23 Σεπ 2009

ΠΑΟ: Ημέρα ξεκούρασης και… σκέψεων

Το καθιερωμένο μεσοβδόμαδο-όταν δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση-ρεπό τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. Ο Χενκ Τεν Κάτε ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και προβληματίζεται ιδιαίτερα για τα δύο άκρα της άμυνας.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μαρίνο, Σπυρόπουλο και στον ανέτοιμο Σεϊταρίδη, ενώ αμυδρές ελπίδες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να αγωνιστεί έχει ο Δάρλας. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Βύντρα στο ένα άκρο και ενός εκ των Καντέ ή Γκάμπριελ στο άλλο. Ο Καντέ δοκιμάστηκε ως αριστερό μπακ στο φιλικό με το Αιγάλεω και έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό. Αν επιλεγεί για το βασικό σχήμα, ο Βύντρα θα παίξει ως δεξιός μπακ. Αν προτιμηθεί ο Γκάμπριελ ως δεξιός οπισθοφύλακας, ο Βύντρα θα κληθεί να προσφέρει στα αριστερά.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, δεδομένη είναι η παρουσία των Κατσουράνη, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Λέτο, Σαλπιγγίδη και Σισέ, ενώ ο Τζόρβας θα υπερασπιστεί και πάλι την εστία του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES