23 Σεπ 2009

Η ΑΕΚ αρχίζει τις εργασίες για το προπονητικό στα Σπάτα

Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και αλλεπάλληλες αναβολές και καθυστερήσεις μηνών, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πλέον το απαραίτητο έγγραφο από του ΥΠΕΧΩΔΕ, που της δίνει την άδεια να προχωρήσει στην ανέγερση του νέου προπονητικού της κέντρου στα Σπάτα.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Μεσογαία Α.Ε.», Βασίλης Σίμος συναντήθηκαν με τον Γιώργο Σουφλιά και τον Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, Ευάγγελο Μπαλτά, το πρωί της Τετάρτης, με το τέλος της συνάντησης να βρίσκει τους εκπρόσωπους της Ενωσης περιχαρείς.
Ο λόγος ήταν ότι ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε στα χέρια του την άδεια του υπουργείου, υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Υπουργό και πλέον όλα μπήκαν στην τελική ευθεία για να αποκτήσει η ομάδα το νέο ιδιόκτητο και υπερσύγχρονο προπονητικό της κέντρο.
Αμεσα πλέον ξεκινούν οι εργασίες για την ανέγερση των πρώτων κτιρίων του έργου, που αφορούν τα αποδυτήρια των παικτών και τα γραφεία των προπονητών, καθώς και το γυμναστήριο της ομάδας. Παράλληλα θα ξεκινήσει και η ανέγερση των πρώτων γηπέδων όπου θα μπορεί να προπονείται η ομάδα.
Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ, ενώ τα πάντα συνηγορούν ότι η ομάδα θα μπορεί να μπορεί να μπει στο νέο της κέντρο, στις αρχές του νέου χρόνου. Τρεις με τέσσερις μήνες το πολύ θα συνεχιστεί η ταλαιπωρία των παικτών στους Θρακομακεδόνες, κάτι που χαροποιεί όσους ασχολούνται με τα κοινά της ομάδας.
Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Συνάντηση ανάμεσα στον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ κ.Γιώργο Σουφλιά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκο Θανόπουλο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του υπουργού. Σε αυτήν παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ.Ευάγγελος Μπαλτάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Μεσογαία Α.Ε.» κ.Βασίλης Σίμος.
»Ο υπουργός υπέγραψε την απόφαση με την οποία εγκρίνονται οι όροι δόμησης για την ανέγερση του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ.Θανόπουλος ευχαρίστησε τον κ.Σουφλιά για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης».

Σκάουτερς της Μπενφίκα στο ντέρμπι

Στο μεταξύ, το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, θα το παρακολουθήσουν -εκτός των άλλων- και δύο απεσταλμένοι της Μπενφίκα, με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη η Ενωση την 1η Οκτωβρίου, για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από την SL Benfica, το παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, θα παρακολουθήσουν δύο εκπρόσωποι της πορτογαλικής ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES