25 Σεπ 2009

ΠΑΟ: Η επιστολή Κακλαμάνη στους δυο υποψηφίους πρωθυπουργούς

Φαίνεται πως η έκδοση της οικοδομικής άδειας για το νέο Γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό έδωσε το έναυσμα σε αρκετούς πολιτικούς παράγοντες να επιβεβαιώσουν την προσήλωση στο έργο της Διπλής Ανάπλασης γενικά και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ειδικότερα. Έτσι είχαμε την διπλή αναφορά του πρωθυπουργού στο έργο κατά τη διάρκεια των δύο τηλεοπτικών debate αλλά και τις δημόσιες δηλώσεις υπέρ του γηπέδου από τους κκ Σκανδαλίδη και Παπουτσή.

Θετική εντύπωση, στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, επίσης προκάλεσε η επιστολή του Δημάρχου Αθηναίων κ Νικήτα Κακλαμάνη στους δύο υποψηφίους πρωθυπουργούς όπου τους κάλεσε σε συνάντηση για να συζητήσουν τα προβλήματα και τις προτεραιότητες για το λεκανοπέδιο. Πρωταρχικό ρόλο σε αυτές έχει για τον κ Κακλαμάνη το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του μεταξύ άλλων «….αισθάνομαι ως Δήμαρχος Αθηναίων την υποχρέωση να σας ζητήσω μια συνάντηση προκειμένου αφενός να σας ενημερώσω για τις προτεραιότητες αλλά και τις ανησυχίες της πόλης, αφετέρου για να σας επισημάνω τους κινδύνους που εγκυμονεί οποιαδήποτε καθυστέρηση και, πολύ περισσότερο παλινδρόμηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων για την ανάπλαση του 7% περίπου του συνολικού εμβαδού της πόλης με την εφαρμογή του Νόμου της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού και Αμπελοκήπων…»

Οι «πράσινοι», πάντως, παρακολουθούν με ικανοποίηση μεν τις δημόσιες αυτές δηλώσεις στήριξης του έργου υπενθυμίζουν όμως ότι στο τέλος του έργου οι πάντες θα κριθούν για την ουσιαστική συμβολή τους και όχι για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES