνουν εντός και των τριών στόχων τους: «Η Γιουβέντους είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και ακόμα και αν το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, φαντάζει ως η βασική διεκδικήτρια του τίτλου. Θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μας, καθώς έχουμε σχεδόν τους ίδιους στόχους. Ένας από αυτούς είναι και το «Σκουντέτο», οι δηλώσεις του Λούσιο στον ιταλικό Τύπο.

Οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή του «Καμπιονάτο» και ο πρώην αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου συνιστά στους συμπαίκτες του να μην χάσουν την συγκέντρωσή τους, ιδιαίτερα από την στιγμή που πλησιάζει η αναμέτρηση με την τρίτη της βαθμολογίας Σαμπντόρια: «Έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα, θα μπορούσε ωστόσο να είναι και πολύ καλύτερο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας προκειμένου να τους κατακτήσουμε», οι δηλώσεις με τις οποίες έκλεισε την συνέντευξη Τύπου ο Λούσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES