23 Σεπ 2009

Πατέρας: «Θα το καλύψω»

Ο Νίκος Πατέρας δεσμεύτηκε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ ότι θα καλύψει το παθητικό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Με ποιους τρόπους μπορεί να γίνει αυτό. Ενίσχυση 180.000 ευρώ για τον Ερασιτέχνη. Σε δυο εβδομάδες θα είναι έτοιμος ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Δέσμευση του Πατέρα

Στο χθεσινό Δ.Σ. για τον προϋπολογισμό της τρεχούσης περιόδου, ο Νίκος Πατέρας αφού αναφέρθηκε στην πορεία αυτπού, ενημέρωσε τα άλλα μέλη του Δ.Σ. ότι στο τέλος της σεζόν θα υπάρξει ένα παθητικό περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ. «Αυτό δημιουργείται από το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν καταφέραμε να κάνουμε τις πωλήσεις των παικτών που υπολογίζαμε», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ρώτησε για τα έξοδα και είπε για τον προϋπολογισμό: «Ολα καλά, αρκεί στο τέλος της σεζόν να καλυφθεί το παθητικό. Με αυτή την προϋπόθεση εγκρίνω τον προϋπολογισμό». Το ίδιο ανέφεραν και άλλα μέλη του Δ.Σ. και ο Πατέρας απάντησε: «Δεσμεύομαι ότι αυτό θα γίνει. Και θα σας πω αμέσως τους δύο τρόπους. Πρώτον περιμένουμε χρήματα από τις πωλήσεις των παικτών που δεν υπολογίζει ο προπονητής. Δεύτερον έχουμε δώσει εγγυητικές επιστολές σε κάποιες ομάδες για τις μεταγραφές που κάναμε και έχουν δεσμευτεί από τις τράπεζες χρήματα που θα εισπράξουν οι ομάδες σε ένα και δύο χρόνια. Μπορεί σε συνεννόηση με τις τράπεζες να αποδεσμεύσουμε αυτά τα ποσά και να τα προσθέσουμε στον φετινό προϋπολογισμό, για να καλύψουμε το παθητικό».

Ενίσχυση στον Ερασιτέχνη

Στη διάρκεια του χθεσινού Δ.Σ. ο Νικόλας Πατέρας διάβασε στα άλλα μέλη μία επιστολή του Ερασιτέχνη που ζητούσε σημαντική οικονομική ενίσχυση, διότι έχει πολλά οικονομικά προβλήματα Το αίτημα του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κίτσιου, έγινε δεκτό και αποφασίστηκε ο Ερασιτέχνης να βοηθηθεί. Αποφασίστηκε να γίνει αύξηση του ενοικίου της Λεωφόρου από 120.000 ευρώ σε 300.000 ευρώ τον χρόνο, δηλαδή ενίσχυση 180.000 ευρώ.

Σε δυο εβδομάδες ο Σεϊταρίδης

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θέλει να παίξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ο παίκτης δεν είναι έτοιμος ακόμα, από πλευράς φυσικής κατάστασης και παρά την επιθυμία του, ο Χενκ Τεν Κάτε δεν πρόκειται να τον πάρει μαζί την Κυριακή. Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι έκανε μόνο ατομικές προπονήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος για μυϊκό τραυματισμό. Χθες, ο Σεϊταρίδης έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο, στη φιλική νίκη με 2-1 επί του Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES