21 Φεβ 2010

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 0-1 !!!!!

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετεινή του εμφάνιση ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ηττήθηκε από το ΑΙΓΑΛΕΩ που είναι τελευταίο στη βαθμολογία και τώρα πλέον μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες αφού έχει συγκάτοικο στην κορυφή τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ και ο τρίτος στη βαθμολογία ΟΦΗ πλησίασε στους έξι βαθμούς.
Πραγματικά τάσεις αυτοκτονίας δείχνει ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ τον τελευταίο καιρό με αποκορύφωμα το σημερινό ''στραπάτσο'' που μας θύμισε παλαιότερες ήττες με ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, κλπ...
Μια ομάδα ''άψυχη'', χωρίς τσαγανό, με ποδοσφαιριστές ''περιπατητές'' έχασε από μια ομάδα που ακόμα δεν έχει πιστέψει ότι κέρδισε!!!!
Η μεγαλύτερη έκπληξη στο φετινό Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής σημειώθηκε στην Κέρκυρα. Το τελευταίο της κατάταξης Αιγάλεω, επιβλήθηκε 1-0 της πρωτοπόρου Κέρκυρας, την οποία υποχρέωσε στην πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά από εννέα νίκες και μία ισοπαλία.

Οι Αιγαλεώτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την Κέρκυρα και στο 13' άνοιξαν το σκορ με σουτ του Σκάρου, που αξιοποίησε την πάσα του Μάρκοβιτς. Το γκολ αυτό έβγαλε τους νησιώτες από το ρυθμό τους και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο ΑΟΚ άσκησε πίεση και στην επανάληψη αναζητώντας, έστω, την ισοφάριση αλλά το Αιγάλεω κρατούσε το μηδέν στην άμυνα. Τα πράγματα, όμως, έγιναν πιο δύσκολα για το "Σίτι" στο 77' οπότε και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παυλίδη.

Εντούτοις, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της συνάντησης και πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES