25 Σεπ 2009

2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Βετεράνων Νότιας Κέρκυρας

Μία αθλητική εκδήλωση για αυτούς που πραγματικά αγαπούν τον αθλητισμό και τον θεωρούν τρόπο ζωής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης.
2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Βετεράνων Νότιας ΚέρκυραςΠρόκειται για το «2ο Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου βετεράνων Αθλητών Νότιας Κέρκυρας», μία πρωτοβουλία των Δήμων Λευκιμμαίων και Μελιτειέων με κύριο στόχο την ψυχαγωγία των παικτών παίζοντας ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα, τη γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων με Έλληνες και ξένους συναδέλφους τους.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ομάδες Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας, BEROE από τη πόλη Στάρα Ζαγόρα της  Βουλγαρίας και ομάδες βετεράνων από το Δήμο Μελιτειέων και το Δήμο Λευκιμμαίων, οι οποίες αγωνίστηκαν μεταξύ τους στα πρώτα δύο παιχνίδια με σύστημα νοκ άουτ.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Στάρα Ζαγόρα, η οποία επικράτησε στον τελικό της ομάδας του Δήμου Μελιτειέων με σκορ 4-2. Στο μικρό τελικό που προηγήθηκε, η ομάδα του Δήμου Λευκιμμαίων νίκησε το Θεσπρωτό με σκορ 2-1.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιδήμαρχος Στάρα Ζάγορα Βουλγαρίας κ. Μπέλτσεφ, οι Δήμαρχοι Μελιτειέων και Λευκιμμαίων κ.κ. Λειβαδιώτης και Γατσούλης, ο αντιδήμαρχος Λευκιμμαίων κ. Βλάσσης Κων/νος, ο πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λευκιμμαίων κ. Κάντας Κων/νος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και αρκετοί φίλοι του αθλητισμού.
Οι αγώνες διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας με κεντρικό σύνθημα: «ο αθλητισμός είναι υγεία». Να αναφερθεί, πως οι φίλαθλοι απόλαυσαν πολλές στιγμές υψηλό επίπεδο τεχνικής από ενέργειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απέδειξαν πως παρόλα τα χρόνια που έχουν περάσει, η τέχνη της μπάλας δεν τους έχει αποχωριστεί.
Μετά το πέρας των αγώνων οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλο και μετάλλια στον πρώτο νικητή, μετάλλια στη δεύτερη ομάδα, καθώς και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ τονίστηκε από τους διοργανωτές, η πίστη και ευχή του χρόνου να διοργανωθεί το 3ο τουρνουά με μεγαλύτερη επιτυχία και συμμετοχή.
Από τη πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι από το Δήμο Λευκιμμαίων Βούλγαροι, ευχαρίστησαν τους διοργανωτές για την πρόσκληση που έλαβαν, για την ιδιαίτερα θερμή φιλοξενία που απόλαυσαν και ανταπέδωσαν την πρόσκληση, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 3 Μάρτη με αφορμή επετειακές γιορτές στη πόλη της STARA SAGORA.
Τέλος, το ίδιο βράδυ ο Δήμος Λευκιμμαίων παρέθεσε γεύμα σε όλους τους συμμετέχοντες, σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES