23 Σεπ 2009

"Ευκαιρία να δείξω τι αξίζω"

Απαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ανυπομονούν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο αντιμετωπίζουν ως μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους. Ο Κριστιάν Νέμεθ μάλιστα, δεν... κρατιέται καθώς αντιμετωπίζει το εν λόγω ματς ως μια σπάνια εμπειρία και ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου των Νέων, όπου θα λάβει μέρος με την εθνική Ουγγαρίας. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του για το ματς με τους "ερυθρόλευκους", το γκολ που πέτυχε στα Γιάννινα, την ΑΕΚ αλλά και τον κόσμο της.




"Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ματς της χρονιάς για την ομάδα και τους φιλάθλους, στο οποίο θα έχω την ευκαιρία να δείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Αμέσως μετά τον αγώνα θα πάω στην Αίγυπτο για να ενσωματωθώ στην αποστολή της εθνικής Νέων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα".
Ο επιθετικός της Ενωσης αναφέρθηκε και στον κόσμο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια η ατμόσφαιρα που δημιουργεί. "Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον κόσμο της ομάδας. Είναι αδύνατο να περιγράψω τι ατμόσφαιρα δημιουργούν, πρέπει να τη ζήσει κανείς για να το αντιληφθεί».
Αναφορικά με το γκολ που πέτυχε στα Γιάννινα, είπε: "Ολοι με συνεχάρησαν μετά το γκολ που πέτυχα, αλλά είναι κρίμα που δεν καταφέραμε τελικά να νικήσουμε. Θα μπορούσα να είχα σκοράρει ξανά, αλλά η μπάλα αναπήδησε στον κακό αγωνιστικό χώρο και αστόχησα. Αν είχα βάλει το γκολ, πιθανότατα θα είχαμε πάρει και τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES