21 Φεβ 2010

Ουζουνίδης: «Ώρα για αποφάσεις»

Προβληματισμένος από την ήττα της Λάρισας στο πρωτάθλημα από τον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ενδεικτικό ήταν το γεγονός πως αρνήθηκε να του τεθούν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και απλώς ανέλυσε την εικόνα του αγώνα:

«Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς παρουσιαστήκαμε πολύ νευρικοί και είχαμε μία άσχημα εικόνα. Παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ με το πέναλτι, αλλά μετά βγήκαμε εντελώς εκτός ρυθμού και ουσιαστικά ήταν σαν να τελείωσε εκεί το παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός της Λάρισας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέχεια στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του: «Είναι μια πολύ κακή στιγμή για την ομάδα μετά τη νίκη επί της Ξάνθης και αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ηρεμήσουμε και να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τη βοηθήσουμε Αυτό είναι το πιο σημαντικό, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα. Προτεραιότητα είναι πως θα βοηθηθεί η ομάδα.

Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και έχει απόλυτα δίκαιο διότι περίμενε πολλά περισσότερα και δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είχαμε τη δυνατότητα να την κάνουμε πιο εύκολη την θέση μας, εάν κερδίζαμε και δυστυχώς την κάναμε πιο δύσκολη. Τόσο λόγω των παιχνιδιών που απομένουν αλλά και της μεγάλης ψυχολογικής πίεσης που υπάρχει», κατέληξε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES