21 Φεβ 2010

Θα μιλήσει η Τούμπα!

Την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται απόψε (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 – Novasports 1) τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Αν ο «Δικέφαλος» νικήσει, τότε θα μειώσει στους δύο βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή και θα ξαναπιάσει στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1) στην έδρα του Εργοτέλη. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που οι Θεσσαλονικείς διεκδικούσαν με αξιώσεις τον τίτλο και οι οπαδοί τους, οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο της Τούμπας, ελπίζουν να ζήσουν απόψε μεγάλες στιγμές.

Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο, και διεκδικεί μία θέση στην αρχική σύνθεση των «ασπρόμαυρων». Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει με 4-2-3-1 τον ΠΑΟΚ και στην κορυφή της επίθεσης ενδέχεται να παίξει ο Εντίνιο (όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη).

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Σορλέν, έχοντας στα πλάγια τους Βιεϊρίνια (δεξιά) και Κριστιάνο (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Εντίνιο (ή ο Μουσλίμοβιτς).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Μουν, Τσιρίλο, Φωτάκης, Μουσλίμοβιτς, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αραμπατζής, Βιτόλο, ο τραυματίας Σαβίνι, ο ανέτοιμος Φιλομένο και ο εκτός πλάνων Βερόν.

Ο «Δικέφαλος» θα έχει τη στήριξη περίπου 30.000 οπαδών του στο αποψινό ματς. Τα εισιτήρια που διατέθηκαν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έγιναν… καπνός μέσα σε λίγες ώρες την Τετάρτη και η ατμόσφαιρα στην Τούμπα αναμένεται «καυτή». Η διοίκηση θα μοιράσει 20.000 σημαίες στους φίλους της ομάδας, ενώ οι περιμετρικές που υπάρχουν ψηλά στις θύρες του γηπέδου έχουν αντικατασταθεί από καινούργιες.

Ο ΠΑΟΚ έχει μία από τις καλύτερες εντός έδρας παραδόσεις γενικά σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Από τα 51 ματς που έγιναν, έχει εννέα περισσότερες νίκες από τους «πράσινους» (24 έναντι 15), την ώρα που 12 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES