23 Σεπ 2009

ΑΕΚ: Μονόδρομος η νίκη!

Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη στο αποψινό (21:15, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο πρώτος είναι ότι η «Ένωση» έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της με τα τελευταία της αποτελέσματα (βαριά ήττα στην Αγγλία και ισοπαλία, αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις να πάρει το «τρίποντο», στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ).

Εκείνο που θέλουν τώρα οι παίκτες είναι να χαροποιήσουν τον κόσμο με μια μεγάλη επικράτηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους», πηγαίνοντας στο κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό με καλύτερη ψυχολογία. Ο άλλος λόγος είναι ότι οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν σαν… ρεβάνς το σημερινό παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες, ύστερα από τον περσινό χαμένο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αντιμετωπίζει το δίλλημα όσον αφορά το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, αφού αμφιταλαντεύεται μεταξύ 4-4-2 και 4-2-3-1 και η απορία έγκειται στο αν θα ξεκινήσει ο Κρίστιαν Νέμεθ (οπότε θα επιλέξει το 4-4-2) ή ο Ρότζερ Γκερέιρο (οπότε θα επαναφέρει το 4-2-3-1). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς και Χουανφράν.

Η πολύ καλή συνεργασία του Μπλάνκο με τον Νέμεθ στην επίθεση φαίνεται να οδηγεί τον «Ντούσκο» στο 4-4-2. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Καφές, έχοντας στα πλάγια τους Σκόκο (δεξιά) και Λεονάρντο (αριστερά). Την αποστολή συμπληρώνουν ο Αραμπατζής, Γκερέιρο, Γεωργέας, Άρσε, Χέρσι, Γιαχάγια, Μαντούκα και Παυλής.

Χθες, ο Μπάγεβιτς ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και οι παίκτες παρακολούθησαν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, επειδή ο Ολυμπιακός παίζει το ίδιο επιθετικά μ' εμάς και θα έρθει για τη νίκη. Θα έχει και νέο προπονητή στον πάγκο και γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό για τους παίκτες. Πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να αποφύγουμε τα λάθη για να κερδίσουμε», είπε ο 61 ετών προπονητής και επέστησε την προσοχή των παικτών σε Ντουντού, Ντιόγο και Τοροσίδη.

Νέα πρόταση σε Μπλάνκο

Έτοιμη να βελτιώσουν την προσφορά τους στον Ισμαέλ Μπλάνκο εμφανίζονται στην ΑΕΚ, ύστερα από την απόρριψη της πρότασης ανανέωσης από τον Αργεντινό επιθετικό. Η «Ένωση» πρότεινε 500.000 ευρώ ετησίως (συν 100.000 ευρώ μπόνους) για να υπογράψει μέχρι το 2013, όμως η πλευρά του «Ζορό» δεν ήταν θετική στην παραπάνω προσφορά.

Ο μάνατζερ του 26χρονου στράικερ, Χουάν Μπέρος, αναμένεται να έρθει την Τρίτη στην Αθήνα και να τεθεί επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Νίκος Θανόπουλος αναμένεται να προτείνει στον Μπλάνο συμβόλαιο, του οποίου οι ετήσιες απολαβές θα αγγίζουν τις 600.000 ευρώ (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους) και να τελειώσει θετικά η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES