23 Σεπ 2009

Μία κόντρα που μόλις ξέσπασε...

Με σαφή πρόθεση να πικάρει τον μεγάλο του αντίπαλο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ την περασμένη Κυριακή, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Μαρκ Χιουζ, ο οποίος έδειξε να κατανοεί τους φόβους του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η συμπεριφορά του τεχνικού της Γιουνάιτεντ, κατά τον Χιουζ, μαρτυρά την ανησυχία του Σκωτσέζου για την εξέλιξη της μεγάλης κόντρας του Μάντσεστερ.

Ο Χιουζ ξεκαθάρισε πως η κριτική που άσκησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την επεισοδιακή αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, δείχνει αν μη τι άλλο πως η Σίτι, δεν αποτελεί απλά και μόνο «έναν ενοχλητικό γείτονα» για τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Η τοποθέτηση του Ουαλού προπονητή, ήρθε σαν αποτέλεσμα της κριτικής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, για τον τρόπο με τον οποίο η «συμπολίτισσα» Σίτι διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Ο Χιουζ πιστεύει πως πίσω από όλα αυτά, κρύβεται ο φόβος του πρώην προπονητή του για την δημιουργία μίας νέας μεγάλης δύναμης στο Μάντσεστερ.

Οι δηλώσεις του Χιουζ στην «Daily Mirror» είναι ενδεικτική: «Μετά την αναμέτρηση της Κυριακής και τον χαρακτήρα που δείξαμε σαν ομάδα, κατάλαβαν πως δεν πρόκειται να παίξουμε τον ρόλο του κομπάρσου. Πιστεύω πως ο φίλαθλος κόσμος στην Αγγλία ξέρει πλέον πως θα έχουμε σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Νιώθουμε άνετα με την κριτική του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αφού αυτή είναι πάγια πολιτική του για οποιαδήποτε ομάδα φαίνεται ανταγωνιστική απέναντι στην δική του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES