23 Σεπ 2009

«Μου πέταξαν μπανάνες!»

Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε από οπαδούς της Έβερτο, ο ποδοσφαιριστής της Μπλάκμπερν, Ελ Χατζί Ντιούφ. Ο Σενεγαλέζος πήγε να εκτελέσει πλάγιο και σύμφωνα με τον ίδιο -χωρίς να προκαλέσει- έγινε αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης! Ο 28χρόνος επιθετικός δήλωσε γι’ αυτό το συμβάν: «Η μπάλα βγήκε έξω και το ball boy μου έδωσε την μπάλα λες και έριχνε κόκκαλο σε ένα σκύλο. Μέσα σε όλα αυτά οι οπαδοί της Έβερτον μου πέταξαν μπανάνες».

Στη συνέχεια ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ τόνισε: «Το περιστατικό το είδε και ο τέταρτος, είπε, πως πρέπει να συνεχίσω το παιχνίδι και θα δει τι θα κάνει στο ημίχρονο. Δεν προκάλεσα κανέναν, οπότε δεν μπορούν να πουν ότι εγώ ευθύνομαι. Είχα κάποια αλλά προβλήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως για παράδειγμα δυνατές μάχες, αλλά ποτέ ρατσιστικές. Τέτοιου μεγέθους ρατσιστική συμπεριφορά δεν είχα εισπράξει ποτέ». Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο συμβάν εξετάζεται από την αστυνομία του Μέρσισαϊντ.

Γενικότερα στην Αγγλία την φετινή σεζόν έχουμε μια αύξηση σε εξωαγωνιστικά περιστατικά και η Ομοσπονδία της χώρας, μαζί με τις ομάδες και τους εμπλεκόμενους φορείς της ασφάλειας των γηπέδων, φέρεται πως θα λάβουν μέτρα όλοι μαζί, ώστε να περιοριστούν -όσο είναι εφικτό- παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES