3 Νοε 2009

Μπαρικέλο – Χούλκενμπεργκ δίδυμο στη Williams

Όπως αναμενόταν και χωρίς να χρονοτριβήσει, η Williams ανακοίνωσε ότι ο Ρούμπενς Μπαρικέλο που φέτος έτρεξε για τη Brawn GP και διεκδίκησε τον τίτλο από τον ομόσταβλό του Τζένσον Μπάτον, θα είναι ο ένας από τους δύο οδηγούς της ομάδας για το 2010. Ο δεύτερος θα είναι ο δοκιμαστής της, Νίκο Χούλκενμπεργκ. Οι δύο οδηγοί θα αντικαταστήσουν τους Νίκο Ρόσμπεργκ και Καζούκι Νακαζίμα.

Ο μεν πρώτος οδεύει προς τη Brawn GP, ενώ ο δεύτερος από τη στιγμή που η Williams επέλεξε να μην έχει τους κινητήρες της Toyota για του χρόνου αλλά εκείνους της Cosworth, δεν υπήρχε λόγος για…ιαπωνική εκπροσώπηση. «Ο Ρούμπενς δεν χρειάζεται συστάσεις», είπε ο σερ Φρανκ Γουίλιαμς και συνέχισε: «δεν είναι μόνο ό πιο έμπειρος οδηγός αλλά ένας παθιασμένος και ταλαντούχος οδηγός που έδωσε μάχη για τον φετινό τίτλο».

Ο Μπαρικέλο ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 από τη Jordan in 1993. Με το νέο συμβόλαιο θα τρέχει για 18 συναπτά έτη στην F1 έχοντας πάνω από 300 εκκινήσεις σε γκραν πρι. Ο Χούλκενμπεργκ, από την άλλη, έχει μάνατζερ τον Βίλι Βέμπερ του Μίκαελ Σουμάχερ. Η εμπειρία του περιλαμβάνει συμμετοχές στα πρωταθλήματα: Formula BMW ADAC, A1GP, F3 Euroseries και GP2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES