23 Σεπ 2009

Χείρα βοηθείας στον Σισέ


Ψάχνει τον καλό του εαυτό ο Τζιμπρίλ Σισέ αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Γάλλος επιθετικός ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να «φορτώσει» με γκολ τις αντίπαλες άμυνες, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει «σκιά» του εαυτού του.
Ο 28χρονος άσος μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ και οι εμφανίσεις του είναι κάτω του μετρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάλλος δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και τα όσα συνέβησαν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου τον επηρέασαν ακόμα περισσότερο.

Η διοίκηση, στην οποία η μεταγραφή του Σισέ κόστισε 17 εκ. ευρώ, έχει «πέσει» πάνω στον Σισέ, έτσι ώστε να τον βοηθήσει να βρει τον καλό του εαυτό. Και ο προπονητής των «πρασίνων», Χενκ Τεν Κάτε είναι έτοιμος να φτιάξει ένα σύστημα που θα ταιριάζει στον παίκτη.

Στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω χρησιμοποίησε σύστημα 4-4-2 με ρόμβο, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά. «Δεν έχει μάθει να παίζει μόνος του στην επίθεση...», ήταν το σχόλιο του.

Ο Σισέ πάντως από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στην Αγγλία, μετά από σχετική άδεια που ζήτησε και έλαβε από τον Ολλανδό τεχνικό. Ο Γάλλος άσος έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση και στη συνέχεια αναχώρησε για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις στο Νησί, όπου κατοικούσε μέχρι από λίγους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES