24 Σεπ 2009

Χατζάρας: «Μέτρησε η ποιότητα στο ντέρμπι»

Την άποψη ότι η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ προήλθε από την ποιοτική ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε ο Γιώργος Χατζάρας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Για άλλη μια φορά φάνηκε ότι η ποιότητα μπορεί να κρίνει ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους ποιοτικά ποδοσφαιριστές και μετά το “διπλό” στην Τούμπα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θεσσαλονικέας προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χατζάρας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Νομίζω ότι πέρα από τις τακτικές και τα δυνατά-αδύνατα σημεία που έχει η κάθε ομάδα, για άλλη μια φορά φάνηκε ότι η ποιότητα μπορεί να κρίνει ένα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους ποιοτικά ποδοσφαιριστές και μετά το “διπλό” στην Τούμπα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Οι τακτικές των δύο ομάδων ήταν ίδιες. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε εμπιστοσύνη στις αμυντικές του προσπάθειες. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ δεν δικαιούταν να χάσει, επειδή έλεγχε το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Θεσσαλονικέας προπονητής.

Στη συνέχεια, ο πρώην τεχνικός της Βέροιας, του Αιγάλεω, του Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα και Ηλυσιακού αναφέρθηκε στην εικόνα του νικητή του χθεσινού ντέρμπι: «Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Champions League, πήγε σε μια Τούμπα που κατόρθωσε και πήρε το “τρίποντο”. Στο ΟΑΚΑ πήγε με αυτοπεποίθηση και πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι από τα βασικά φαβορί του τίτλου, επειδή ξεπέρασε νωρίς μια κρίση. Δεν είναι ότι καλύτερο να αλλάζει προπονητή μετά από δύο αγωνιστικές». Βλέπω ότι και ο Παναθηναϊκός είναι μια συνέχεια της περσινής του αγωνιστικής συμπεριφοράς. Τον βλέπεις και λες ότι δεν είσαι σίγουρος πως μπορεί να νικήσει κάποια ομάδα».

Όσον αφορά την «Ένωση», σχολίασε: «Η ΑΕΚ δεν είναι έτοιμη από πλευράς έμψυχου δυναμικού, αν και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή (σ.σ.: Ντούσαν Μπάγεβιτς). Χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο και στην άμυνα. (Η ΑΕΚ) έρχονταν από άσχημα αποτελέσματα και είχε χαμηλή αυτοπεποίθηση, ενώ ο Ολυμπιακός προερχόταν από θετικά αποτελέσματα. Δεν θέλω να αναλύσουμε τα τακτικά σημεία του αγώνα, αφού θα μπούμε στα χωράφια του Μπάγεβιτς».

Καταλήγοντας, ο Χατζάρας μίλησε για τον εαυτό του, καθώς έχει μείνει αρκετό διάστημα χωρίς να εργάζεται σε κάποια ομάδα: «Χρειαζόμουν μια αποτοξίνωση. Βλέπω διαφορετικά το ποδόσφαιρο και είμαι πιο αντικειμενικός. Οι προπονητές πάντα δέχονται προτάσεις και τις αξιολογούν. Πρώτη φορά ακούω για τον Λεβαδειακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES