23 Σεπ 2009

Η παράδοση δεν ευνοεί τον Σάντος


Έντονη είναι η ανάγκη και των δυο ομάδων, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στη σημερινή αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανατρέψει το βαρύ κλίμα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στην ομάδα. Οι τελευταίες εμφανίσεις των Θεσσαλονικιών, έχουν προκαλέσει μουρμούρα και υπάρχει έντονος προβληματισμός και αμφισβήτηση, κυρίως προς το πρόσωπο που Φερνάντο Σάντος.
Από την άλλη ο Πανιώνιος θέλει και αυτός τη νίκη αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχουν συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Την μεγαλύτερη πίεση για αυτήν την κατάσταση, έχει ο προπονητής του συλλόγου Εμίλιο Φερέρα που τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί και τη μεγαλύτερη κριτική.

Για να δούμε όμως και τι λέει η προϊστορία για την μάχη των δύο ομάδων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Τα νούμερα είναι με το μέρος του Πανιωνίου, αφού σε 14 αγώνες, μετρά 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Την τελευταία όμως πενταετία τα πράγματα είναι πάνω – κάτω μοιρασμένα. Τη σεζόν 2005 - 2006 ο Πανιώνιος ήταν νικητής με 1-0, την επόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό με το ίδιο σκορ. Νίκη του Πανιωνίου με 3-1 το2007 - 2008, λευκή ισοπαλία τη σεζόν 2007-2008.

Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι που στο 57’ έμεινε πίσω στο σκορ και όμως κατάφερε να το ανατρέψει. Πως; Με δύο γκολ του Μπακαγιόκο στο 75’ και στο 90’ ο Ιβοριανός επιθετικός κατάφερε να χαρίσει στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Φέτος ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει Μπακαγιόκο. Όμως και ο Πανιώνιος δεν θα έχει τον περσινό του σκόρερ, τον Λουρέντσο. Μένει να δούμε λοιπόν τι θα γίνει απόψε και αν θα προκύψουν εξελίξεις, με αφορμή το αποτέλεσμα, στις δύο ομάδες, ειδικά σε επίπεδο προπονητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES