25 Σεπ 2009

Η δεύτερη ευκαιρία του Πικέ Τζ.

Την μεγάλη ευκαιρία να επανέλθει στα μονοθέσια της F1, έχει όπως όλα δείχνουν ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου της Renault, Νέλσον Πικέ Τζ. Ο 24χρονος πρώην πιλότος της Renault, ενδέχεται να επιστρέψει στις πίστες για λογαριασμό της Manor GP, ομάδας η οποία αναμένεται να εισέλθει στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών την επόμενη χρονιά.

Την είδηση της ενδεχόμενης συμφωνίας μεταξύ του Νέλσον Πικέ Τζ. και της βρετανικής ομάδας, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το αφεντικό της Manor GP, Τζόν Μπουθ. «Δεν υπάρχει κανένα ηθικό δίλλημα στην διαπραγμάτευση της ομάδας με τον πιλότο. Είναι οδηγός ο οποίος πράττει κατόπιν εντολών, υπακούοντας τα αφεντικά του. Αυτό πιστεύω πως θέλει οποιοδήποτε αφεντικό», οι δηλώσεις του Μπουθ στην «Yorkshire Post».

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της νεοσύστατης ομάδας έρχονται την στιγμή που η φήμη του Βραζιλιάνου οδηγού έχει αμαυρωθεί για το σκάνδαλο της Σιγκαπούρης, η πλήρης ωστόσο ομολογία του και η ασυλία που του χορηγήθηκε για τον λόγο αυτόν, κάνει πολύ πιθανή την επανεμφάνισή του σε αγώνες F1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES