23 Σεπ 2009

Νέος κίνδυνος τιμωρίας για την Ντιναμό

Χωρίς θεατές κινδυνεύει να αντιμετωπίσει και την Στουρμ Γκρατς η Ντιναμό Βουκουρεστίου εξαιτίας των καπνογόνων που άναψαν οι οπαδοί της στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στην Αυστρία.
Νέος κίνδυνος τιμωρίας για την Ντιναμό
Μπροστά στο ενδεχόμενο να μην δώσει ούτε και τον τρίτο της αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ παρουσία των φιλάθλων της βρίσκεται η Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Η ρουμανική ομάδα ειδοποιήθηκε από την ομοσπονδία της βαλκανικής χώρας πως έφθασε χαρτί από την ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με το οποίο θα περάσει από την πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επειδή οι οπαδοί της άναψαν καπνογόνα στον εκτός έδρας αγώνα με την Στουρμ Γκρατς στις 3 Δεκεμβρίου

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για την εισβολή των οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς στα προκριματικά της διόργανωσης.

"Ο παρατηρητής του αγώνα έγραψε στην έκθεση του ότι η οργάνωση των Αυστριακών ήταν εξαιρετική. Τότε πως πέρασαν στο γήπεδο τα καπνογόνα όταν υπήρχαν τέσσερα σημεία ελέγχου" δήλωσε ο δικηγόρος της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Βαλεντίν Κοτσεάν και συνέχισε "Ελπίζω να μην τεθεί θέμα τιμωρίας για μερικά καπνογόνα, αλλά αν συνεχίσουν να συμβαίνουν σοβαρά περιστατικά δεν αποκλείω τον αποκλεισμό από την Ευρώπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES