25 Σεπ 2009

"Μια εβδομάδα... μαγική"

Το βραβείο του MVP της 4ης αγωνιστικής παρέλαβε την Πέμπτη (24/9) από τον Σάββα Θεοδωρίδη ο Βασίλης Τοροσίδης για την εμφάνιση του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος μπακ χαρακτήρισε την εβδομάδα που πέρασε, με τα τρία γκολ που πέτυχε σε Αλκμααρ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ "μαγική", ενώ για το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ είπε πως "αφού κατάφερα να ντριμπλάρω, αποφάσισα να σουτάρω και μπήκε". Τέλος, αποποιήθηκε τον ρόλο του νέου ηγέτη του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα τίτλους.



"Δεν ήταν μόνο το γκολ αλλά και η ασίστ στην Τούμπα, το σημαντικό ήταν πως πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα, ενώ νικήσαμε και την Αλκμααρ. Το θέμα είναι πως η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της, έκανε δυο σημαντικές νίκες και πιστεύω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Αυτή ήταν μια εβδομάδα... μαγική, αλλά αν θες να λέγεσαι καλός παίκτης, πρέπει να συνεχίσω έτσι. Αυτό πρέπει να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα", είπε αρχικά ο "Τόρο".
Για το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ, τόνισε: "Το είπα και χτες (σ.σ. Τετάρτη 23/9). Αφού κατάφερνα να κάνω την ντρίπλα και να βγω, μετά είδα και τον τερματοφύλακα έξω και αποφάσισα να σουτάρω και να πετύχω ένα εκπληκτικό γκολ. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε σωστή ξεκούραση και προπόνηση. Δεν νικάω μόνο εγώ, υπάρχουν άλλοι 25 καλοί παίκτες στην ομάδα".
Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας σε σχέση με πριν από μια βδομάδα, σχολίασε: "Το έχω ξαναπεί, δεν έφταιγε μόνο ο προπόνητής, όλοι φταίγαμε. Η ψυχολογία έχει αλλάξει και η αλλαγή προπονητή ήταν ένα μήνυμα για μας. Το έχουμε πάρει το μήνυμα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πετύχουμε τους στόχους μας".
Για το προσεχές ματς με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα, είπε: "Ξέρουμε πως είναι δύσκολο ματς. Οι ομάδες που έρχονται στο Καραϊσκάκη παίζουν κλειστά και είναι ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λύσουμε και για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ο Πανιώνιος μπορεί να μην έχει δείξει καλό πρόσωπο, όμως έχει καλούς παίκτες, όπως ο Ρεκόμπα. Πρέπει να μπούμε σοβαρά, να ξεχάσουμε τα τρία προηγούμενα ματς και να πάρουμε τη νίκη. Δεν μίλησα για το ματς στην Ευρώπη με την Αλκμααρ. Ηταν μια σημαντική νίκη, γιατί το Champions League είναι μια δύσκολη διοργάνωση".
Τέλος, για τον θεωρεί και ο ίδιος οτι είναι ο διάδοχος του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, είπε: "Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω σκοπό να κυνηγήσω να γίνω ηγέτης, αυτο που κυνηγάω είναι οι τίτλοι. Εμένα με νοιάζει να παίρνω τίτλους και ας σηκώνω τελευταίος τις κούπες".

Σόου... Σάββα!
Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που έπλεξε το εγκώμιο του Τοροσίδη, ενώ για το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ είπε "αμφιβάλλω αν τον είδαν οι αμυντικοί στο γκολ"!
"Ο Βασίλης είναι γρήγορος, έχει μεγάλα προσόντα και δεν του λείπει τίποτα, είναι πολυεργαλείο και σπάνιος παίκτης. Οσο περνάει ο καιρός θα συνεχίσει να είναι ακόμα πιο μεγάλος παίκτης. Τον ξέρω από 19 χρονών, μαζί με τον Νινιάδη τον βλέπαμε στην Ξάνθη και ήταν όνειρο μας να έρθει στον Ολυμπιακό, μαζί με τον Αβραάμ.

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις καλούς έλληνες παίκτες, τέσσερις μαζί με τον Στολτίδη και πιστεύω είναι σημαντικό το ελληνικό στοιχείο. Εχουμε παικταράδες, έλληνες και ξένους, η ομάδα είναι ενωμένη και πιστεύω θα πάρουμε το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και θα κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι ο Βασίλης να προσφέρει ακόμα πιο πολύ", είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.
Στο τέλος, μετά τη βράβευση έκανε εκ νέου παρέμβαση λέγοντας: "Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα ματς, αυτά ξέρει να τα παίρνει, στα μικρά τον φοβάμαι. Αμφιβάλω αν τον είδαν οι αμυντικοί στο γκολ που έβαλε. Το βίντεο του γκολ πρέπει να το στέλνουν στις ακαδημίες, ήταν εκπληκτικό"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES