23 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Να συνεχίσει το σερί...

Την τρίτη του νίκη μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός απόψε (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) κόντρα στην ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, έχοντας στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος στο σημερινό ματς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί που έχτισαν ο Μπάντοβιτς και ο Νινιάδης.

Ο 56χρονος τεχνικός προπόνησε χθες την ομάδα, αναλαμβάνοντας και τυπικά τα καθήκοντά του στον πειραϊκό σύλλογο. Ο Ζίκο στο σημερινό ματς θα έχει δίπλα του τον Νινιάδη, αφού ο Μπάντοβιτς προτιμήθηκε να πάει σε μπουθ, ώστε να παρακολουθεί από ψηλά τον αγώνα και στο ημίχρονο θα κατέβει στα αποδυτήρια για να μιλήσει με τον προπονητή. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, ο Ζίκο μίλησε για λίγο στους παίκτες και τους ζήτησε να εργαστούν σκληρά: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί σας. Θα σας γνωρίσω καλύτερα και θα με γνωρίσετε και εσείς σιγά σιγά. Θα δουλέψουμε καλά κι αν γίνει αυτό, όλα θα πάνε καλά», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος θέλει σταδιακά η ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο.

Με μία αλλαγή στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ, αφού ο Ζαϊρί θα παίξει ως δεξί χαφ και ο Τοροσίδης θα μετακομίσει στον άξονα αντί του Στολτίδη. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα βρίσκονται ο Ζεβλάκοφ, ο Α. Παπαδόπουλος, ο Μέλμπεργκ και ο Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Λεντέσμα (κέντρο), Τοροσίδης (δεξιά) και Ντουντού (αριστερά). Δεξί χαφ θα είναι ο Ζαϊρί και αριστερό ο Λεονάρντο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Μήτρογλου, Στολτίδης, Όσκαρ, Πάντος, Γκαλίτσιος, Κ. Παπαδόπουλος και Γ. Παπαδόπουλος. Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, ο Γκαλέτι αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων (σ.σ.: δεν θα παίξει μέχρι και στο ματς με τον Λεβαδειακό). Από την πλευρά του, ο Μαρέσκα ενδέχεται να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στην Λιβαδειά (στις 3 Οκτωβρίου). Τέλος, ο Ντάρμπισαϊρ θα επιστρέψει από το Βέλγιο με πρόγραμμα αποκατάστασης.

Να σημειωθεί ότι οι Γκαλέτι, Μαρέσκα, Σοϊλέδης και Κατσικογιάννης, οι οποίοι ήθελαν να στηρίξουν τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Δεν αποκλείεται να θελήσουν να πάνε και άλλοι παίκτες στο Ολυμπιακό Στάδιο, αν και δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ζίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES