21 Φεβ 2010

Ζαϊρί: «Τα πάντα για τη νίκη κόντρα στην Μπορντό»

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί είναι ένας από τους λίγους παίκτες που γνωρίζει καλά τι εστί Μπορντό λόγω της θητείας του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Μαροκινός εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα για τις αναμετρήσεις με τους Γιρονδίνους στους «16» του Champions League τονίζοντας τις δυσκολίες για την ομάδα του, αλλά δίνοντας και την υπόσχεση πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη.

«Η Μπορντό είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα με γνωστούς παίκτες και με έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Λοράν Μπλαν, που μπορεί να πετύχει πολλά. Αναλύσαμε μέσω βίντεο το παιχνίδι τους, αλλά εστιάζουμε στη δική μας απόδοση», τόνισε και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε καλή ομάδα, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι διαφορετικά, γιατί οι αντίπαλοί μας αντιμετωπίζουν κάθε αγώνα απέναντί μας σαν το παιχνίδι της ζωής τους. Απέναντι στην Μπορντό δεν αγωνίζονται οι Ντουντού και Γκαλέτι. Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και όλοι έχουν υψηλό κίνητρο. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως οι στημένες φάσεις, όπου ξέρουμε πως η Μπορντό είναι πολύ δυνατή».

Όσο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είπε: «Η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη είναι καυτή. Οι φίλαθλοί μας είναι φανατικοί και αποτελούν τον δωδέκατο παίκτη μας. Με τη βοήθειά τους μπορείς να γυρίσεις ένα ματς. Είναι πολύ εντυπωσιακό, θα δείτε. Στην έδρα μας νικήσαμε την Άρσεναλ και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και την Τρίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES