21 Φεβ 2010

Αναστόπουλος: «Τρεις μπαλιές στην περιοχή, τρία γκολ»

Στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του να «επιστρέψουν» σε ένα «φαινομενικά χαμένο», όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι, παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο προπονητής του ΠΑΣ θεωρεί ότι η ομάδα του έχασε χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον Πανιώνιο (2-3), ενώ δε δίστασε να παραδεχθεί πως εκείνη επαναπαύθηκε μετά το θρίαμβο με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

«Είμαστε πολύ πικραμένοι από το αποτέλεσμα. Και ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν καλός σύμφωνα με τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια», ανέφερε ο Αναστόπουλος και συνέχισε: «Όταν ένα παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο είναι 0-2, φαινομενικά είναι χαμένο. Μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε, όμως και επιπλέον, πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει την ανατροπή και να πάρουμε εμείς προβάδισμα στο σκορ. Στο β’ ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία στο 82’ με το Τζάνη να βάλουμε εμείς το γκολ».

Ερωτώμενος, δε, για το τι έφταιξε και ο ΠΑΣ τελικά ηττήθηκε, ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για ατυχία: «Τρεις φορές έσκασε η μπάλα στην περιοχή μας και φάγαμε τρία γκολ. Τίποτα δεν μας πήγε καλά στο παιχνίδι και οι αλλαγές που κάναμε ήταν αναγκαστικές. Έχουμε τρεις στόπερ και οι δύο είχαν πρόβλημα τραυματισμού, οπότε αναγκαστήκαμε να παίξουμε με τον Ανδράλα -που το παιδί τα έδωσε όλα. Αλλιώς θα ήταν να είχαμε τον Κώτσιο και τον Μαϊστόροβιτς στα ψηλά».

Ο Αναστόπουλος, πάντως, παραδέχθηκε ότι «μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν παλέψαμε όπως θα έπρεπε τα επόμενα παιχνίδια», ενώ δεν έδειξε να χάνει την αισιοδοξία του ενόψει της συνέχειας: «Αν κερδίζαμε σήμερα, θα κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και η βαθμολογία μετά και τα άλλα αποτελέσματα, είναι ίδια, όπως και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχτούμε για το επόμενο ματς».

Παράσχος: «Παλικαρίσια νίκη»

Ανακουφισμένος παρουσιάστηκε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Παράσχος, αμέσως μετά το παιχνίδι. Ο τεχνικός του Πανιωνίου χαρακτήρισε παλικαρίσια τη νίκη που επανέφερε την ομάδα του στις επιτυχίες μετά από εννέα αγωνιστικές, αφού αυτή επιτεύχθηκε κόντρα σε ψυχολογία και κούραση από τον αγώνα του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

«Συγχαρητήρια τους παίκτες μου, που είχαν πίσω τους 120 λεπτά από την Τετάρτη και σήμερα στα Γιάννενα παίξανε παλικαρίσια και ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Παράσχος και συνέχισε: «Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν τη νίκη. Εμείς ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πάρα πολύ γρήγορα, όμως από ‘κει και πέρα επαναπαυτήκαμε σ’ αυτό και δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, δεχτήκαμε την ισοφάριση 2-2 και κινδυνέψαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ».

Αφού χαρακτήρισε «άθλο», δε, για τους παίκτες το να αγωνίζονται σε αγωνιστικούς χώρους, όπως αυτός των «Ζωσιμάδων», ο Παράσχος εντόπισε στην αμυντική βελτίωση της ομάδας του, τον λόγο που αυτή κατάφερε να νικήσει:

«Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες παρουσίασαν μια κόπωση. Εμείς είχαμε μια καλύτερη οργάνωση στον αμυντικό τομέα και διορθώσαμε τα λάθη που είχαμε κάνει στο α’ ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, με μια στημένη φάση καταφέραμε και κερδίσαμε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο μπροστά του και έτσι όπως ήρθαν και τα άλλα αποτελέσματα, μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου στον ΠΑΣ να το καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES