22 Φεβ 2010

ΛΑΡΙΣΑ: Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι στην πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία της Λάρισας και τα ονόματα των επίδοξων διαδόχων έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ήττα από τον Πανθρακικό και ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης, την έκανε δεκτή. Πλέον στο μυαλό του κ. Πηλαδάκη βρίσκονται αρκετοί τεχνικοί που μπορούν να αναλάβουν την ομάδα στη δύσκολη, αυτή, στιγμή.

Είναι δεδομένο πως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα προτιμηθεί λύση Έλληνα τεχνικού, που να γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα και να μπορεί να δώσει στην ομάδα, άμεσα, βοήθειες. Το όνομα του Νίκου Κωστένογλου είναι αυτό που ακούγεται πιο έντονα τις τελευταίες ώρες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο ίδιος σε συνομιλία που είχε με την «SportDay» αρνήθηκε διπλωματικά οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Πηλαδάκη. Δύο ακόμα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτά του Γιάννη Παπακώστα και του Μάκη Κατσαβάκη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει το θέμα με τον διάδοχο του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς επιθυμία του ιδιοκτήτη της ομάδας, είναι να τελειώσει η υπόθεση άμεσα και ο νέος τεχνικός να αναλάβει αμέσως τα νέα του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES