25 Σεπ 2009

Δεν είναι μόνο οικονομικό

αμία βιασύνη για να «κλείσει»-με τον έναν ή τον άλλο τρόπο-το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο ο μάνατζέρ του, Δημήτρης Αγγελής. Όπως τόνισε, το οικονομικό-στο οποίο αρχικά είχε παρουσιαστεί μεγάλη διαφορά με το «τριφύλλι»-δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την τελική του απόφαση.

«Δεν είχα κάποιο ραντεβού. Απλώς έγινε μια συζήτηση του κυρίου Αντωνίου με τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης θέλει να είναι ήσυχος και να σκέφτεται τα παιχνίδια που είναι κρίσιμα για την ομάδα του. Θα συζητήσουμε ξανά στα μέσα Οκτωβρίου. Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα για τον Δημήτρη. Θέλει να σκεφτεί όλες τις προοπτικές και να αποφασίσει», τόνισε ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον προσεχή Ιούνιο.

Σιμάο και Καντέ για ενδεκάδα

Οι απουσίες των ακραίων μπακ αναγκάζουν τον Τεν Κάτε να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα, αλλά από ό,τι φαίνεται ο Ολλανδός δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτές. Για τη θέση των μπακ ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τον Καντέ στα αριστερά και τον Βύντρα στα δεξιά. Ταυτόχρονα, εκτός του Γάλλου αμυντικού, το ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσει, όπως όλα δείχνουν, και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Επίσης, το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο για την επίθεση του «τριφυλλιού», αφού υπάρχει πιθανότητα να μείνει στον πάγκο ο Σισέ ή να παίξει η ομάδα με 4-4-2 και να πλαισιωθεί από τον Σαλπιγγίδη. Η σημερινή προπόνηση(17.00) θα είναι καθοριστική για τα πλάνα του Τεν Κάτε, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πάντως, αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Καραγκούνη, που νιώθει ενοχλήσεις.

Πρόστιμο σε Σισέ, Γκάμπριελ

Με καθυστέρηση έφτασαν χθες στην Παιανία ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Γκάμπριελ, έτσι ο Τεν Κάτε τους έβαλε να προπονηθούν ατομικά. Οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον Αντωνίου ότι τιμωρούνται με 5.000 ευρώ πρόστιμο και τους είπε ότι ως επαγγελματίες ήταν υποχρεωμένοι να ξέρουν την ώρα που άρχιζε η προπόνηση. Ο Σισέ ήταν σκασμένος που προπονήθηκε μόνος του. Τον ρώτησαν κάποιοι συμπαίκτες του τι έγινε και τους είπε: «Εγώ δεν έχω αργήσει ποτέ στην προπόνηση στην καριέρα μου. Πρώτη φορά μού συνέβη. Ηξερα ότι η προπόνηση ήταν στις 18:00, δεν ξέρω πώς έγινε και άλλαξε και δεν το ήξερα. Έγινε μια παρεξήγηση και αυτό είναι όλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES