21 Φεβ 2010

Σάντος: «Μετά από αυτή τη νίκη θα πάμε να ξεκουραστούμε»

Σάντος: «Μετά από αυτή τη νίκη θα πάμε να ξεκουραστούμε»Για απόλυτα δίκαιη νίκη μίλησε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση από την αρχή ως το τέλος. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη. Δούλεψαν και προσπάθησαν πολύ γι’ αυτό παίζοντας σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, στο επίπεδο που βλέπουμε στο εξωτερικό. Υπήρχαν διακυμάνσεις στο ποιος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σε κάποια χρονικά διαστήματα είχε ο ΠΑΟΚ την υπεροχή, σε άλλα ο Παναθηναϊκός.
Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες με τον Παναθηναϊκό να έχει το δοκάρι και ο ΠΑΟΚ τη φάση του Βιεϊρίνια στην αρχή του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι σε κάποιες φάσεις υπήρχε νευρικότητα και κάποια βιασύνη για να φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα περιμέναμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πιέσει μετά το γκολ που πετύχαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το δεχόμαστε συνήθως. Στη συνέχεια όμως είχαμε τη δύναμη να πετύχουμε κι άλλο ένα τέρμα.
Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα για να μπορέσει να ισοφαρίσει αλλά και εμείς αντιδράσαμε καλά, είχαμε μία συμπαγή άμυνα και κυνηγήσαμε τις αντεπιθέσεις. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο.
Υπήρξαν πολλά άλλα παιχνίδια που το παιχνίδι μας ήταν πολύ καλύτερο από το σημερινό. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια γι' αυτό και όταν γίνεται πρέπει να επιστρατεύουμε άλλα στοιχεία για να μπορούμε να πάρουμε την νίκη και αυτό κάναμε".
Για το αν μετά από αυτήν τη νίκη ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα ο Σάντος απάντησε: «Μετά από αυτήν τη νίκη εμείς θα πάμε να ξεκουραστούμε. Αυτό κάνουμε μετά από κάθε νίκη. Και αύριο θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε σε βίντεο τον αγώνα με την Ξάνθη. Αυτό κάνουμε συνέχεια».
Σε ερώτηση για το αν βρήκε τον τρόπο ώστε η ομάδα του να μην παίξει πλέι οφ όπως δήλωσε πέρσι ο Πορτογάλος προπονητής είπε: «Θα δούμε...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES