21 Φεβ 2010

Νιόπλιας: "Ήταν άδικο το αποτέλεσμα"

Νιόπλιας: "Ήταν άδικο το αποτέλεσμα"Ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απο τον ΠΑΟΚ είπε
-Για το παιχνίδι:
«Με βάση την εικόνας του παιχνιδιού και της εμφάνισης μας ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Δύο ευκαιρίες και δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ, ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονο όμως δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα.
Έπαιζε και ο ΠΑΟΚ «σφιχτά». Δεν φαινόταν ότι στο παιχνίδι θα μπούνε τρία γκολ. Από την στιγμή που μπήκε το πρώτο γκολ άνοιξε το παιχνίδι. Απέκτησε άλλη ταχύτητα. Όσο το ματς ήταν στο 0-0 είχαμε εμείς το δοκάρι του Καραγκούνη και την φάση του Βύντρα. Δεν κινδυνέψαμε τόσο σε μία τέτοια «καυτή» έδρα. Κοιτάμε και τη δυναμική του αντιπάλου μας».
-Για το εάν επηρέασε το ματς με τη Ρόμα:
«Δεν μας επηρέασε. Κάναμε ευκαιρίες, παραπάνω από τον ΠΑΟΚ όμως ο ΠΑΟΚ έβαλε δύο γκολ και εμείς ένα. Μέχρι το τελευταίο λεπτό μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε».
-Για τις τελευταίες ισοπαλίες:
«Μένουμε μόνο στην καλή εμφάνιση και δεν παίρνουμε βαθμούς. Βλέπουμε τις εμφανίσεις σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Ήμασταν καλύτεροι.
Παίζουμε καλά. Ένα παιχνίδι κάναμε άσχημο και χάσαμε από την Καβάλα. Δεν παίρνουμε αυτό που αξίζουμε».
-Για τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Φυσικά και είναι συνδιεκδικητής. Με δύο βαθμούς κάτω από την κορυφή δεν πρέπει να έχει όνειρα»;
-Για τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟ:
«Πρέπει να κερδίζουμε. Δεν αρκούν οι καλές εμφανίσεις. Κάνουμε τόσες ευκαιρίες και σήμερα και δεχόμαστε δύο γκολ ένα από κόρνερ σχεδόν και ένα από πενηντάρα πάσα. Δεν είναι ότι μας πίεσε ο ΠΑΟΚ, όμως σε ένα ντέρμπι το θέμα είναι να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες».
- Για το θέμα χρησιμοποίησης του Σαλπιγγίδη:
«Γιατί; Δεν έπρεπε να παίξει; Αν δεν έπαιζε έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα; Έχεις την καλή σου μέρα και την κακή σου μέρα. Ο καθένας προσπαθεί για την ομάδα του».
-Για την εμφάνιση της ομάδας:
«Η ομάδα είχε ρυθμό, δεν ήταν θέμα κούρασης. Να πάρουμε την ομάδα και να δούμε πως μπορούμε να την φρεσκάρουμε. Λείπει ο Ζιλμπέρτο, ο Ρουκάβινα, ο Γκάμπριελ. Μπορείς να αλλάξεις ένα – δύο πρόσωπα όμως όχι το παιχνίδι. Δεν βλέπω να αλλάζουν πολύ οι ομάδες. Να πάρουμε γενικά τις ομάδες ανάλογα με τα προβλήματα τους. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο όμως. Αλλάζουν παίκτες κατά την διάρκεια του ματς ανάλογα με την εικόνα του παιχνιδιού».
-Για το αν τον προβληματίζει η εικόνα του Κατσουράνη:
«Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά για παίκτες. Όλοι παίζουν, όλοι βγαίνουν από το παιχνίδι… Ανάλογα με την εικόνα του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να μιλάμε προσωπικά για το κάθε παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES